Banner for Oot Granola

TrustScore 4.5 ud af 5

4,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Oot is én lekker én gezond! Ik heb de koolhydraatarme variant genomen die past goed in mijn voedingspatroon waarbij ik let op calorieën (gewichtsverlies) en koolhydraten (ivm diabetes). Ik ben me... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heerlijke granola. Wij hebben het starterspakket geprobeerd en tot nu toe de smaken Cinnamon bun, Crunchy Nuts, Cacao Crunch geproefd. Lemon Poppy Seed moeten we nog proeven. Maar kijken er naar uit.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed en smakelijk product. Proteïnerijke set met voldoende granola. Drie smaken dus lekker afwisselend. Fraaie en handige verpakking. Dus ik ga nog even door met Oot.

Virksomhedsoplysninger

1. Fødevareproducent

Om Oot Granola

Skrevet af virksomheden

Oot ontbijtje

Goedemorgen. Wij zijn Oot en we maken granola die oprecht goed voor je is: 100% puur natuur, tjokvol noten, pitten & zaden, voor een opperbeste start van je dag. Al onze granola's zijn biologisch & glutenvrij. Ze bevatten geen geraffineerde suikers en altijd minder dan 10% natuurlijke suikers.

En omdat krokant het lekkerst is, bezorgen we ze direct vanuit onze bakkerij krakend vers in je brievenbus.

Kraakverse granola, bezorgd in je brievenbus

Héél weinig suikers

Altijd minder dan 10% (en alleen natuurlijke) suikers.

Biologisch & glutenvrij

Geen pesticiden en toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen.

Direct van de bakkerij op je deurmat

Vóór 17:00 uur besteld, de volgende dag bij je thuisbezorgd.

Altijd gezond ontbijt in huis

Los bestellen óf een flexibel lidmaatschap met geplande bezorgingen (en korting).

Probeer gezonde Oot >

Knapperig & boordevol smaak

We bakken onze granola’s op de ambachtelijke manier, op stalen platen in een traditionele heteluchtoven. Zo worden ze smaakvol en knapperig zonder dat we veel suikers hoeven te gebruiken. Wij vinden het juist lekker als elke hap een beetje anders smaakt. Net zoals je het thuis maakt dus.

Bekijk alle smaken >

1 stjerne

Har besvaret 98 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb al een tijdje een abonnement wat…

Ik heb al een tijdje een abonnement wat super werkt , wil je meer of een tijdje niet dat kan allemaal . Je krijgt ong een week van te voren een mail dat er een bestelling aan komt die je dan nog kan wijzigen .
Super bedrijf met echt heerlijke granola!
Laat je niet tegenhouden door het idee abonnement want je kan er gewoon weer vanaf ( maar geloof me dat wil je niet 😉)

13. april 2026

Besvarelse fra Oot Granola

Hi Else, bedankt voor je 5 sterren en uitgebreide review. Wat fijn om te horen dat het flexibele lidmaatschap goed werkt en dat alles helemaal naar wens is :) Groetjes van Danée

Het is een heerlijke granola

Het is een heerlijke granola
Zeker aanbevolen, je kan verschillende smaken uit proberen. En er zit weinig suiker in.
Helpen goed als je vragen hebt.

19. april 2026

Besvarelse fra Oot Granola

Hi Ingrid, bedankt voor de 5 sterren review en wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze verschillende smaken én klantenservice :) Groetjes van Danée

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

al jaren fan van de Oot koolhydraadarme…

al jaren fan van de Oot koolhydraadarme versie. Dus tijd om eens wat andere smaken te kopen. Geen spijt van, de granola, is lekker knapperig, verrassend van smaak en hou heel lang een voldaan gevoel

Besvarelse fra Oot Granola

Hi Nannie, bedankt voor de 5 sterren en wat leuk om te horen dat je al jarenlang trouw klant bent bij ons :) Ook heel fijn om te horen dat de nieuwe smaken die je hebt geproefd je goed hebben kunnen verrassen! Groetjes van Danée

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het is ‘s morgens heerlijk in Griekse…

Het is ‘s morgens heerlijk in Griekse yoghurt. Alleen is post.nl een zeer slechte bezorger in Zeeland.

13. april 2026

Besvarelse fra Oot Granola

Hi MCW, bedankt voor je 5 sterren review! Fijn dat je zo geniet van je ochtenden met Oot, maar wat jammer dat PostNL niet goede service geeft in Zeeland!

