Super god vejledning pr. telefon og nem bestilling på nettet. Kan varmt anbefales.
Jeg bestilte et par sko på tilbud fra hjemmesiden, til afhentning i butik i Næstved. En halv time efter at jeg modtog ordrebekræftelsen blev jeg ringet op af butikken, der ville høre om der var sket... Se mere
Fantastisk butik, med fantastisk service. Jeg har for nylig købt nye løbesko hos dem. Jeg blev vejledt rigtig godt omkring mine muligheder, og på trods af at jeg har specielle behov til en løbesko kun... Se mere
Jeg bestilte og betalte en vare, hvorefter jeg fik besked på, at den var mangelsbehæftet, og at jeg derfor alligevel ikke kunne modtage varen. Det er naturligvis utilfredsstillende, at de ikke ha... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Onlysports.dk finder du masser af Nike produkter. Vi har specialiseret os i Løb og Fitness, og kan derfor tilbyde et bredt og varieret sortiment. Vi har stor erfaring med løbestilsanalyser, og kan guide og hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt. Vi har både webshoppen og en fysisk butik i Næstved centrum.
Ringstedgade 3b, 4700, Næstved, Danmark
- info@onlysports.dk
- onlysports.dk
Gode tilbud og hurtig service
Faldt over et tilbud på sportstøj hos Onlysports. Havde det indenfor 3 hverdage. Super god og hurtig service.
TAK :D
Altid hurtig levering
Altid hurtig levering. Bestilte en pakke i dag fx, hvor den blev afsendt bare en time senere, da jeg havde placeret ordren!
God service - hurtig levering - fed varer som lever 100 p op til forventningerne 💪🏻🙌🏻
Super hurtig levering
Super hurtig levering, lækkert tøj med gode tilbud.
MEGET hurtig betjening
MEGET hurtig betjening. Jeg vender HELT SIKKERT tilbage
Fik varerne hurtigt men forkert str.
Fik varerne hurtigt. Men de havde sendt mig en str 40,5 isteder for en 40. De var til den store side, men da jeg skulle bruge dem samme weekend, ville jeg ikke kunne nå at sende dem retur og få den rigtige str hjem. Så jeg måtte tage en ekstra sok i. Lidt ærgerligt.
Hurtig levering og varen passede til …
Hurtig levering og varen passede til det sete på siden
Hurtig og venlig
Hurtig svar på kundeservice, hurtig levering, fine priser, fri fragt og oveni købet en sød hilsen i min pakke, fra hende jeg havde kontakt med på kundeservice.
kan klart anbefale at handler på onlysports.dk
Super fin service
Super fin service, de havde et par shorts på siden men jeg modtog nogle forkerte, som jeg allerede har her hjemme dog købt hos min lokale intersport. Der var hurtigt hjælp at hente telefonisk, og jeg fik refunderet beløbet delvist så prisen passede med de par jeg havde her hjemme. Jeg blev tilbudt en rabatkode til næste køb, eller ovenstående, så super god service. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Onlysports :-)
Fantastisk personlig service og hurtig behandling af online ordrer
Hurtig betjening via webshop. Fantastisk service jeg mødes med i butikken. Samme personlige service følger også med, når varerne købes online.
Super godt :)
Nemt at finde på hjemmesiden. Hurtig levering. Og hurtigt svar da man skrev til kundeservice.
Hurtig ekspedition.