É uma fraude não perca seu tempo.... depois de conseguir o alcance de saque pedi para convidar 30 amigos e depois disso tudo pede pra fazer um pagamento no meu caso foi de 134 doláres...afff FICA A D... Se mere

1,6

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,6

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Scam seen before, same format, different colors

The website layout is exactly the same as a previous scam website that caught me out before and is now shutdown as a result. It WONT pay. I don't have to meet the conditions of withdrawal, I bet my life savings that you won't withdraw anything and you would owe me that in return thinking you will. I have full confidence this is a scam. Guaranteed to waste time, mobile data and hope.

A fake and fraudulent screenshot will be produced, blatantly lying about transferring the fake money to your account. You won't see it. For example, PayPal sends a notification to your email about a successful deposit in your account. You'll never get that notification.

You'll never get the money out of the website and into your account. Then you will find this website has an anonymous owner (stereotypical of scammers, refusal to identify self) a short life span (designed to close in 6 months or less) No contact details (and if there is, AI chatbot is used or a real person reads a well rehearsed generic script that is unhelpful)

I've been scammed way too many times, lost thousands in real money, lost hundreds of hours of time. I don't want people to go through the same thing.

You can't make money this way. Scammer tactics have evolved into: Lying about payments, preventing withdraw, stealing deposit, pay to withdraw (and still can't) invite to withdraw (still won't) or share your referral link a set number of times. All of these conditions are pure fakery. Fake net 14 and net28 wait 14 and 28 days to get paid. That's far too long. Deposits into your real bank do not generally exceed 3 business days to clear (72 hours)

Withdrawing should not be over-complicated

22. august 2025

It's totally fraud

It's totally fraud. Plz people read reviews carefully then join that scam system. First they will ask to give money for making account then again they ask for more money for registration of that account. Plz stay away from this fraud.

22. juli 2024

UNA COMPLETA DESILUSION

Literal me ilusiono mucho, llegue a los 105 dolares, ya que pedian monto de 100 dolares para retirar, me emocionaba el ver como subia mi saldo, pero me desilusione completamente cuando llegue a los 105 y me dijeron que invitara a 30 personas mas, no lo hice porque entendi completamente que era una completa estafa ya que lei muchas opiniones que decian que era falsa, y al confirmar que era cierto me desilucione, despues que invitara a los 30 amigos no se que pasara pero decidi dar por completado de q era estafa por las opiniones de los demas para no seguir perdiendo mi tiempo, ah y a los amigos que les comparti mi link les avise para que tampoco les pasaran lo mismo.

5. maj 2024

CAUTION

Beware, this site is crap and time-wasting. The owners are just benefitting from user traffic and swindling those who send them money.

17. april 2024

estafa vieja

Salio hace dos años en las noticias en Chile, despues se fueron a Brasil. solo estan un tiempo prudente, cuando amasan bueno , se van sin avisarte. Consejo, salganse YA!! pero si tienen ya dinero invertido , traten de sacarlo , retirarlo como sea. antes que se vallan.

23. marts 2023

Es una estafa

Es una estafa. Luego de completar la tarea me pide un cobro de impuestos de 60 dólares. No entiendo cómo hay gente que s presta para decir que si están cobrando sin invertir nada.

6. marts 2024

No funciona correcto

Es una completa perdida de tiempo ala hora de retirar el dinero pone muchos contra tiempos. Se supone que tú dinero debería ir a Paypal y allí te piden una billetera diferente. No.lr veo sentido

6. marts 2024

Er dette din virksomhed?