Dorine was zeer begripvol ivm met onze problemen en heeft zo snel mogelijk een medewerker gestuurd om onderzoek te doen. De medewerker zelf was ook heel professioneel en heeft alles uit de kast geha... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik wacht nog even af. Nadat de eerste ontstopper me initieel benaderde vanuit een pff, dit op een vrijdagmiddag, zaag zeur, werd hij ineens oprecht lief en raadde me aan om een loodgieter te raadpleg... Se mere
Het was al de derde keer dat de wc hard verstopt zat, de vorige ontstoppers hadden het wel vrijgemaakt maar het probleem keerde terug, zogezegd door teveel wc papier te gebruiken maar dat was het nie... Se mere
Zeer geduldige persoon Stephan ondanks de stevige verstopping die 2u duurde toch blijven doorgaan tot het opgelost was zeer te vreden mijn keuken liep nor nooit zo snel door !!!
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Binnen 24 uur werd het defect verholpen…
Binnen 24 uur werd het defect aan mijn centrale verwarming opgelost, en tegelijk werd ook meteen een onderhoudsbeurt uitgevoerd. Zeer tevreden over de snelle service én de correcte prijs!
Groot probleem veel moeite gehad maar…
Groot probleem veel moeite gehad maar is perfect opgelost geraakt!
Vriendelijk gast.
alles is perfect afgelopen zeer tevreden
Heel content van de uitgevoerde…
Heel content van de uitgevoerde reiniging ,is voor herhaling vatbaar maar hopelijk van niet
De ontstopping werd perfect uitgevoerd !
Snel terplaaste had last van geur…
Snel terplaaste had last van geur hinder probleem direct gevonden en zelfde dan nog een loodgieter kunnen sturen voor het op te lossen zeer tevreden !
Zware verstopping na 2 uur hard werken…
Zware verstopping na 2 uur hard werken toch opgelost bad en keuken lopen nu super goed weg ! En schappelijke prijs
Super goed geholpen door super…
Super goed geholpen door super vriendelijk mensen zeker aan te raden !!!
Oplichters met meerdee websites !
Oplichters met meerdee websites !! EDDY ONSTOPPERS, SANISECOURS, DIRK ONSTOPPERS, EN MEER.
10 min. werk en de andere persoon staat letterlijk te kijken
wij hebben gebeld voor een verstopping. Er werd niet gemeld dat er twee personen zouden langs komen. Dat was niet nodig omdat we het probleem kenden. Het werk heeft MAAR 10 min. Geduurd. De tweede persoon stond daar gewoon maar te kijken ! € 254 betalen voor iemand die op zijn vingers staat te draaien en het MAAR 10 min. duurt, is de klant bedriegen en opzetten.
Neem dus geen contact op met deze firma !
zij proberen via hun site fakeprofielen te zetten die tevreden zijn.
100 % ontevreden
Langs gekomen te Mechelen. Proberen in een minimum van tijd te ontstoppen met het gedacht, wij willen snel naar huis. Dus, probleem niet opgelost en ze zijn vertrokken.
Voor werk dat max in totaal 10 à 15 minuten binnen en buiten geweest hebben we daarvoor 327,54 € .
Daarna een lootgieter gebeld, gelukkig kon hij snel komen en ontstopt voor 400 € betaald.
Dus deze firma heeft geen ster waard .
Het was al de derde keer dat de wc hard…
Het was al de derde keer dat de wc hard verstopt zat, de vorige ontstoppers hadden het wel vrijgemaakt maar het probleem keerde terug, zogezegd door teveel wc papier te gebruiken maar dat was het niet.
Barry en Sidki van onstoppingsservice gingen verder: ze hebben de buizen met een camera bekeken en bleek dat die helemaal aangeslagen waren (50 jaar in gebruik) waardoor het inderdaad wachten was tot de volgende verstopping. Ze hebben de buizen uitgefreesd over het hele traject en alles lijkt nu in orde. Beter 1 keer wat meer betalen (800 euro voor 3 uur werk) dan iedere paar maand in de shit te zitten :-)
Schandalig bedrijf!!!
Nog nooit zo een onproffessioneel bedrijf meegemaakt. Telefonisch duidelijk gemaakt wat het probleem is maar uiteindelijk het probleem niet verholpen omdat men zo arrogant en bijdehand gedroeg en niet in de beerput wou gaan want Meneer paste niet in de beerput met zijn « ik ben een bodybuilder » 🤮 zo irrelevant om dit te melden. Los het probleem op ivm al die onnozele praat! Ik raad dit bedrijf niemand aan. Telefonisch ook heel arrogante dame die niet professioneel kan praten. Geen gepaste materiaal, vragen of we laarzen hebben om de klus te klaren 🙄 en na zoveel tijd te rekken vertrokken zonder het probleem op te lossen maar de kosten werden wel aangerekent. 230 euro betaald voor niets!!!!
onvriendelijk en onprofessioneel
we wisten waar de verstopping zat en de werknemer wist het beter en heeft niet geluisterd naar onze klacht. we hadden aangegeven waar hij de put in moest en waar de verstopping zat maar hij koos een andere put die op een andere buis zit. met gevolg dat we 5 dagen later weer met dezelfde verstopping te maken hadden. gebeld naar de zaak. zeer onvriendelijke vrouw die niet luisterd en tot 3 x opgehangen heeft. ze komen opnieuw maar tegen extra betaling. jammer dat er geen oplossing komt van hun kant omdat ze een fout hebben gemaakt. fouten maken jan maar los t op !
Half werk geleverd
Half werk geleverd. Oorzaak niet weggenomen en om even met de ontstopper in het toilet te gaan, wat ik al dagen lang zelf deed vroegen ze 200 euro.
De volle septische put werd niet geledigd.
Ik vroeg om een oplossing voor het toilet die niet meer doorliep. We zijn niets geholpen. Bovendien cash opgeeist en geen factuur gekregen.
Een echte schande.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.