Onlineparfumerieshop.nl Anmeldelser 44

TrustScore 4.5 ud af 5

4,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beste, ik ben waarschijnlijk net als de meeste mensen altijd een beetje sceptisch over onbekende webshops. Toch heb ik de som op de proef genomen en door de prijsstelling een bestelling gepla... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eindelijk eens een goede webshop gevonden waar ik snel en gemakkelijk kan bestellen. Een mooie, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop waar ik snel mijn keuze kan maken uit een assortiment... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Begin oktober heb ik via onlineparfumerieshop.nl 3 soorten parfum besteld. Om 16.00 uur besteld en de volgende dag had ik alle parfum al in huis. Kortom een super snelle levering tegen een mooie... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Leuke webshop, zeer overzichtelijk en aangename prijzen. Ik kan deze site zeker voor iedereen aanraden. Helaas heb ik ook moeten wachten op de bestelling. Mijn trackentracenr was niet te vind... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Snelle levering.

Snelle levering.
Inmiddels al meerdere malen iets besteld.
Alleen jammer dat er vaak een sample bijzit die voor mannen bestemd zijn.
Zou het op prijs stellen dat daar wel naar gekeken wordt.
Verder een betrouwbare site.

14. februar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb een parfum voor mijn moeder…

Ik heb een parfum voor mijn moeder besteld wegens haar verjaardag. De site gaf aan dat hij op dinsdag ging aankomen, net op de dag van de verjaardag. Nu kwam de parfum pas de donderdag aan! Had de site eerlijk weergegeven dat hij later ging aankomen, dan had ik hem niet besteld

1. juni 2021

OPLICHTERS

OPLICHTERS . Dit bedrijf is een onderdeel van meer internet oplichters zoals Intelligent Day , kamagrakopen ect. Het is een BEDRIJFSTAK . Ik heb gisteren aangifte gedaan tegen kamagrakopen en hen hangt een boete in de lucht volgens de Politie van 8700 euro . Dus bent u opgelicht : DOE AANGIFTE en bekijk voor u iets koopt de REVIEWS op TRUSTPILOT of een bedrijf eerlijk zaken doet .

13. januar 2021

Zeer onbetrouwbaar dit bedrijf

Wacht al meer als 6 weken op mijn bestelling. . Telefoon word niet opgenomen , voicemail worden niet beantwoord. 89,95 betaald voor een fitbit die ik ws nooit zal ontvangen en had gehoopt dat ik het geld zou terug krijgen. Maar daar geloof ik ook niet meer in. Mensen bestel nooit bij deze oplichters.

26. marts 2020
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Betrouwbaar

Parfum besteld. Kreeg vlot een email dat die niet op voorraad was en dat ik op de hoogte gehouden zou worden. Na 2 weken was de verjaardag van mijn moeder voorbij en heb ik de bestelling geannuleerd. Ook daar kreeg ik netjes een reactie op en het hele bedrag is teruggestort op mijn rekening. Ik begrijp dat mensen snel denken dat ze opgelicht zijn op internet, maar dit blijkt toch wel een betrouwbaar bedrijf te zijn.

29. maj 2019

BAR EN BAR SLECHT, JE BENT JE GELD KWIJT, PAS OP

3-12 GELD AFGESCHREVEN, JE KRIJGT GEEN MAILS NIETS MEER, JE BENT GEWOON JE GELD KWIJT...................................... GELUKKIG GEEN GROTE BESTELLING GEDAAN ZOALS IK EERST VAN PLAN WAS, GAAT NU OM 51,20.
DE REST GELUKKIG BIJ EEN ANDER BESTELD EN DAT HAD IK NOG VOOR SINTERKLAAS IN HUIS

8. december 2012
Onlineparfumerieshop.nl-logo

Besvarelse fra Onlineparfumerieshop.nl

Beste heer/mevrouw Castricum,

Erg vervelend dat het zo is gelopen en erg jammer dat u een review heeft geplaatst zonder ook maar enig contact met ons op te nemen.

Wij zijn op werkdagen te bereiken tussen 09.00 en 17.00 doormiddel van een live-chat mogelijkheid, telefoon en email. Wij zijn telefonisch goed te bereiken, daar wij voldoende mensen beschikbaar hebben om de telefoon op te nemen.

Uw bestelling is netjes bij ons binnen gekomen, zo ook de betaling. Echter is het ons vanwege de sinterklaas en kerstdrukte helaas niet gelukt om uw pakketje binnen de aangegeven tijd van 2 a 3 werkdagen bij u te bezorgen.

Inmiddels staat uw pakketje klaar om overgedragen te worden aan onze pakketdienst, zodat deze toch nog binnen 5 werkdagen bij u bezorgt gaat worden.

Excuses voor het ongemak. Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 2 a 3 dagen bij de klanten te bezorgen. Echter is dit helaas niet altijd mogelijk.

Excuses voor het ongemak.

Mvg

Onlineparfumerieshop.nl

Geweldig!

Mooie duidelijk website met een duidelijke productomschrijving. Snel geleverd zoals ik had verwacht.

12. januar 2012

Helemaal TOP

Heb enkele dagen voor kerst een paar flesjes parfum besteld. De volgende dag om 9.30 uur had ik alles in huis. De flesjes waren keurig verpakt. Website is overzichtelijk en voor zover ik weet zijn ze met veel luchtjes de goedkoopste op internet. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar goedkope parfum.

8. januar 2012

Bar en bar slecht!!!!!!!

Zit al 2 weken te wachten op een bestelling (meteen afgerekend via ideal) waar ik verder niets meer van hoor. (heb enkel een betalingbevestiging gehad) Zijn al 2 mails verstuurd en er word niet eens op gereageerd.

5. januar 2012
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Niet snel maar wel goed.

Het product werd na 7 dagen geleverd, dit vind ik aan de lange kant. Maar de prijs vond ik erg voordelig en het product lijkt prima in orde (is een cadeau) en zat goed ingepakt. Ook Track and Trace werkte goed en de factuur zowel online als bij het pakket waren netjes en overzichtelijk. Goed dus.

22. december 2011
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik lees hier verschillende reactie over de levering, bij mij was track en trace ook niet zichtbaar. Volgens track en trace bestond de code helemaal niet, maar toch had ik het pakketje de dag erna al in huis.

25. november 2011

aantrekkelijke prijzen

Leuke webshop, zeer overzichtelijk en aangename prijzen.
Ik kan deze site zeker voor iedereen aanraden.

Helaas heb ik ook moeten wachten op de bestelling. Mijn trackentracenr was niet te vinden, maar kreeg meteen antwoord op mijn mail.
Was geen probleem, na 1 week werd mijn pakketje alsnog geleverd.
Ondanks dat zal ik zeker weer opnieuw bestellen en ook aanraden bij mijn vrienden.

22. november 2011

Super snel

Ik vul nooit dit soort formulieren in, maar nu wil ik toch even zeggen dat het erg snel geleverd is. Ik heb donderdag rond 18:00 besteld en de dag erna werd het smorgens voor 11 uur geleverd! Dus bij deze: Top!

24. oktober 2011
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.