Ik , gerydw , was van kindsaf aangetrokken tot Opel Manta B1 1976 . Vraag mij niet waarom .Heb er veel gehad ,wel 16stuks in mijn leven en ben mijne laatste aan het restaureren voor ik in pensioen... Se mere
Virksomheden har svaret
Lamp besteld, geleverd, ik heb deze niet uit de doos gehaald, had reeds een andere eerder binnen en dat moest ook ivm APK. je moet zgn in je account een retouraanvraag aanmaken, ik kreeg deze link ond... Se mere
Virksomheden har svaret
Auto Onderdelen24 heeft een groot assortiment tegen meestal scherpe prijzen. Ook nu weer kreeg ik de bestelde onderdelen precies volgens bestelling en typenummers thuisgestuurd. Zwakke punt van deze s... Se mere
Uitstekende webshop,veel losse onderdelen te koop, waar ik bij andere webshops complete onderdelen moet kopen hebben ze bij deze webshop de onderdelen los te koop.Met name in de rem onderdelen zijn z... Se mere
Virksomheden har svaret
De onderdelenshop24.com online winkel is een garantie voor top kwaliteit, lage prijzen en een uitstekende klantenservice. onderdelenshop24.com biedt een breed assortiment merkproducten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bosch, Sachs en Beru. Ook kunt u in onze winkel talrijke auto-onderdelen vinden van fabrikanten zoals Vemo, Prasco, Delco Remy, Spahn, Delco Remy, NK en nog vele anderen. Door gebruik te maken van de reserve-auto-onderdeel zoekfunctie, die wij online aanbieden, kunt u bijvoorbeeld ruitenwissers, bumpers, uitlaten, koplampen, koppelingen en nog vele andere auto-onderdelen vinden. Met deze unieke functie kunt u de benodigde onderdelen binnen de kortste tijd vinden. Omdat wij OEM-kwaliteit garanderen en geen compromissen sluiten wat betreft prijzen, hanteren wij altijd een niveau van absolute topkwaliteit en een perfecte prijs / kwaliteitsverhouding . Maar door onze site te gebruiken kunt u uzelf overtuigen dat onze producten de beste kwaliteit bieden!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
ik wil een artikel retour sturen, maar vind geen adres en/of retour formulier, allemaal niet zo handig ,want het bestelde artikel past niet

Besvarelse fra Onderdelenshop24 - Netherlands
Ik wacht nu al 2 weken op een paar ruitenwisserbladen. Het duurde al een week tot de bestelling werd verzonden, nu nog een week tot ik ze bij m'n deur kan verwachten. Voor snelle bezorging beter een andere webwinkel gebruiken.

Besvarelse fra Onderdelenshop24 - Netherlands
De accu die ik besteld had, is nooit aangekomen. Beschadigd tijdens transport. Zeer slechte communicatie. Na een maand nog geen oplossing. En toen uiteindelijk geld terug. Telefoonnummer van deze firma was bijna niet te vinden. Geen goede ervaring!!

2 SKF Homokineten besteld voor E 88,-; bij andere webshops E165,- tot
E200,-Topkwaliteit voor minder dan de helft. Binnen 6 dagen geleverd, zeer tevreden.

Besvarelse fra Onderdelenshop24 - Netherlands
Voor mij de eerste en laatste bestelling ooit bij hun
Heb een remmenset besteld op 18 maart en zou binnen 5 werkdagen geleverd zijn, inmiddels is het nu 29 maart en het pakket moet nog steeds over gedragen worden aan gls.
Inmiddels al een week extra de auto voor niks stil staan.
Prijzen zijn leuk maar bestel het alleen als het niet voor een daily voertuig is.
Nu onnodige kosten waar je ook andere leuke dingen voor kunt doen!

Besvarelse fra Onderdelenshop24 - Netherlands
Afgelopen dinsdag 29 september een onderdeel besteld voor mijn auto, waarvan werd beweerd dat hier 31 stuks van voorradig waren.
Artikel is vandaag pas gereed gemaakt voor verzending uit hun magazijn. Aangezien het weekend eroverheen gaat zal het artikel op zijn vroegst pas dinsdag 6 of woensdag 7 oktober binnenkomen. Al met al een slechte ervaring, als je net als ik snel een onderdeel nodig hebt moet je hier absoluut niks bestellen.
Consequentie hiervan is dat ik vandaag naar een dealer zal moeten gaan om hetzelfde onderdeel te bemachtigen, die zal vanmiddag of morgen al binnen zijn.
Je kunt in tijden als deze het niet maken om je klant zo lang op een product te laten wachten. Met als resultaat voor mij dat het pakketje direct retour gaat als ik het ontvang.

Besvarelse fra Onderdelenshop24 - Netherlands
Alles kwam duidelijk en vertrouwd over en voldeed aan wat je van een o nderneming verwacht zelf in corona tijd dikke pluim.

