Banner for Oot Granola

TrustScore 4.5 ud af 5

4,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Oot is én lekker én gezond! Ik heb de koolhydraatarme variant genomen die past goed in mijn voedingspatroon waarbij ik let op calorieën (gewichtsverlies) en koolhydraten (ivm diabetes). Ik ben me... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De Granola is perfect icm: Kefir, Skyr en volle yoghurt. Doe daarbij bramen, frambozen, blauwe bessen, rode druiven en een beetje rode bessen(zijn nogal zuur). En je hebt de komende 6-8 uur geen honge... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heerlijke granola. Wij hebben het starterspakket geprobeerd en tot nu toe de smaken Cinnamon bun, Crunchy Nuts, Cacao Crunch geproefd. Lemon Poppy Seed moeten we nog proeven. Maar kijken er naar uit.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed en smakelijk product. Proteïnerijke set met voldoende granola. Drie smaken dus lekker afwisselend. Fraaie en handige verpakking. Dus ik ga nog even door met Oot.

Virksomhedsoplysninger

1. Fødevareproducent

Om Oot Granola

Skrevet af virksomheden

Oot ontbijtje

Goedemorgen. Wij zijn Oot en we maken granola die oprecht goed voor je is: 100% puur natuur, tjokvol noten, pitten & zaden, voor een opperbeste start van je dag. Al onze granola's zijn biologisch & glutenvrij. Ze bevatten geen geraffineerde suikers en altijd minder dan 10% natuurlijke suikers.

En omdat krokant het lekkerst is, bezorgen we ze direct vanuit onze bakkerij krakend vers in je brievenbus.

Kraakverse granola, bezorgd in je brievenbus

Héél weinig suikers

Altijd minder dan 10% (en alleen natuurlijke) suikers.

Biologisch & glutenvrij

Geen pesticiden en toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen.

Direct van de bakkerij op je deurmat

Vóór 17:00 uur besteld, de volgende dag bij je thuisbezorgd.

Altijd gezond ontbijt in huis

Los bestellen óf een flexibel lidmaatschap met geplande bezorgingen (en korting).

Probeer gezonde Oot >

Knapperig & boordevol smaak

We bakken onze granola’s op de ambachtelijke manier, op stalen platen in een traditionele heteluchtoven. Zo worden ze smaakvol en knapperig zonder dat we veel suikers hoeven te gebruiken. Wij vinden het juist lekker als elke hap een beetje anders smaakt. Net zoals je het thuis maakt dus.

Bekijk alle smaken >

1 stjerne

Har besvaret 98 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

I love Oot

I love Oot! Ben vooral gek op Poppy Lemon Seed en Cacao Crunch maar de Cinnamon Bun Granola is ook een topper. Enige jammere is wel een beetje dat ik nooit kan genieten van een kortingspakket omdat er altijd wel een product in zit dat ik niet lekker vind. Of een gratis Oot bewaarpot, was wel een keer als je nieuw lid zou worden. Ik zou het erg waarderen als de vaste goede klant, ook eens een waardering zou krijgen 😃

25. marts 2026

Besvarelse fra Oot Granola

Hi Monica, wat leuk om te horen dat je zo dol bent op onze granola's :) Naast onze bundels, hebben we zo nu en dan ook leuke kortingen voor mensen die een nieuw lidmaatschap aangaan zónder bundel of mensen die liever eenmalig bestellen. Als je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief, houden we je hiervan op de hoogte! Groetjes van Danée

Heel erg goed

Heel erg goed ! Super smaken! Feestje om te eten

Besvarelse fra Oot Granola

Hi Susan, wat leuk om te horen dat je zo dol op onze granola's bent :) Bedankt voor de 5 sterren :) Groetjes van Danée

Top service

Helaas is er bij het leveren van een bestelling iets niet goed gegaan, maar na een mailtje kregen we vrijwel direct een reactie met een passende oplossing. Top service en daarnaast zeer tevreden over de producten, complimenten!

16. marts 2026

Besvarelse fra Oot Granola

Hi Robbin, fijn om te horen dat de klantenservice je probleem goed en snel heeft verholpen :) Bedankt voor de 5 sterren! Groetjes van Danée

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Deze keer iets minder “vers” dan ik…

Deze keer iets minder “vers” dan ik gewend ben. Iets anders is het brievenbus pakket, deze is aan de grote kant! Bij mij past dit niet door de brievenbus.

11. marts 2026

Hi,

Dank voor je review. Wat vervelend dat je Oot minder vers was dan gewend. Zou je ons misschien even kunnen mailen via hallo@oot.nl, en aangeven om welke producten dit ging? Voor ons is het super belangrijk om dit te onderzoeken! Dan kunnen we je ook een oplossing aanbieden :)

Ik hoor graag van je!

Groetjes,
Marieke

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Smaak is lekker maar veel vetten

Smaak is lekker, minder suiker, veel vet en dus calorierijk. Je kan je abonnement niet zelf opzeggen in je account. Ik ben teleurgesteld.

