Ubehagelig oplevelse med Opendo
Jeg har leaset en brugt bil hos Opendo, hvor der var slidtage på bilen fra start. Efter jeg afleverer bilen kræver Opendo erstatning for alt slidtage (undtagen slidtage på hjulkapsler og den slidtage der var fra start)
I kontrakten er der skrevet, at "slid og ælde" ikke skal udbedres ved aflevering af bilen, selvom der ikke er udspecificeret, hvad "slid og ælde" indebærer, og efter jeg har afleveret bilen kræver Opendo alligevel erstatning for alt slidtage, da deres egen interne konsulent selv tolker, hvad "slid og ælde" indebærer og ikke indebærer.
Jeg har foreslået Opendo, at slidtagen bliver udbedret hos mit forsikringsselskab, men Opendo nægter at ville udbedre slidtagen, men kræver stadig pengene som udbedringen koster. (man må gå ud fra, at de sælger bilen med slid til den næste part og herfra får ekstra profit på den erstatning, som jeg har betalt)
Jeg har gennem flere opkald forsøgt at være imødekommende over for Opendo, som er arrogante og direkte ubehagelige i telefonen. Nævnenes Hus har efterfølgende taget sagen op, og jeg afventer svar herfra.
Opendo har efterfølgende forsøgt at trække deres erstatningskrav fra min konto via pbs, selvom de ved, at der er tale om en verserende sag.
Jeg vil fraråde alle at bruge dette selskab, da det har været en meget ubehagelig oplevelse for mig.
1. april 2022