1. Fysioterapiklinik
  2. Sundhedskonsulent
  3. Personlig træner

OnlineFysioterapi.dk er en 100 % online fysioterapeutisk klinik, der gør det nemt og fleksibelt at få professionel behandling – uanset hvor i landet du befinder dig. Gennem videokonsultationer med autoriserede fysioterapeuter hjælper vi dagligt danskere med smerter, skader og gener, helt uden transport, ventetid eller krav om henvisning. Du skal blot bruge en telefon, tablet eller computer, en stabil internetforbindelse og lidt ro omkring dig – så er du klar. Vi tror på, at det skal være let at få adgang til god fysioterapi, også når hverdagen er travl. Derfor har vi gjort hele processen så enkel som muligt: Du booker din tid online, møder op til din konsultation via video og får en grundig faglig vurdering og en personlig behandlingsplan, der passer til dine behov. Vores mål er klart – vi vil gøre professionel fysioterapi mere tilgængelig for alle, både geografisk, praktisk og økonomisk. Vi lægger stor vægt på tryghed, nærvær og høj kvalitet, selvom kontakten sker gennem en skærm. Vi glæder os til at hjælpe dig godt videre – og håber, du vil dele din oplevelse med os her på Trustpilot.

4,1

God

Fleksibelt og professionelt

Det er super fedt, at der er mulighed for at få tider på forskellige tidspunkter på dagen - det gør det nemmere at passe ind.
Marius er meget professionel, og han er god til at spørge ind. Det har været fedt, at selv ved en enkelt konsultation er der blevet fulgt godt op på både tilbagemelding og øvelser.

3. august 2025

Besvarelse fra OnlineFysioterapi

Tak for din flotte anmeldelse, Alberte 🌟 Vi er glade for at høre, at fleksibiliteten og opfølgningen har gjort en forskel for dig – og vi sætter stor pris på dine pæne ord om Marius.🙏

Team OnlineFysioterapi

Vores forløb med Marius var meget professionelt, - en kompetent behandler.

Vores forløb med Marius var meget professionelt - vi var nok skeptiske i forhold til, at forløbet var online. Men der var langt bedre end, hvad vi ellers har oplevet hos andre behandlere. Vores datters smerter var fra gymnastikken og hos Marius fik vi en erfaren behandler på netop dette område ( andre behandlere kendte ikke de øvelser vi talte om) Marius var kompetent og havde en positiv tilgang. Han er grundig i sit arbejde, afsatte god tid til vejledning og sendte opfølgninger og beskrivelser efter konsultationerne. Han udarbejdede også skriv til instruktørerne, - altså hvordan de kun støtte os igennem genoptræning. Så vi kan kun anbefale Marius, - prøv det, så får I meget mere for pengene.

5. juni 2025

Besvarelse fra OnlineFysioterapi

Det glæder mig at høre, at I har haft en god oplevelse, og at forløbet har givet jer værdi – både for jer og jeres datters genoptræning, tak for et godt forløb.💪

Marius, OnlineFysioterapi

Jeg fik hjælp i udlandet

Jeg bor i udlandet og taler ikke det lokale sprog, så da jeg efter at have døjet med rygsmerter i noget tid, faldt over OnlieFysioterapi var det et kæmpe hit. Marius var venlig og imødekommende, og super kompetent, og fik i løbet af få minutter fundet ind til kernen af mit problem. Han hjalp mig online via FaceTime, og i løbet af 2 sessioner var mine smerter væk. Det var virkelig hjælpsomt for mig at jeg med Marius' hjælp kunne behandle mig selv i mit eget hjem. Jeg kan varmt anbefale OnlineFysioterapi.

17. juni 2025

Besvarelse fra OnlineFysioterapi

Det er skønt at høre, at vi kunne hjælpe dig – også på afstand💻 – og at du allerede efter få sessioner mærkede en forskel.

Team, OnlineFysioterapi

Online Fysio Anbefales!

Online Fysio Anbefales!
Jeg har aldri gået til online fys, og har været lidt skeptisk. Men det er virkelig noget jeg vil anbefale. Marius var meget dyktig og behandlingen var effektiv. Jeg går meget til gymnastik og arbeider hver dag, så Marius kunne have time efter træning og det var nice.

14. december 2024

Besvarelse fra OnlineFysioterapi

Tusind tak for din anbefaling 🌟 Det betyder meget for os at høre, at behandlingen har virket, og at fleksibiliteten passer ind i din hverdag med gymnastikken.

Marius, OnlineFysioterapi