Banner for onlinekoffie.com

onlinekoffie.com Anmeldelser 377

4,8

Uitstekende service! Donderdag gebeld en gesproken met Stein over een groter aantal koffiecups. De volgende dag had ik alles in huis! In een wereld waarbij veel online gaat en/of veel via een conta... Se mere

Een heel mooi pakket voor een zeer schappelijke prijs. Daarmee kom ik wel een tijdje toe. Kan ik rustig de tijd nemen om alle merken eens te proeven. Direct een espressomachientje gekocht om deze sm... Se mere

Maandag 23-02 besteld vóór 16.00 uur dus zoals beloofd dezefde dag verzenden. Alleen kan PostNL dat volgende dag bezorgen blijkbaar niet waarmaken. E-mail gehad dat het naar een afhaalpunt gaat, niet... Se mere

Een bestelling was niet op tijd geleverd. Via de mail contact opgenomen met online koffie werd direct op gereageerd. Bestelling is na onderzoek van hun kant opnieuw verstuurd. Zeer tevreden over de af... Se mere

1. Kaffebutik

Om onlinekoffie.com

onlinekoffie.com – Goede koffie, eerlijke prijs, persoonlijke service

Bij onlinekoffie.com draait het om meer dan alleen koffie. Wij staan elke dag klaar voor onze klanten en doen er alles aan om jou te voorzien van verse koffie, goede service en duidelijke communicatie.

Onze koffiebonen worden vers gebrand, hebben een duidelijke branddatum en worden snel verzonden. Geen onnodige poespas, geen extreme prijzen, gewoon goede koffie voor een eerlijke prijs.

Bestel je vóór 16:00 uur, dan heb je jouw bestelling meestal de volgende dag al in huis. En heb je een vraag of is er iets niet helemaal naar wens? Dan lossen we dat snel en netjes voor je op.

Zo zorgen we ervoor dat jij elke dag kunt genieten van betrouwbare kwaliteit en goede service, dát is onlinekoffie.com.

4,8

Svarer typisk inden for 24 timer

Koffie is goed bezorging duurde wat…

Koffie is goed bezorging duurde wat lang.

30. december 2025

Besvarelse fra onlinekoffie.com

Dank voor uw review Joke, fijn om te horen dat de koffie goed bevalt ☕️ Onze excuses dat de bezorging wat langer duurde. Vanaf woensdag stappen wij over op PostNL, waarvan we verwachten dat dit zorgt voor snellere en betere bezorgervaringen.

Keurig geleverd

Compleet en ondanks het slechte weer en de drukte al na vier dagen geleverd,
Kan nog geen beoordeling geven betreffende de koffie ( nog niet geproefd)

6. januar 2026

Besvarelse fra onlinekoffie.com

Dank voor uw review! Fijn dat de levering goed en compleet is verlopen. Benieuwd wat u van de koffie vindt zodra u deze heeft geproefd ☕️

Livraison trop lente

Besvarelse fra onlinekoffie.com

Bonjour Frédéric, merci pour votre retour. La semaine dernière, il y a eu des retards chez notre transporteur en raison de la neige et des conditions hivernales, ce qui a malheureusement ralenti certaines livraisons. Nos excuses pour ce désagrément.

Goede aanbieding en snelle levering

Goede aanbieding en snelle levering

Besvarelse fra onlinekoffie.com

Beste Peter, dank je wel voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat je blij bent met de aanbieding en de snelle levering. Veel plezier met de koffie! ☕

heel te vreden vlug en goede bezorging…

heel te vreden vlug en goede bezorging zeker een aanrader en aan een goede prijs top

Besvarelse fra onlinekoffie.com

Beste Freddy, dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles snel en goed is geleverd en dat je tevreden bent met de prijs. Veel plezier met je koffie! ☕

Snelle service.

Snelle service.

Besvarelse fra onlinekoffie.com

Beste Chantal, dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als snel hebt ervaren. ☕

Alles netjes verpakt!

Besvarelse fra onlinekoffie.com

Dank je wel voor je 4-sterren review! Fijn om te horen dat alles netjes verpakt is aangekomen. Veel plezier met je koffie ☕

Snelle levering

Snelle levering. Koffie moet ik nog proeven.

Besvarelse fra onlinekoffie.com

Dank je wel voor je 4-sterren review! Fijn dat de levering snel was, we hopen dat de koffie net zo goed in de smaak valt.

snelle service

snelle service, groot assortiment zodat we kunnen testen wat we lekker vinden

30. december 2025

Dank je wel, Frank!
Fijn dat je onze snelle service en het ruime assortiment waardeert. Leuk dat jullie zo kunnen ontdekken wat het lekkerst is ☕

Snel&goed

Goed materiaal en snelle degelijke levering.
M.v.g.
Vos-tlm

Besvarelse fra onlinekoffie.com

Bedankt voor je reactie! Fijn dat de levering snel en degelijk was 👍

Meer moet dat niet zijn

Vlotte bestelling en levering

Dank je wel, Erwin! Fijn dat de bestelling en levering vlot verliepen 👍

Snelle levering

Snelle levering, en met Kerstverpakking, heel leuk om te ontvangen en te geven!

16. december 2025

Besvarelse fra onlinekoffie.com

Dank je wel voor je mooie review!
Fijn dat de levering snel was en dat de verpakking leuk was om te ontvangen en te geven ☕

Leuk kerstpakket

Leuk kerstpakket, ontvanger was erg blij, ik wilde m ook maar helaas te laat.

Dank je wel, Anja!
Fijn om te horen dat de ontvanger zo blij was met het kerstpakket. Bedankt voor je review ☕😊

Omdat ik het vond

Omdat ik het vok

Besvarelse fra onlinekoffie.com

Bedankt voor je review Stephan! Fijn dat je ons hebt gevonden en dank voor de 4 sterren ☕️

Goede en vlotte levering

Goede en vlotte levering. Heb nog niet alle koffie geproefd uit het proefpakket maar de eerste smaak Den Leeuw wit is goed.

Besvarelse fra onlinekoffie.com

Dankjewel Jan-Teus voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat de levering vlot was en dat Den Leeuw Wit goed in de smaak valt ☕️😊