Besvarelse fra Oot Granola

Hi Chanine, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je onze granola's lekker vind, maar jammer dat je niet helemaal tevreden bent. Je lidmaatschap kun je zelf opzeggen, door in te loggen in MijnOOT en onder 'persoonlijke gegevens' op het knopje 'lidmaatschap opzeggen' te klikken!

Verder bieden we ook zeker koolhydraatarme producten aan. Deze kun je vinden door op onze website te sorteren op 'koolhydraatarm'.

Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we graag van je via de mail! Je kunt ons altijd bereiken op hallo@oot.nl :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was een goedige om deze müsli…

Het was een goedige om deze müsli tebestellen Hebben jullie ook waar mindersuiker in zit deze müsli helpt om beter naar dec te kunnen daarom ben ik op zoek naar müsli waar geen suiker in zit daarom vraag müsli zonder suiker in zit gr ansdewit

Besvarelse fra Oot Granola

Hi Ans, wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze granola's! Geen van onze producten bevatten geraffineerde suikers, en ook nooit meer dan 10% natuurlijke suikers!

Er kan onderscheid gemaakt worden tussen natuurlijke suikers en geraffineerde suikers. Geraffineerde suikers komen inderdaad ook gewoon uit de natuur, maar kunnen door het bewerkingsproces niet meer echt 'natuurlijk' genoemd worden. Denk bijvoorbeeld aan kristalsuiker of poedersuiker. Door het bewerkingsproces raken deze suikers vitaminen en mineralen kwijt. En natuurlijke suiker smaakt bovendien een stuk zoeter dan geraffineerde suikers, waardoor je bij het gebruik van natuurlijke suikers minder suiker hoeft toe te voegen voor dezelfde zoete smaak.

Maar je hebt gelijk, suiker is suiker. Daarom proberen we ook de natuurlijke suikers zo veel mogelijk te beperken. Maar veel ingrediënten, zoals noten en pitten, bevatten van nature ook al een beetje suiker. Daar kunnen we helaas niet omheen. Onze Chia Spice bijvoorbeeld bevat maar 1,3 gram suiker per 100 gram, alleen de suikers die van nature in haver zitten. En de Keto Granola en Koffie Keto bevatten ook maar heel weinig suikers. Mocht je benieuwd zijn naar de voedingswaardes van onze granola's, die vind je op https://www.oot.nl/collections/granolas-en-meer onder de gelijknamige kopjes

Tevreden

Heb verschillende oot granola geprobeerd en ben er zeer tevreden over. Eet het veel door kwark (grieks) yoghurt

Besvarelse fra Oot Granola

Hi Harmina, wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten :) Bedankt voor de lieve woorden en 5 sterren! Groetjes van Danée

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mijn mijn heeft parkyson en door…

Mijn mijn heeft parkyson en door volkoren brood en laxeerpoeders dagelijks te nemen, raakt hij toch verstopt.
Door nu jullie product s'morgens te nemen gaat het goed! Zo blij mee!
Echt om dit te delen. Een verlichting!

Besvarelse fra Oot Granola

Hi Corrie, wat enorm fijn om te horen dat het nu beter gaat met onze producten! Dat vinden we natuurlijk prachtig om te horen :) Bedankt voor de 4 sterren review! Groetjes van Danée

Zeer tevreden

Heerlijke en verse producten die passen binnen een koolhydraatarm dieet

Besvarelse fra Oot Granola

Hi A, wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten :) Bedankt voor de lieve woorden en 5 sterren! Groetjes van Danée

Prima bezorgd

Besvarelse fra Oot Granola

Hi Wim, fijn om te horen dat je pakket goed is bezorgd! Bedankt voor de 5 sterren :) Groetjes van Danée

Assez mitigé

Assez mitigé. Si la composition est bonne, le gout lui ne l'est pas toujours. Il y a certains granola que je 'apprécie sans plus par contre les granola protéinés café et chocolat étaient inmanageables pour moi.

14. januar 2026

Bonjour,

Merci beaucoup pour votre retour, on apprécie vraiment votre honnêteté 😊
Ravis de voir que la composition vous plaît, même si on est désolés que le goût ne vous ait pas toujours convaincu.

C’est vrai que certaines saveurs, surtout les granolas protéinés au café et au chocolat, peuvent être assez intenses et ne plaisent pas à tout le monde.

N’hésitez pas à nous dire ce que vous aimez davantage, on sera ravis de vous conseiller des granolas qui pourraient mieux vous correspondre !

Belle journée 😊
Marieke

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het wordt keurig op tijd geleverd en is…

Het wordt keurig op tijd geleverd en is erg lekker. Wel heb ik soms last van muffe noten.

18. marts 2026

Besvarelse fra Oot Granola

Hi Petra, bedankt voor de 4 sterren review en fijn om te horen dat je onze granola zo lekker vind! Muffe noten zijn zeker niet de bedoeling, dus schroom niet om ons hier over te mailen wanneer dit nog eens gebeurd. Omdat we alles op ambachtelijke wijze doen (het bakken én verpakken), kan er soms helaas iets mis gaan. Je kunt ons altijd mailen, dan lossen we het graag voor je op!
Groetjes van Danée

Læs mere om andre typer anmeldelser.