Olyrabutik Anmeldelser

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Wsuwane sandały są bardzo wygodne i…

Wsuwane sandały są bardzo wygodne i łatwo się je zakłada. Doskonale sprawdzają się w codziennym użytkowaniu. Miałam kilka pytań związanych z zamówieniem, a obsługa klienta udzieliła szybkich i konkretnych odpowiedzi. Całe doświadczenie było naprawdę pozytywne, choć ogólnie dość standardowe.

5. juli 2026

Hi Blank J.,

Bardzo dziękujemy za Twoją opinię i miłe słowa o naszych sandałach oraz o obsłudze klienta! Cieszymy się, że codzienne noszenie sprawia Ci przyjemność i że nasz zespół mógł szybko odpowiedzieć na Twoje pytania dotyczące zamówienia.

Zależy nam na tym, aby jakość zawsze przewyższała oczekiwania, dlatego chętnie poznamy więcej szczegółów – napisz do nas na informacje@olyrabutik.com wraz z numerem zamówienia, a przyjrzymy się temu bliżej.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół Olyra Butik

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Sandały ortopedyczne są naprawdę…

Sandały ortopedyczne są naprawdę wygodne podczas dłuższych spacerów i świetnie wspierają mi stopy. Komfort jest na wysokim poziomie. Ogólna jakość wydaje się jednak raczej zwyczajna.

2. juli 2026

Hi Antonina,
Bardzo dziękujemy za Twoją opinię! 😊 Cieszymy się, że sandały ortopedyczne sprawdzają się podczas dłuższych spacerów i dobrze wspierają Twoje stopy.
Jeśli masz jakiekolwiek uwagi dotyczące jakości lub pytania odnośnie zamówienia, napisz do nas śmiało na informacje@olyrabutik.com wraz z numerem zamówienia – chętnie pomożemy.
Dziękujemy, że jesteś z nami!

Loafersy ortopedyczne oferują…

Loafersy ortopedyczne oferują odpowiednie podparcie i są super wygodne do codziennego noszenia. Dobrze spełniają swoje zadanie. Ogólna jakość wydaje się raczej średnia, nic więcej.

7. maj 2026

Hi Edward,
Dziękujemy za miłe słowa! 😊 Cieszymy się, że loafersy ortopedyczne dobrze się sprawdzają w codziennym noszeniu i zapewniają odpowiednie podparcie.
Jeśli chciałbyś podzielić się dodatkowymi uwagami dotyczącymi jakości, napisz do nas na informacje@olyrabutik.com z numerem zamówienia – z chęcią to sprawdzimy.
Miłego dnia i dziękujemy za zaufanie!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Sukienka w stylu boho wygląda naprawdę…

Sukienka w stylu boho wygląda naprawdę ładnie i jest super wygodna do noszenia cały dzień. Materiał jest przyjemny w dotyku. Ogólnie robi raczej zwyczajne wrażenie, nic wyjątkowego.

6. maj 2026

Hi Karolina,
Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że sukienka w stylu boho dobrze leży i jest wygodna na cały dzień, choć rozumiemy, że ogólne wrażenie mogło być lepsze.
Chętnie dowiemy się więcej – napisz do nas na informacje@olyrabutik.com z numerem zamówienia, a przyjrzymy się temu bliżej.
Pozdrawiamy serdecznie,

Oversizowy top jest wygodny

Oversizowy top jest wygodny, a pracownicy działu obsługi klienta po raz kolejny udzielili mi sprawnej i pomocnej obsługi. Całe doświadczenie było w porządku, choć raczej standardowe.

18. juni 2026

Besvarelse fra Olyrabutik

Cześć Joanno, dziękujemy za podzielenie się opinią – bardzo nas cieszy, że oversizowy top okazał się wygodny, a nasz zespół obsługi klienta ponownie mógł Ci pomóc sprawnie i rzeczowo. Zależy nam, aby każde kolejne doświadczenie było dla Ciebie czymś więcej niż tylko standardowym, dlatego Twoja informacja zwrotna jest dla nas naprawdę cenna. Jeśli możemy jeszcze w czymś pomóc, napisz do nas na informacje@olyrabutik.com, podając numer zamówienia. Jeszcze raz dziękujemy, że jesteś z nami. Serdecznie pozdrawiamy, Zespół Olyra Butik

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Strój kąpielowy w kwiaty dobrze leży i…

Strój kąpielowy w kwiaty dobrze leży i wygląda podobnie jak na zdjęciach w internecie. Ogólnie jestem zadowolona, choć jakość sprawia raczej przeciętne wrażenie.

15. juni 2026

Cześć Mario,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią o kwiecistym stroju kąpielowym — cieszymy się, że dobrze leży i wygląda tak jak na zdjęciach. Jednocześnie bierzemy sobie do serca Twoją uwagę dotyczącą jakości i nieustannie pracujemy nad ulepszaniem naszych produktów.

Jeśli chcesz, abyśmy przyjrzeli się temu bliżej, napisz do nas na adres informacje@olyrabutik.com i podaj numer zamówienia — chętnie pomożemy.

Jeszcze raz dziękujemy za zakupy w Olyra Butik.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół Olyra Butik

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Sandały na platformie mają modny design…

Sandały na platformie mają modny design i idealnie pasują.

12. juni 2026

Besvarelse fra Olyrabutik

Cześć Katarzyno, bardzo dziękujemy za miłą opinię 😊 Cieszymy się, że sandały na platformie przypadły Ci do gustu — zarówno pod względem modnego wyglądu, jak i dopasowania. W razie pytań lub gdybyś czegoś potrzebowała, napisz do nas na informacje@olyrabutik.com i podaj numer zamówienia — chętnie pomożemy. Serdeczne pozdrowienia, The Olyra Butik Team

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.