Onh Frederikssund Anmeldelser 10

4,1

4,1

God

Vi skiftede til denne ørelæge

Vi skiftede til denne ørelæge, med et længerevarende komplekst forløb en tidligere ørelæge ikke kunne rette op på🥲 Maria fulgte forløbet tæt med relevante og grundige undersøgelser, med ugentlige opfølgninger, indtil problemet var løst😍

Efterfølgende kan vi altid få en akut tid hvis der er behov, også her er der god tid til spørgsmål og forklaringer🫶🏻 min søn på 2 år, har fået sin hørelse tilbage, og er blevet den gladeste lille dreng🤞🏻 Vi er trygge og glade for alle i klinikken, største anbefaling!

1. januar 2026

Gode oplevelser.

Fantastisk god klinik med dygtige folk. Altid et smil og god hjælp fra klinikassistenten. Maria er super empatisk og behagelig at konsultere. Forstår at forklarer alt hun foretager under behandling og give ro.
Bedste klinik jeg har haft igennem 45 år med mange forskellige læger og klinikker.

22. september 2025

Fantastisk øre-, næse-, halslæge – kan varmt anbefales!

Vi har været hos Maria flere gange med vores to piger, og hver eneste gang har vi forladt klinikken med ro i maven og stor taknemmelighed. Maria er altid imødekommende, venlig, smilende og har en helt særlig ro over sig, som smitter af – både på børn og voksne.
Hun tager sig god tid til at lytte og undersøge grundigt, og man føler sig aldrig forhastet eller overset. Som forældre er det en gave at møde en læge, der virkelig formår at skabe tryghed omkring undersøgelsen, især når man har børn, der normalt ikke bryder sig om at gå til lægen. Vores piger føler sig helt trygge hos Maria, og det siger ikke så lidt!

Derudover fortjener hendes team også stor ros – alle er dygtige, hjælpsomme og meget professionelle.

Vi kan til hver en tid varmt anbefale Maria til både børn og voksne. Hun er uden tvivl en af de bedste speciallæger, vi har mødt.

9. september 2025

Maria er den bedste.

Maria er den mest lyttende, opmærksomme, løsnings orienterede og forstående læge vi har været hos.
Min søn elsker at komme hos Maria, som har fulgt ham i mange år.
Min søn som er meget hårdt ramt, af en sjælden sygdom og om nogen så er han hospitals træt, men hos Maria får han en fantastisk behandling, der virker, i et roligt og rart tempo og sted. Maria har tid og overskud til at fortælle og forklare hvad der skal gøres. Vi er meget meget tilfredse med behandlingen vi får hos Maria og har valgt hospitals regi fra, for at kunne komme hos Maria.
Vi bliver altid mødt af sødt og smilende personale der altid er klar til at hjælpe. De varmeste anbefalinger fra os.

8. september 2025

Dårligt!

Min 1-årige søn skulle have tjekket ørerne efter en omgang mellemøresbetændelse. Ørelægen i Frederikssund kunne ikke se noget galt med ham. Men vi oplevede dog stadig en ked dreng, som vågnede hver halve time om natten og som bare var øv hele dagen. Så vi fik en ‘second opinion’ i Stenløse, som kunne bekræfte, at den var helt gal med ørerne, der var fyldte med væske. Der er nu planlagt en dræn-operation til ham. Vi vil bestemt ikke komme tilbage til ØNH i Frederikssund. Heller ej anbefale den til andre med små børn. Til gengæld var de rigtig søde dernede, derfor 2 stjerner i stedet for een.

6. august 2025

En sød og imødekommende Julie tog sig…

En sød og imødekommende Julie tog sig god tid til at undersøge mig, havde gået med ørepine og ondt i halsen 1 måneds tid. Da hun var var færdig med undersøgelsen kiggede hun på mig og sagde, noget ikke skulle være der i halsen. Om det var ok, hun ringede til Hillerød og fik en tid til mig dagen efter, jeg måtte ikke tage alene på Hillerød. De gav mig 20% for overlevelse. Diagnosen vi alle frygter blev til virkelighed. Kræft. Nu er jeg rask og kan kun takke Julie for hendes hurtige reaktion.

15. januar 2024

En helt igennem god oplevelse

En helt igennem god oplevelse! Lige fra ventetid i telefon, den service jeg mødte ved tidsbestilling henover konsultation, diagnose og behandling.
Efter en rigtig ubehagelig oplevelse et andet sted, er jeg så glad for at jeg opsøgte klinikken for en revurdering. Jeg blev mødt med empati og professionalisme og følte mig mødt og i gode hænder. Mange tak.

/Mille

8. december 2022

Mit besøg hos ØNH Frederikssund var en…

Mit besøg hos ØNH Frederikssund var en meget god oplevelse. Jeg var utroligt nervøs og lige fra starten var Julia meget omsorgsfuld og nærværende. Meget hurtigt fik hun beroliget mig, så vi kunne komme til årsagen for mit besøg. Hun svarede uden utålmodighed på alle mine spørgsmål, også dem jeg fik spurgt om 2 gange. Hun forklarede alting grundigt i et sprog og med billeder, så en ikke læge uddannet person som jeg nemt kunne forstå det. Alt i alt en uovertruffen positiv oplevelse, på trods af min stærke angst og jeg kan kun meget varmt anbefale andre at lægge et besøg forbi, skulle man få brug for en øre-, næse-, halslæge.

18. december 2021

Glemte min medicin

Klinikken er åbenbart meget populær. ihvertfald må man indstille sig på 8-10 ugers ventetid, hvis det ikke lige er akut. Ved telefoniske henvendelser skal man indstille sig på en halv times ventetid, det føles meeeget langt. Selve konsultationen forekom ganske god, lægen virkede ikke stresset og tog sig god tid.

Til gengæld glemte hun at gøre min medicin klar til afhentning på apoteket og jeg kunne igen "nyde" hvor besværligt det er, at komme igennem til klinikken: Lukket for telefoniske henvendelser på grund af sygdom, lukket for telefoniske henvendelser på grund af travlhed, ... Idag kom jeg så igennem, kun en halv time i røret. Så må vi se om medicinen er klar på apoteket eller om jeg igen kører forgæves.

9. april 2019

Er dette din virksomhed?