Wij zijn tevreden over de producten die we zowel in de O'Neill store zelf of via de webshop hebben aangekocht. De levering van de webshop ging snel en zonder problemen. Het enige minpuntje is dat er... Se mere
Se, hvad kunderne siger
O'Neill heeft samen met Suitable (en kort erachter Superdry) de allerbeste webshop. De shop is overzichtelijk, ruim en erg makkelijk om in/doorheen te navigeren. Een artikel retour? Je hebt het a... Se mere
Prima spullen tegen best schappelijke prijzen. Wat ons wel tegenviel was de communicatie. Na de bestelling hebben we geen bestelbevestiging gekregen en ook geen factuur. De artikelen werden ook onverw... Se mere
Fantastische kleding zowel winter als zomer! Kwaliteit is altijd super goed en blijft heel lang mooi. Wil geen ander merk winterjas meer nadat ik 1 x o'neill heb gekocht inmiddels als 4 jassen verde... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
O'Neill, het originele surf-, sneeuw- en lifestylemerk uit Californië, werd in 1952 opgericht toen een jonge man genaamd Jack O'Neill zijn passie voor surfen gebruikte om de strijd aan te gaan met de oceaan. Jacks aanvankelijke visie om functionele en innovatieve surfproducten te maken vormt nog steeds de kern van alles wat het bedrijf doet. Van het eerste neopreen surf wetsuit en boardleash tot 's werelds eerste boardshort zonder naden. O'Neill zal zich altijd blijven inzetten om zijn reputatie als een van 's werelds toonaangevende surf-merken uit te bouwen.
Kontaktoplysninger
Oosteinde 32, 2361HE, Warmond, Holland
- support@oneill.com
- oneill.com/nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Kapotte skibroek
Skibroek was na 2 dagen skiën al beschadigd en er zat een gat in. Als compensatie wilde ze een patch sturen om over het gat geen te plakken…
Aanrader
Het enige minpuntje is dat er niet wat stickers bijgevoegd waren 😁😂 mijn zoontje verzameld die namelijk...
Goede kwaliteit
Correct levering, zeer goede kwaliteit van hun producten. Al jaren van hun producten zowel voor de ski als casual kleding.
Snelle levering als ook vlotte retour…
Snelle levering als ook vlotte retour en terugbetaling
Ook was het product zoals verwacht. Dus van begin tot eind een goede ervaring!
Snel geleverd
Snel geleverd! Betrouwbaar. Mooie bikini. Ik durfde de maattabel niet te geloven en heb toch twee maten besteld. Maar de maat die ze me aanbevolen is erg accuraat! Super fijn.
Kwalitatieve en mooie zwemkleding
Kwalitatieve en mooie zwemkleding waarin je kunt stralen en jezelf kunt zijn
Kwaliteit van de shirts is prima
Kwaliteit van de shirts is prima, levering was supersnel
Alles was perfect
Ik had kleding besteld twee weken…
Ik had kleding besteld twee weken voor.mijn vacantie..ik kreeg ook geen bericht dat het onderweg was ..na een paar dagen klikte ik op het bestel nummer en hu!!! het was bezorgd op nmr 9 .iemand had de huisnummers veranderd nummer 9 in dezelfde straat had het pakket niet ik denk geen probleem stuur een mail na 4 werkdagen nog niets gehoord bo
Zer kunnen zij mij niet maken waarschijnlijk ga ik zonder die kleding op vacantie hier nog even een update na 6 dagen reageren zij kunnen wij niets aan doen komt ze met een track en trace nummer wat ik in juni heb besteld ja dat is binnen dat snap ik maar nu de nieuwe bestelling post nl zegt dat hun de huisnummers hebben veranderd. Dus oneill doe is wat voor mij is dit de laatste keer geweest wat een ellende
Spam mail
Ik bestel 1 zwembroek en wordt doodgegooid met bedelmailtjes voor feedback. Rot lekker op
Juli 2025
Netjes verpakt
Is zoals het op de foto staat
Maat M van joggingbroek valt wat groot uit maar zit wel lekker
Bestelling Oneill via Oneill website
Bestelling Oneill via Oneill website, snelle service en vlotte terugbetaling retourproduct.
😊
Bestel al jaren rechtstreeks bij Oneill.com en dat bevalt uitstekend!
Al twee keer naar tevredenheid kleding…
Al twee keer naar tevredenheid kleding besteld in januari en april en zojuist een mooie zomerjurk in de sale. Wordt netjes bevestigd op de mail en binnen 3 dagen bezorgd. Leuke kleuren en mooie kwaliteit.
Bikini short-Beugel Top gescoord!
Bikini short-Beugel Top gescoord!
Zijn vaak alleen nog maar kleine broekjes en geen ondersteunende Top verkrijgbaar!
Dus super blij met deze set
Een echte aanrader
Een duidelijke website.
Snelle en goede levering.
Ik ben zeer tevreden.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.