Olsens Udestuer Anmeldelser 6

3,6

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

ødelagt liste

Sidste efterår/vinter 2024 fik vi en udestue, som vi blev lovet i september men den blev udsat til det blev dårligt vejr.
Da de tog den gamle udestue ned øde lage, de en metal liste på døren ind til stuen.Den skulle de da nok komme og skifte. Nu har Hans lovet at komme indtil flere gange men nej han kommer ikke. Men nu har vi fået lavet det af en klarmester, hvor Olsens havestuen har sendt beløbet på mobil Pay. Og vi glæder os til at bruge den, i løbet af foråret, sommer og efterår.

16. oktober 2024

Vi er mere end tilfredse

Vi havde møde med Hans medio februar, og fik 14 dage efter et tilbud på en 25 kvm udestue, der skulle isoleres, så den kunne få varmeattest og godkendes som beboelse. Udestuen er opført på Langeland.

På grund af sagsbehandling i kommunen kom Hans først i gang 16/10-2024, og var færdig (inkl. oprydning) d. 16/11. Hans og hans medarbejder har i hele perioden været ekstremt professionelle og meget omhyggelige i deres arbejde. Jeg kunne følge med i det meste af processen.

Alle materialer blev leveret som aftalt, og Hans havde fuldt ud styr på aftaler med ekstern VVS mand og elektriker, ligesom han hyrede lokal vognmand til at flytte jord og løfte vinduer på plads.

Trods den lange tid fra tilbudsgivning til færdiggørelse, så var der kun en prisforskel på 1,2% (4500kr oveni tilbudsprisen på 375.000kr).

Vi sidder nu i vores fantastiske udestue, som på alle måder lever op til det, vi havde aftalt, og samtidig meget bedre end vi havde håbet på. Kan varmt anbefale Hans

18. november 2024

Udestue

Har lige fået lavet en udestue, stor ros til Hans Olsen for det flotte arbejde og at det er lavet ifølge aftale og tid😊

Kan kun anbefale Olsens udstyr 😊

Mvh Gert Lund Horsens

10. marts 2022

Stor tak til Olsens Udestuer

Stor tak til Olsens Udestuer for opførelse af udestue færdig maj 2021.
Vi har været glade for og trygge ved forløbet.
Hans Olsen har været meget imødekommende.
Han har udarbejdet tegninger tilpasset vores sommerhus og ændret disse efter vores ønsker.
Givet god faglig rådgivning undervejs.
Vi er meget tilfredse med slutresultatet og kan varmt anbefale Olsens Udestuer til andre.

8. juni 2021

Kom ikke til mødet!

Har aftalt om et møde hos mig. Mødet blev rykket af ham til næste dag. Men i næste dag han kom ikke til aftalt tid. Jeg skrev sms "kommer du?" Svaret var "om 5 min".
Han kom aldrig og jeg fik ikke eneste sms med forklaring.
Useriøst! Spild af tid(har aflyst det hele for mødet, kom ikke til udkald), minus på min konto allerede!

20. maj 2021

Er dette din virksomhed?