Besvarelse fra Onderdelenshop24 - Netherlands
Groot assortiment, snelle levering, aantrekkelijke prijzen, diverse betaalmogelijkheden.
Had meerdere artikelen besteld, allemaal waren ze 'Beschikbaar'. Op de website staat: "BESCHIKBAAR: Betekent dat het product beschikbaar is in onze voorraad. De producten met deze status worden binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van de betaling voor de bestelling verzonden".
Inmiddels zijn we 4 werkdagen verder en is nog niks verzonden. De 'klantenservice' (een chatfunctie in het Engels) zegt dat een van de onderdelen toch niet beschikbaar was, en dat het nog 48 uur duurt voordat dit onderdeel binnen is. Vervolgens duurt het verzenden ook nog 4-5 (!!) werkdagen. Als ik het binnen heb zijn we dus twee volle werkweken verder!!
Dat terwijl alles op de website als 'beschikbaar' stond, en dat verzending bij beschikbare artikelen zogenaamd '1-2 werkdagen' duurt.
Het bedrijf biedt vervolgens geen alternatief en wil totaal niet meedenken.
Uit alle reviews hier kan ik concluderen dat het bedrijf prima is als het allemaal goed gaat, maar zodra er een probleem ontstaat wordt de communicatie waardeloos en is de service verschrikkelijk.
EDIT: Na 6 werkdagen heb ik de bestelling binnen, inclusief een verkeerd artikel (had een Saleri waterpomp besteld en heb een Stark waterpomp ontvangen)
ik zou dit zeker niet aanraden om hier te bestellen men zegt snelle
levering wacht nu al 8 dagen en heb mijn bestelling nog niet en daarbij als contact met ze opneemt ben je verplicht engels te kunnen spreken want dat is de enige taal die ze spreken jammer
Bestel je onderdelen op kenteken, krijg je onderdelen voor een andere auto. Terugsturen is op eigen kosten naar Duitsland en omdat de verpakking is geopend krijg je maar een deel terug van je geld. Zou deze site niemand aanraden en bestel hier niks meer

Besvarelse fra Onderdelenshop24 - Netherlands
Op 6 januari 2020 een turbo besteld. Hiervoor geldt een ruilsysteem, de oude turbo moet worden teruggestuurd. Hiervoor wordt bij de order €200 bijgeteld als borg.
De turbo kwam na ca. 1 week binnen en daarna de turbo geïnstalleerd. Geen probleem. De oude turbo in een doos en naar Auto-Doc GmbH verstuurd (€25 verzendkosten voor eigen rekening...). Op 29 januari aangekomen volgens track&trace. Na een week of drie gemaild of de borg kon worden teruggestort. Geen reactie. Na 3 weken weer eens gemaild, wel reactie. Onderdeel was binnen en geinspecteerd, met de vraag ik het geld op mijn rekening wilde of als shoptegoed. Op mijn rekening als antwoord.
Na weer een paar weken: niks op mijn rekening. Weer gemaild. Antwoord: Onderdeel zou beschadigd zijn en is doorgestuurd naar de fabrikant voor inspectie. Wat????
Weer gemaild: onderdeel was OK en nu ineens kapot? Antwoord: wij onderzoeken de zaak en u hoort van ons. Weer weken niets gehoord.... Het ruilonderdeel is inmiddels meer dan 3 maanden in Duitsland.
KORTOM: Dit slaat nergens op. Geen goede ervaring en uitermate frustrerend
UPDATE: Kort na deze review werd contact opgenomen en kon alles wél snel worden geregeld... Het geld staat inmiddels op de rekening en ik ben dan ook 'verlost' van OnderdelenShop24...
Kennelijk is men gevoeliger voor negatieve reviews dan voor normaal klantcontact.
Ow ja. Als ze uiteindelijk hun verplichtingen nakomen sturen ze nog even een mail of je ook even de review aan wilt passen... :
Goeden dag !
Wij nemen contact met u op in verband met uw beoordeling en willen informeren dat op 8 mei uw geld was terug overgemaakt.
Het zou binnen 2-3 werkdagen bij uw rekening bijgeschreven.
Kunnen wij nog ergens van dienst zijn?
Zo niet wilt u alstublieft uw beoordeling wijzigen/verwijderen hier [LINK]
Wij horen het graag van u en hartelijk dank voor uw medewerking,
Fijne dag toe gewenst,
Met vriendelijke groeten,
Onderdelenshop24 Kwaliteitsafdeling

Besvarelse fra Onderdelenshop24 - Netherlands
Ik heb alleen een verkeerde velg gekregen een van een BMW en wilde een van Fiat Ducato
Kan ik deze ruilen en terug sturen
Moet er een retourbon en hoe kom ik er aan
Met vriendelijke groet
Richard Stoffels
te Dokkum

Besvarelse fra Onderdelenshop24 - Netherlands
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.