We hebben de gehele woonkamer bij O My WOOD gekocht, tafels, stoelen, kasten TV kast enz. Op vrijdag besteld en de volgende week donderdag geleverd. Alles in perfecte staat. 2 deurtjes klemmen iets,... Se mere
De Acacia 140 besteld voor de kerstdagen en ondanks de bezorgdrukte netjes geleverd tussen kerst en oudjaar. Tafel is kwaliteit zeer hoogwaardig en bezit over stalen, robuuste poten. Daarnaast is het... Se mere
Vandaag na een vertraging onze mango eettafel ontvangen door Post NL. Helaas beschadigde poten en schade aan tafelblad. Verder geen handleiding en mist ook nog eens bouten om tafel inelkaar te zette... Se mere
Super goede service! Snelle reactie via whatsapp! Eerste kast is door transport gebogen, foto gestuurd via whatsapp en direct reactie dat dit hoort en volgende dag werd de kast netjes opgehaald.... Se mere
OMyWood levert de nieuwste interieurtrends. Laat je inspireren door ons aanbod van moderne meubels gemaakt van hoogwaardig massief mangohout en geef je huidige interieur een nieuwe uitstraling.
Hagsche Str. 28 , 47533, Kleve, Tyskland
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Leuk geprijsd en super snelle levering zelfs in Corona tijd. Wat elk ander bedrijf meteen als excuus aanvoerd. En gebruik van maakt. Prachtige tafel. Ben ee erg blij mee.
Ik wacht al 3 weken op de omruiling van de drukkende stoel. Slechte communicatie, wordt niet op de hoogte gehouden van de status en zit dus al weken met troep in huis.
Het contact liep niet hellemaal goed dus kreeg opeens een belletje dat de tafel gebracht werd, maar ben er heel blij mee, is echt mooi
Ik heb een eettafel besteld ,en is netjes afgeleverd dan de uiterlijke datum en ben netjes op de hoogte gehouden wanneer het werd bezorg. Een tevreden klant.
Mooie ruime tafel gekregen. Wel met op een paar plaatsen flinke roest plekken. Afleveren ging met horte en stoten, (afspraak vergeten) maar uiteindelijk staat tie op zn plek
Geen bevestiging mail van de order ontvangen, wel snelle levering en dat ze bellen vooraf.
Mooi spul! Bezorging wat later ivm drukte bij postnl enzo. Netjes over geinformeerd.
Vreselijk bedrijf, een tafel gekocht waar de poten van beschadigd waren, na 1 week en vele telefoontjes en mailtjes waar ze niet op reageren verder, nieuwe poten gekregen. Wat denk je? Deze zijn ook weer beschadigd... Nog erger dan de 1e! Dus ik heb weer gebeld, de bezorger zou nieuwe poten brengen... Daar wacht ik nog steeds op. Mevrouw spreekt geen Nederlands!, Ook gevraagd om een onkostenvergoeding zodat ik de poten zelf kon laten poedercoaten, ik kon er 15,00euro voor krijgen. Nu ben ik al van begin januari bezig met hun,..... Ik bestel er nóóit meer! Verschrikkelijke service!
Snelle levering, dag van bezorging netjes gebeld( geen track en tracé) mooie kwaliteit meubels.Super blij met onze tafel en tv- meubel.
Binnen een week was de levering geregeld - zelfs in corona tijd.
Tafel nog niet uit gepakt dus nog geen mening. Bezorging prima
Zeer slecht bedrijf!!! Raad het echt niemand aan.
Product beschadigd geleverd. Meteen retour gemeld. Duurt super lang voordat je een reactie krijgt. Na meerdere mails heb ik een reactie gekregen. De tafel staat nu al 3 weken bij mij. Is nogsteeds niet opgehaald. Ze houden zich niet aan de afspraken zijn heel onvriendelijk en kunnen niet communiceren!! Ze worden gewoon boos aan de telefoon en hangen gewoon op als je ze erop wijst dat de tafel al 3 weken hier staat. Ik raad niemand dit bedrijf aan!!
Super blij met de salontafeltjes. Alleen op de website zag het blad er anders uit. Beetje goudachtig, toen we ze binnen kregen waren ze zwart. Maar ben er wel blij mee.
Tafel gekocht, viel toch wat tegen, nu omgeruild voor een andere, perfect geregeld en blij met de nieuwe tafel.
Het duurde wel lang voordat de salontafeltjes geleverd werden, maar dat had ook met Covid te maken. De salontafeltjes zien er echt mooi uit, ik ben er heel blij mee.