Opendo - Ikke aktiv Anmeldelser 14

1,9

1. Billeasing

Via Opendos online kanal, tilbyder vi leasing af nye og brugte biler til private.

1,9

Under middel

Elendig behandling af deres kunder

Elendig behandling af deres kunder. Vi afleverede en bil i midten af juli måned, da aftalen udløb slut juli.
De fortsætter med at trække penge, og dette afviste vi i netbanken. Nu er sagen sendt til inkasso. De kan jo ikke kræve penge, når aftalen er opsagt, og bilen er afleveret.
De er fuldstændig håbløse.

26. september 2024

umuligt at komme ud af deres greb!

umuligt at komme ud af deres greb!
Også er de iøvrigt ikke medlem af FDM så det er en blanko når bilen skal afleveres tilbage. av av av!
Kæmpe svindlere som i øvrigt er ejet af flere små banker derude.

1. juli 2024

Ingen dialog

Jeg har leaset en elbil gennem Opendo i 3 år. Alt gik fint. MEN da jeg skulle aflevere den, var de helt utrolig ufleksible efter skadesgennemgang. De mente ikke jeg havde fået udbedret et par skader "professionelt", og nægtede efterfølgende dialog med både mig og mit værksted. Priserne var standard og alt for høje, og jeg sidder tilbage med indtrykket af at have betalt ekstra penge for ingenting. Det bliver ikke Opendo næste gang!

1. august 2024

Snyd og bedrag det er hvad opendo er

Vil du tages i roven så brug opendo for det er deres speciale at tage roven på andre!!!!!!!
Vi leaser en elbil igennem opendo og går selvfølgelig ud fra at den er magen til alle andre elbiler i Danmark som har to faser men opendo vælger at give os en et faset bil og det betyder at den er 14 timer om at lade op da vi gør opendo opmærksom på dette vil de hverken bytte bilen eller give os en kompensation.
Men de vil rigtig gerne have 13.000 mere når vi skal aflevere bilen tilbage og det vil vi selvfølgelig ikke betale.

30. juli 2024

Hold jer væk fra Opendo

Hold jer væk fra Opendo - ingen kundeservice og fuldstændig kolde når kunderne står med problemer!

Vi står med en MG4, som fra starten har været smækfyldt med fejl, på fejl på fejl.. 1½ år er bilen og har stået på værksted 4-5 uger sammenlagt, uden at fejlene er blevet løst.

"Du kan bare opsige aftalen" er det flabede svar fra deres car-technician, og ellers hedder det værksted igen!

12. juli 2024

Hold jer langt væk fra Opendo!!!

Frygtelig oplevelse at lease ved Opendo.
Når bilen afleveres ender man i et gebyrhelvede uden lige.
Jeg måtte selv rette henvendelse til bilforhandleren, hvor bilen blev udleveret for at få Opendo overbevist om at jeg ikke havde modtaget et ladekabel til den leasede bil, ved leasingopstart.
Opendo havde ellers faktureret mig for et ladekabel, som jeg aldrig fik, og de var næsten ikke til at overbevise om at det aldrig havde eksisteret. Derudover kommer der yderligere et skadesgebyr, hvilket åbenbart er et gebyr for at opkræve gebyret for de bittesmå skader der var på bilen, da den blev afleveret. Skader som var så små at man skulle røre lakken med næsen, før de kunne ses.
Aldrig mere Opendo - mage til useriøst firma skal man lede længe efter.

18. april 2024

Hold jer væk eller tegn en afleveringsforsikring

Sørg for at have alt på skrift, de er utroværdige og aftaler overholdes ikke.
Selv efter gennemgang finder de ved aflevering nye skader som man jo ikke får lov at udbedre, hvilket medførere stor slutregning. Udelukkende for at forbedre økonomien på aftalen.
Jeg foreslog dem at de lavede et produkt hvor kunde (mod afregning) og deres samarbejdspartner (FDM) sammen gennemgik bilen, så man var enige om hvilke skader der skule udbedres inden aflevering.
Svaret fra Opendo var, det produkt har vi men ønsker ikke af oplyse kunderne om det! Imponerende ringe.
Kommer ALDRIG til at benytte eller anbefale Opendo!

30. november 2023

HOLD JER LANGT VÆK

HOLD JER LANGT VÆK! De tager r.... på en og deres aftaler er langt fra til at gennemskue. Man skal virkelig have ALT på skrift og ikke stole på en telefonsamtale. De kender absolut ikke til kundeservice, er meget arrogante og ubehaglige at tale med.

18. februar 2024

Brug ikke Opendo

Brug ikke Opendo. Blev opkrævet for skader som var på bilen da jeg fik den. Kun fordi jeg havde foto, slap jeg for en kæmpe regning. De griske når det gælder, sørg for at have dokumentation.

28. november 2023

Advarsel

Leas ikke gennem Opendo!
Det er det rene optrækkeri. Når du har afleveret bilen får du en regning for skræmmer så små at du ikke har kunnet få øje på dem - og som i visse tilfælde beviseligt var der i forvejen - og sender dig en kæmpe regning. Du kan ikke anmelde skaderne til forsikring efter aflevering eller indhente alternativt tilbud for reparation. Grunden til det er, at skaderne slet ikke udbedres, men bilen blot sælges videre som afleveret, ifølge Opendo medarbejder.

24. april 2023

Ubehagelig oplevelse med Opendo

Jeg har leaset en brugt bil hos Opendo, hvor der var slidtage på bilen fra start. Efter jeg afleverer bilen kræver Opendo erstatning for alt slidtage (undtagen slidtage på hjulkapsler og den slidtage der var fra start)

I kontrakten er der skrevet, at "slid og ælde" ikke skal udbedres ved aflevering af bilen, selvom der ikke er udspecificeret, hvad "slid og ælde" indebærer, og efter jeg har afleveret bilen kræver Opendo alligevel erstatning for alt slidtage, da deres egen interne konsulent selv tolker, hvad "slid og ælde" indebærer og ikke indebærer.

Jeg har foreslået Opendo, at slidtagen bliver udbedret hos mit forsikringsselskab, men Opendo nægter at ville udbedre slidtagen, men kræver stadig pengene som udbedringen koster. (man må gå ud fra, at de sælger bilen med slid til den næste part og herfra får ekstra profit på den erstatning, som jeg har betalt)

Jeg har gennem flere opkald forsøgt at være imødekommende over for Opendo, som er arrogante og direkte ubehagelige i telefonen. Nævnenes Hus har efterfølgende taget sagen op, og jeg afventer svar herfra.

Opendo har efterfølgende forsøgt at trække deres erstatningskrav fra min konto via pbs, selvom de ved, at der er tale om en verserende sag.

Jeg vil fraråde alle at bruge dette selskab, da det har været en meget ubehagelig oplevelse for mig.

1. april 2022