De man rijden net weg
De man rijden net weg. 11.00 gebeld en nu al opgelost voor een vast en vooraf besproken tarief. Lekker hoor.

Besvarelse fra Ontstoppen.nl
Ontstoppen.nl: snel van elke verstopping af — voor een vast all-in tarief 👍🏻 ➡️Een verstopping komt nooit gelegen. Of het nu gaat om een verstopte wc, een borrelende afvoer, een stinkende gootsteen of een hardnekkig rioleringsprobleem: bij Ontstoppen.nl staan we klaar om het snel én vakkundig op te lossen. Wij verhelpen dagelijks alle rioleringsproblemen, afvoerproblemen en verstoppingen bij particulieren en bedrijven. Geen gedoe, geen vage beloftes—gewoon duidelijke service, heldere communicatie en een oplossing die werkt. ➡️ Het grootste voordeel? U weet vooraf waar u aan toe bent. Met ons all-in verstoppingstarief van €169,50 kiest u voor zekerheid en transparantie. Wij werken met professionele ontstoppingsapparatuur en ervaren specialisten die direct aan de slag kunnen. In de meeste gevallen kunnen we dezelfde dag nog langskomen, en anders zeker binnen 24 uur. Zo bent u snel weer zorgeloos verder. ⭐⭐⭐⭐⭐Onze USP’s (all-in tarief €169,50) ✅ Onbeperkt arbeidsloon ✅ Gebruik van professionele ontstoppingsapparatuur ✅ 21% BTW inbegrepen ✅ Voorrijkosten inbegrepen ✅ 8 weken garantie ⭐⭐⭐⭐⭐Kies voor zekerheid, snelheid en kwaliteit. Ontstoppen.nl helpt u direct—met vaste tarieven en een service waar u op kunt vertrouwen.
Holland

Besvarelse fra Ontstoppen.nl
Op zondagmiddag gebeld met ontstoppen.nl, omdat mijn keukenafvoer verstopt zat. De volgende dag stond de ontstopper om 09:00 voor de deur. Hij heeft mijn verstopping snel en zoals telefonisch was doorgegeven voor een vaste prijs verholpen.
Goede ervaring met dit bedrijf en zeker aan te raden! Helemaal in deze branche waarin oplichting ook vaak voorkomt…
Mijn keukenafvoer was verstopt, om 8.45 gebeld en om 13.00 was het al verholpen voor een vaste prijs die van te voren was afgesproken. Fijne rioolspecialisten die alles netjes uitlegden en schoon werkten.
Fijne ervaring en aan te raden!