Onyxa är super⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mycket fina stenar och kristaller och mycket annat sevärt. Stenarna kristallerna är av mycket god kvalité 👍 Älskar att titta in på deras sida ❤️ de har så mycket sortim... Se mere

Jag beställde en mystery box från Onyxa och skrev att jag föredrar större saker – och jag blev inte besviken! Jag fick två superfina prydnader, ett kristalltorn och en stor svamp, som jag älskar. De... Se mere

Bästa sidan att beställa kristaller i från! Jätte fina å äkta kristaller. Som levereras bra förpackade att de ser lika fina ut när dom kommer hem:). Bra priser, otroligt fint bemötande å snabba svar n... Se mere

1. Smykkeforretning
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. Butik med modetilbehør
  4. Gavebutik
  5. Hobbyforretning
  6. Røgelsesleverandør

Onyxa säljer spirituella ting, allt från kristaller och handgjorda kristallsmycken till tarotkort och rökelser! Onyxa.se brinner för fin kundkontakt, låga priser, hög kvalité, miljövänlig förpackning och kontinuerligt bra erbjudanden!

4,8

Fint :)

Det är snyggt och säkert inpackat och såklart fina kristaller:)

29. november 2022

Besvarelse fra Onyxa

Tack så hemskt mycket, glad att du är nöjd!

Snabb leverans

Snabb leverans, helt rimliga priser och jätte fin kvalitet på grejerna!

16. november 2022

Besvarelse fra Onyxa

Tack så hemskt mycket Emma, glad att du är nöjd!

Älskar Onyxa så mycket

Älskar Onyxa så mycket! Jätte bra kvalitet och rimliga priser! Enda stället jag köper kristaller på<3

4. august 2022

Tack finaste Lou <3

Sveriges bästa kristallföretag

Definitivt sveriges bästa kristallföretag. Skitfina produkter, billiga priser och världens snällaste ägare. Rekommenderar denna hemsidan starkt, man får även freebies när man handlar för över 300kr, vilket är oerhört generöst jämfört med många andra kristallföretag. VÄND ER HIT!!!!

8. november 2022

Tack så jättemycket Shauni, värmer oerhört <3

Extremt nöjd<3

Inte första gången jag beställt från Josefin, alltid lika nöjd. Så himla snäll tjej och jättebra kundservice. Bra priser och hög kvalitet. Finns inget negativt att säga.

7. november 2022

Besvarelse fra Onyxa

Tack så jättemycket för din review och dina komplimanger! Uppskattar enormt

ÄLSKAR alla produkterna!!🤩🙌🏽

ÄLSKAR alla produkterna!!🤩🙌🏽
Det är verkligen av högsta kvalitet och bra priser😍🥳
Skulle rekommendera starkt att handla här!
Hon är snabb på att svara, hjälper till vid problem och är alltid trevlig🫶🏽

1. november 2022

Tack så mycket Evelinn för din review! <3

Underbar kristallbutik

Underbar kristallbutik! Mitt favorit ställe på nätet att hitta vackra och prisvärda kristaller. Älskar älskar älskar! <3

28. august 2022

Tack Johanna du är alltid varmt välkommen tillbaks <3