Bestellingen vanaf 1KG versturen wij met DHL. Misschien kan het daarom een oplossing voor je zijn om voortaan net wat grotere bestellingen te plaatsen, en eventueel je leverfrequentie hierop aan te passen?

Mocht je hierbij hulp nodig hebben, dan mag je ons altijd mailen! We kijken graag met je mee :) hallo@oot.nl

Groetjes van Danée

Super lekkere granola

Super lekkere granola's
Snelle levering netjes verpakt

Besvarelse fra Oot Granola

Hi Moon, bedankt voor de 5 sterren en wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over Oot Granola! Groetjes van Danée

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De granola was prima jammer dat post nl…

De granola was prima jammer dat post nl er zo lang over doet om het te bezorgen

Besvarelse fra Oot Granola

Hi Arina, wat jammer dat de post er wat langer over heeft gedaan, maar fijn dat de granola zelf helemaal naar wens was :) Bedankt voor de 4 sterren! Groetjes van Danée

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn bestelling werd maar niet bezorgd door post nl dus mijn pakket was kwijt.
Toen ik mailde om dat aan te geven, werd meteen dezelfde bestelling opgestuurd .
Dat waardeerde ik enorm .

Hi Claudia,

Dank voor je 5 sterren. FIjn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service :)

Fijne probeerpakketjes

Fijne probeerpakketjes, alleen heel erg jammer dat deze post door de brievenbus wordt gepropt. Dat is een aanslag op de brievenbusklep!

Besvarelse fra Oot Granola

Hi Peter, bedankt voor de 4 sterren en fijn dat je tevreden bent over onze eenmalige pakketten! Onze brievenbusdozen zijn afgesteld op de standaard brievenbus formaten. Wanneer je eigen bus net wat kleiner is, kan het inderdaad niet helemaal lekker passen.

Bestellingen van 2 granola's versturen we in kleinere brievenbusdozen, en bestellingen vanaf 5 zakken granola versturen we met de reguliere post. Misschien dat dat een oplossing voor je is?

Mocht je nog vragen hebben, mail ons gerust! (hallo@oot.nl) :)

Groetjes van Danée

De Granola is perfect icm

De Granola is perfect icm: Kefir, Skyr en volle yoghurt. Doe daarbij bramen, frambozen, blauwe bessen, rode druiven en een beetje rode bessen(zijn nogal zuur). En je hebt de komende 6-8 uur geen honger gevoel meer. Perfect om je vetreserves te verbranden. 1 pak granola is perfect voor 1 week en heeft 6 porties. 1 portie is 4 volle eetlepels. Aanrader!

Hi Mario,

Dank voor je 5 sterren review. Leuk dat je dit met ons deelt! Dat waarderen wij enorm :)

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

na 1 week heb ik me bestelling…

na 1 week heb ik me bestelling ontvangen dat vind ik jammer maar de producten zijn goed

Hi Said,

Dank voor je bericht. Fijn om te horen dat Oot in de smaak is gevallen! PostNL zat inderdaad helaas niet mee, maar hopelijk was je wel tevreden over onze service :)

Vers

Vers, lekker en een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Besvarelse fra Oot Granola

Hi Mandy, bedankt voor de 5 sterren en wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze producten :) Groetjes van Danée

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De smaak van de granola is heel lekker!

De smaak van de granola is heel lekker!
Helaas is de rode Paleo eruit. Maar niet getreurd, er zijn nieuwe smaken erbij gekomen.De keuze is reuze ;)

10. april 2026

Hi Adeline,

Dank voor je review. Geen zorgen! De Paleo Mix zit nog steeds in het assortiment, alleen in een nieuwe verpakking. Je kan 'm onder de naam 'White Almond Paleo' vinden :)

prima producten

prima producten, uitstekende communicatie als ik eens een tijdje niets nodig heb.
LEKKER! GEZOND!

16. oktober 2025

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

OOT zorgt voor heerlijk verse…

OOT zorgt voor heerlijk verse cruesly/granola wat ik altijd in de yoghurt doe. Het is zeer smaakvol en knapperig en gezoet met natuurlijke zoetstoffen. Super vers en echt heerlijk. Makkelijk te bestellen! Een aanrader!

Prima klantenservice

Prima klantenservice!
Echt lekker ook!

Prima granola thuisbezorgd!

Zorgvuldige bezorging, goede communicatie en lekkere Granola!

Besvarelse fra Oot Granola

Hi Marike, bedankt voor de review en 5 sterren! Fijn om te horen dat de bezorging goed is verlopen en je ook tevreden bent over onze communicatie én granola's :) Groetjes van Danée

Læs mere om andre typer anmeldelser.