Oopsaarhus Anmeldelser 14

2,7

2,7

Under middel

Vi er rystede

Vi er rystede! Mangler virkelig ord!
Bestiller frokost til min datter og jeg. Tjener/bartender forlader derefter caféen og kommer efter et stykke tid tilbage med vores mad i æsker fra en anden café?? Hun hælder maden over på et par tallerkener - spilder lidt pommes fristes på disken som hun selv spiser - og serverer derefter maden for os.....
Vi har aldrig oplevet noget lignende !!!

20. februar 2025

Kundeservice sutter rov

Jeg plejede at elske baren på grund af den fantastiske atmosfære, cocktails og god kundeservice. Men i løbet af det sidste eller to år har jeg været vidne og 'offer' for en meget dårlig kundeservice fra bartendere, der arbejder der. Jeg har aldrig oplevet så meget uhøflighed fra tjenesten, især når det var dem, der lavede fejlen. Jeg ville virkelig ønske, at den faktiske ledelse af baren genovervejer de personer, som de sætter ansvaret for.

28. juni 2024

Dårlig service

Var i da til frokost på OOPS, og det var en nogen irriterende oplevelse.
Starter med at vi kommer 3 personer ind, og derefter siger at vi gerne vil sidde udendørs. Det er hellig dag og ikke så mange mennesker i byen. efter at ha siddet en rum tid ude går jeg selv ind og spørger efter spisekort!! endnu en rum tid udenfor, går jeg igen ind for at spørge om der kommer en ud, og tager vores bestilling...det gør der så efter et mærkeligt blik.
Vi får bestilt, får vores mad...mig lige ind igen efter salt og peber!!
Vi spiser og da min gamle mor på 90 år syntes der er for lidt remolade til hendes fiskefilet ,går jeg selvfølgelig ind IGEN, og spørger om muligheden for en smule mere remolade.Nej bliver der sagt!!! seriøst...efter et mindre ord kløveri med servitricen, hvor jeg siger at jeg selvfølgelig vil betale for en klat remolade til min gamle mor, kommer der endelig en lille plast beholder med remolade ud.
Remoladen betalte vi så 30 kroner for!!
Det er da den mest lade og ligyldige betjening jeg har været ude for i mange år....og helt ærligt 30 kr for lidt ekstra remolade til sin fiskefilet .....aldrig været ude for så dårlig servive.

9. maj 2024

Dårlig Booking Service

Dårlig service ift booking af deres lokaler. Svær at komme i kontakt med, vag kundeservice og kortfattede svar. Ringede til henviste nr. fra hjemmesiden, hvorefter den ikke blevet taget - men der blev skrevet en besked med "hvem der ringer" - lidt uprofessionelt når dette tlf.nr står på som kontaktperson. Hvis det er et problem, skift til arbejdstelefon seperat, samt oplys åbningstider, hvis der alligevel ikke er åbent fra 11-12 tiden.
Derudover blev der lagt på, og ikke svaret på besked. Dette burde godt kunne gøres bedre :) Følte ikke der blev taget hånd om henvendelsen.. Fik endelig fat, og fik et prisoverslag - hvilket er fair. Men igen, meget kortfattet.

25. april 2024

Jeg havde det skidt og så tilbød…

Jeg havde det skidt og så tilbød Bastian et glas vand med is. Jeg har aldrig oplevet så god en service på et sted i Aarhus så sent hen på aftenen/natten. Kan varmt anbefale oops, de er skide søde!

23. september 2023
Vis anmeldelser på alle sprog. (14 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto