Download size huge
Their app is ridiculously large for what it does, I had to delete other apps just to make space, not worth it for a laggy casino client.
Ben je op zoek naar het nieuwste online casino in Nederland? Op Onlinecasino.Amsterdam vind je uitsluitend informatie over legale online casino’s in Nederland. Alles is gericht op betrouwbaarheid, veiligheid en onafhankelijk advies, zodat je snel een goed beeld krijgt van de actuele markt. Alle casino’s die op de site worden vermeld, beschikken over een geldige vergunning van de Kansspelautoriteit (KSA). Daardoor weet je zeker dat je alleen informatie bekijkt over legale aanbieders. Het platform biedt een compleet overzicht van de Nederlandse gokmarkt en vergelijkt nieuwe legale casino’s op een duidelijke en overzichtelijke manier. Alle casino’s worden beoordeeld met uitgebreide reviews van onze experts. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar bonussen en promoties, maar ook naar gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, registratie, betaalmethoden, loyaliteitsprogramma’s en de totale gebruikservaring. Zo weet je vooraf beter wat je kunt verwachten. Daarnaast vind je bij ons veel extra informatie over gokspellen, speluitleg, wetgeving, softwareproviders en verantwoord spelen. Ook als je wilt weten welke aanbieders snelle uitbetalingen hebben, hoe storten werkt of welke casino-apps goed functioneren op mobiel, kun je hier goed terecht. Onze site wordt dagelijks bijgewerkt en volgt de ontwikkelingen binnen de Nederlandse kansspelmarkt op de voet. Dat maakt het een handige en betrouwbare bron voor iedereen die meer wil weten over een online casino in Nederland, of je nu een nieuwe speler bent of al ervaring hebt.
Nieuwemeerdijk 332, 1171NT, Badhoevedorp, Holland
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Topsite, veel info. Alle casino’s van Nederland gereviewd
Topsite, veel waardevolle informatie en bovendien up to date. Heel behulpzaam als je een betrouwbaar online casino wilt uitzoeken zonder bij allerlei schimmige illegale websites uit te komen. Deze site werkt dan veel beter dan zoeken via Google, daar wemelt het van de obscure, illegale jongens! Warm aanbevolen.

Besvarelse fra Onlinecasino.Amsterdam - Online Casino Nederland (2026)
Als groot liefhebber van online casino’s ben ik regelmatig op zoek naar een nieuwe, legale aanbieder waar ik nog geen account heb. Onlinecasino.amsterdam helpt mij bij deze zoektocht naar een betrouwbare en vergunde partij. De website biedt een overzichtelijke lijst van de beschikbare opties en geeft in het kort aan wat de voor- en nadelen van elk casino zijn.
Super info. Alle legale casino's en nieuwe Online in Nederland op een rijtje. Heel handig, veel goede info over nieuwe casino's

Besvarelse fra Onlinecasino.Amsterdam - Online Casino Nederland (2026)
Heel goed , aanpakken !!! die illegale casino’s, zodat het voor de legale casino’s eerlijk te vinden zijn op Google en niet terecht komen op illegale sites . Waar geen bescherming is voor de spelers en en geen KSB . De legale casino’s zijn de dupe van alle activiteiten.!
Betrouwbaar en kwalitatief goede site
Handig site met eerlijke reviews over legale online casino's in Nederland.
Duidelijke site, een ruim aanbod aan casino's. Alles werkt soepel en betrouwbaar – precies wat je zoekt als je alles wilt weten over online casino's.
ik bezoek deze informatie-site al jaren. Meestal om even snel te kijken naar alle huidige promoties bij de verschillende online casino's.

Besvarelse fra Onlinecasino.Amsterdam - Online Casino Nederland (2026)
Deze casino vergelijkingssite overzichtelijk en makkelijk te vinden. Je kunt met alle aanbieders soms de bomen door het bos niet zien, dan is het handig als je zo een site hebt waar alles op een rijtje staat en waar je dan een indruk krijgt van de verschillende online casino's in Nederland. Handig dus.

Besvarelse fra Onlinecasino.Amsterdam - Online Casino Nederland (2026)
De online casino markt is voor mij wat ondoorzichtig, dus wil graag een goede keuze maken voor een casino waar ik een goed gevoel bij heb, waar ik met IDEAL kan betalen, en die voldoen aan de juiste vergunningen.
Een partij als Online Casino Amsterdam, met hun experts, hebben mij geholpen bij deze keuze.
En ik kreeg ook nog een mooie bonus toen ik koos voor mijn platform.

Klantenservice is top!
Ik heb een mega goeie ervaring met de klantenservice. Ze zijn heel aardig en behulpzaam. Het probleem was binnen 5 minuten opgelost en ik kon mijn bonus direct spelen!
Veel informatie, goede reviews! Complete site met alle Nederlandse aanbieders. Kloppende bonussen! Prettige surfervaring.
Læs mere om andre typer anmeldelser.