Online Software Shop Anmeldelser 108

2,5

Adobe acrobat gekocht en gekregen, zover zo goed. Nu na 3 dagen de melding van adobe dat het een illegale versie is en na 5 dagen word gedeactiveerd. Melding gemaakt bij SSIL zij reageren met: de r... Se mere

Slechte review ongedaan maken! Het product viel tegen maar de service is achteraf prima. Dat wil ik graag melden!

Snel geregeld. Direct mailbevestiging van aankoop. Paar minuten wachten voor mail met instructie. Instructie mail kan iets duidelijker, hoewel alles goed verliep. Activatie moest telefonisch. Gin... Se mere

Meerdere malen een niet werkende licentie geleverd, werd niet geaccepteerd. Licentie verlopen of nog in gebruik!!! Dus maar geannuleerd en ergens anders een licentie gekocht. Bovendien slecht werke... Se mere

1. Computersoftwarebutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Tweedehands ongebruikte software voor een prikkie!

2,5

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Adobe acrobat gekocht en werkt maar 5 dagen.

Adobe acrobat gekocht en gekregen, zover zo goed.
Melding gemaakt bij SSIL zij reageren met: de reactie dat het emailadres is geblokkeerd en ze er niets meer aan doen. Kasper weet niet hoe hij met klanten moet omgaan, beledigen kan hij echter wel weer.

18. november 2025

Goedkoop maar weinig oplossingsgericht.

Goedkoop maar weinig oplossingsgericht.
Als het werkt prima, niet de eerste keer wat gekocht hier. Maar als er iets niet ok is, wie zijn fout dan ook, dan geeft hij niet thuis. Blijf je vragen vind hij het nodig om je te gaan beledigen. Lijkt wel een klein lelijk jongetje wat vroeger veel gepest is en nu achter het toetsenbord de grote jongen uithangt.
Nogmaals, als het werkt en voor je besteld is het allemaal ok. Zijn er problemen dan is hij niet thuis.

15. november 2025

Geen product ontvangen

Voor Sinterklaas een product besteld voor mijn dochter maar nooit iets ontvangen. Meerdere malen contact gezocht via de mail en de telefoon met de Belofte dat het dezelfde dag nog wordt opgestuurd maar tot op heden niets ontvangen " het is nu al bijna Kerst".

21. december 2024

Op zich een hele goede en goedkope…

Op zich een hele goede en goedkope online site om een pakket aan te kunnen schaffen. Mijn zus heeft een account aangemaakt maar helaas wist zij haar wachtwoord niet meer. Een vervelend probleem is dat de link naar "Wachtwoord vergeten klik hier" helemaal niet werkt. Natuurlijk heb ik in de Spam-folder gekeken maar daar is de mail ook niet dus schijnbaar wordt er helemaal geen mail gestuurd om een nieuw wachtwoord aan te maken...
Helaas kan ik geen mail naar jullie sturen omdat daar het bestelnummer vereist is!

Oplossing gewenst al is het maar om de link om een nieuw wachtwoord te maken weer werkt.

Bedankt.

5. november 2024

We hebben vorige week in de software…

We hebben vorige week in de software shop een officepakket aangeschaft. We dachten het zelf te kunnen installeren, maar dat lukte niet! Via chatten hebben de medewerkers ons vriendelijk en behulpzaam geholpen. Voor Melle een extra compliment! Zij heeft met heel veel geduld ervoor gezorgd dat we nu office kunnen gebruiken! De manier waarop zij dit heeft gedaan, verdient een dikke, dikke pluim!

7. juli 2022

Onbetrouwbaar en illegale software

Wat een stel prutsers en oplichters. Ik kocht een tweedehands licentie Adobe CC. Eerst kreeg ik een soort van illegale download, die niet werkt als je officiele Adobe CC op je computer hebt staan. Die moest je er af halen volgens de handleiding. Nou, dan weet je al dat het illegaal is. Ik heb dit gemeld en ik kreeg na lange tijd een licentiecode. Het was nu helemaal goed. Maar ik ga de licentiecode invoeren om m'n Adobe CC abonnement te verlengen en de code blijkt veel te lang te zijn! Gewoon een heel ander soort licentiecode! Dat werkte natuurlijk ook niet. Vervolgens krijg ik geen reactie meer op mijn email hierover. Nee, ik zou geen software bij deze webshop kopen. Onbetrouwbaar en illegaal.

29. oktober 2021

Zeer slechte service

Ik heb Office 2019 besteld bij dit online bedrijf. Tijdens het installeren kon ik nergens de toegestuurde key invullen. Met als gevolg dat het programma nu aangeeft dat ik een niet geregistreerde versie heb, die ik dus niet kan gebruiken. Al meerdere keren aangegeven dat ik een probleem heb, maar er komt geen antwoord. Dus bestel je pakket liever ergens anders als je geen problemen wilt. Zonde van die 20 euro. Geen aanrader

2. juni 2021

Helaas ik heb een slechte ervaring werkt niet

Helaas ik heb een slechte ervaring. Na de installatie kreeg ik de melding dat ik geen geldige licentiecode had. Activering lukte dus niet. Diverse mailen contact gezocht. 1 keer een reactie gehad van Britt, ze ging het zeker oplossen. Dit is inmiddels alweer paar weken geleden.... Hoop dat ik mijn geld nog teruggestort krijg. Zou wel zo netjes zijn aangezien we dus niets hebben....

26. maj 2021

Slechte klantenservice

Levering bijzonder snel (digitaal).
Na installeren niet alles goed gegaan. Direct een vraag gesteld over dit probleem. Antwoord van Birgitte Janssen kwam al snel op 7 mei. Zij deelde mee dat ze de vraag even bij de leverancier had gelegd en zou asap hier op terugkomen. Op 12 mei heb ik weer gevraagd aan Birgitte of er al een reactie van de leverancier is. Vervolgens een vreemde mail die niets met mijn probleempje te maken had. Op donderdag 13 mei opnieuw een mail gestuurd met dezelfde vraag. Daarna niets meer vernomen. Slechte klantenservice !! Nog altijd wachtend op een oplossing voor mijn softwareprobleempje.
[Bestelling #6129] (04/05/2021)
Is getekend: Peter ter Plegt