Jeg har nu brugt Olsens Festudlejning ved flere lejligheder og de holder altid hvad de lover. Derudover har jeg kun fået super service, samt de bedste priser jeg har kunnet finde. Bedste anbefalinger... Se mere
Jeg lejede en 2-kammer Slush-Ice maskine gennem Olsen festudlejning til en fest i oktober. De svarede hurtigt på mail og jeg fik afslag i prisen, da de ikke havde netop den slags koncentrat jeg skull... Se mere
Da mine tvillinger blev 7 år, valgte vi at leje en slush Ice maskine og en sæbebobbelmaskine fra Olsen-festudlejning. Det fungerede super godt! Det blev både leveret, hentet og rengjort. Casper Olsen... Se mere
Jeg kan bestemt anbefale ham. Vi havde lejet højtaler/subwoofer og slushice maskine til en fest og udstyret var super kvalitet. så er det også værd at nævne at priserne er gode skruet sammen.
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi udlejer festudstyr til jeres fest. Så ringer eller skriv til os, hvis i vil gøre jeres fest ekstra festlig:-)
Danmark
- olsen-festudlejning.dk
Alt var 👍
Lejede hammer-maskine, det spillede med levering og afhentning. Søde mennesker hele vejen igennem. Rimelig pris for levering, hvilket andre kunne lære lidt af🙂
Bordtennisbord lejet til konfirmation
Bordtennisbord lejet til konfirmation til rimelig pris.
Fint bord af god kvalitet med bat og bolde.
Levering og afhentning præcis som aftalt.
Kan varmt anbefales.
Kan anbefales
God oplevelse alt spiller bare
Tak for lån af hoppeborg og softice maskine
TILFREDS
Vi lejede 2 x slush ice maskiner til fest.
-Hurtig respons fra udlejer
-Levering/afhentning efter aftale
Det var et kæmpe hit for alle aldre, det bliver ikke sidste gang vi gør det.
👍👍👍👍👍

Besvarelse fra Olsen Festudlejning
Tak for lån af to populære Slushice maskiner…
Tak for to populære Slushice maskiner, til vores søns Konfirmation og fødselsdag!. Selv de ældste var vilde med de forskellige smage 😁god service, aflevering og afhentning til tiden!.
Super godt
Super godt. Fantastisk service og absolute intet dårligt. Virkelig god oplevelse og både aflevering og hentning gik perfekt.
God service, humøret i top og alt fungerer som det skal.
Altid god service!
Fremragende service og gode produkter!
Jeg lejede en 2-kammer Slush-Ice maskine gennem Olsen festudlejning til en fest i oktober. De svarede hurtigt på mail og jeg fik afslag i prisen, da de ikke havde netop den slags koncentrat jeg skulle bruge.
Maskinen blev leveret til tiden og var ren og pæn. Casper, som leverede den, var enormt venlig og fleksibel, han gav de nødvendige instruktioner om maskinen og tilbød tilmed at lægge mig sidst på ruten ved afhentning, så jeg ikke skulle for tidligt op dagen derpå. Oveni tilbød han impulsivt at jeg kunne låne deres nye Bluetooth højtaler, han havde med i bilen - mod at jeg lige testede kvalitet, lyd og gav ham en melding næste dag. Den var helt kanon at have på aftenen. Casper hentede det hele igen som aftalt dagen efter festen. Alt i alt var udstyret helt i top og servicen ud over det sædvanlige. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Olsen Festudlejlning og jeg vil uden tvivl benytte dem igen ved næstkommende lejlighed!
Meget hjælpsomme
Meget hjælpsomme, svarer hurtigt! Fin pris, og slushicemaskinen virkede som den skulle 👍
Super flinke og serviceminded :)
Super flinke og serviceminded :)
Ingen problemer med levering eller afhentning af softicemaskine, som fungerede helt fint.
Har lejet højttalere flere gange via…
Har lejet højttalere flere gange via Olsen Festudlejning. Alle gange har både service og kvalitet af det lejede materiale været i top! I weekenden havde jeg endnu engang lejet et højttalersæt, men da jeg ankommer til fælleshuset hvor festen skulle finde sted, var der allerede nogle højttalere inkluderet. Jeg får ringet til Casper fra Olsen Festudlejning for at høre om jeg kunne returnere de lejede højttalere og det kunne jeg sagtens. Det var en oplevelse udover det sædvanlige og det fortæller lidt om hvilken ærlig og servicemindet forretning Olsen Festudlejning repræsenterer. 100% kundetilfredshed og tillid herfra!
Tak for en rigtig god service
Tak for en rigtig god service.
Vores gæster var nød slushice og popcorn lejet igennem jer.
Vi vil helt sikkert anbefale jer og bruge jer igen.
Super service. Fin og overskuelig hjemmeside. Hurtig svar ved spørgsmål.
Super service og pæne meget rene…
Super service og pæne meget rene maskiner
Gode priser
Gode priser, god service og flotte maskiner.
Alt i alt en meget positiv oplevelse :)
Super godt
Super godt firma, med god service og gode produkter. Har selv lejet slush ice maskinen og beer pong bordet og det var en succes :)

Besvarelse fra Olsen Festudlejning
Super service. Punktlig og alt var i tip-top stand.