Szukałem pewności świeżej, pełnowartościowej, niepodrabianej oliwy... i zaryzykowałem. Oliwy okazały się fantastyczne. Nie zawiodłem się. Ponadto zawstydziłem się nieco, gdy właściciel zadzwonił do mn... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Dużo czasu upłynęło zanim trafiłam na sklep Oliwy Południa. Właśnie zrobiłam zakupy po raz czwarty, testując różne oliwy. Interesują mnie wysokopolifenolowe o niskiej kwasowości. Bardzo cenię porady P... Se mere
Dostawa bardzo szybka, zakupione oliwy są super-w sklepach takich nie ma, oliwki też mają inny smak i są duże, mięsiste, aż chce się zjeść wszystko na raz.Polecam ten sklep wszystkim moim znajomym.
Długo się rozglądałem do pierwszego zakupu oliwy z oliwek,im dłużej tym więcej wiedziałem co potrzebuję,poszedłem w kierunku oliwy o wysokim profilu polifenolowym w między czasie wypadło na Oliwy Połu... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Prawdziwe oliwy z Włoch, Grecji, Portugalii i Hiszpanii i najlepszej jakości ocet winny. W ofercie również piękna ceramika wprost od lokalnych wytwórców. Nie tylko sprzedajemy. Przede wszystkim doradzamy i dzielimy się wiedzą.
Kontaktoplysninger
ul. Daniszewska 24A, 03-230, Warszawa, Polen
- 793555761
- krystian@oliwypoludnia.pl
- oliwypoludnia.pl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Sprzedający udzielił pełnej informacji…
Sprzedający udzielił pełnej informacji na temat sprzedawanego produktu odpowiadając na zadane pytania. Kontakt ze sprzedawcą był sprawny a dostawa ekspresowa.
Produkt świetnie zapakowany i szybko…
Produkt świetnie zapakowany i szybko dostarczony. Oliwy już kolejny raz zamawiane, gdyż są rewelacyjne.
Oliwa spełnienia moje oczekiwania.
To moj juz ponowny zakup
To moj juz ponowny zakup. Jestem zachwycona produktami i profesjonalnizmem i wiedza sprzedającego.
Bardzo polecam!
Szybko dostałam przesyłkę.
Szybko dostałam przesyłkę.
Bardzo dobrze zabezpieczone butelki z oliwą 😊
Oliwę zaczęłam dopiero pić, więc nie mogę napisać, czy pomaga.
Za jakiś czas będę opisywać.
Świetne produkty
Świetne produkty, znakomita obsługa, indywidualne podejście do klienta - pan Krystian służy poradą, dzieli się swoją dużą wiedzą na temat oliw. Zawsze szybka dostawa, perfekcyjnie opakowane produkty. Bardzo dziękuję! Polecam wszystkim kochającym pyszne oliwy! :)
To oliwa dla koneserów wyjątkowego…
To oliwa dla koneserów wyjątkowego smaku.
Wszystkich tych, którzy dbają o zdrowie (ultradawka polifenoli).
Funkcjonalnie opakowana.
Po prostu przepyszna!
Jestem stałym klientem już od dawna
Jestem stałym klientem już od dawna. Oliwy pyszne, szybka dostawa, dobrze zapakowane, właściciel zawsze chętnie coś doradzi.
Szybka i świetnie zabezpieczona…
Szybka i świetnie zabezpieczona wysyłka. Oliwy przepyszne! 👌
Polecam sprzedawcę
Polecam sprzedawcę, bardzo dobry kontakt, solidnie zapakowana pzesyłka ,szybka dostawa.
super oliwa, szybka dostawa
Bardzo szybka dostawa. Bardzo smaczna oliwa i ocet balsamiczny. To mój kolejny zakup w sklepie i nie ostatni!
Każde zamówienie jest realizowane…
Każde zamówienie jest realizowane błyskawicznie i profesjonalnie. Świetny kontakt, a oliwy i inne specjały są wyśmienite.
Towar zgodny z opisem.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.