Olivia Aarhus
KØB INTET HERFRA Øv at jeg ikke kikkede anmeldelser på Trustpilot eller grundigt nærlæste firmaets returneringspolirik. Bestilte kjole - fin på billedet - elendig kvalitet sjusket syet - elendig... Se mere
Jeg har lige købt en bluse der ikke passede mig. De sagde at det var til besvær for dem og mig og sagde at jeg kunne få 70% rabat på en anden vare, men jeg har jo stadig betalt for blusen som ikke pa... Se mere
Er 100 % enig med alle de andre skuffede kunder :( Firmaet burde at hedde Gotcha i stedet for Olivia. Ikke muligt at få en returlabel tilsendt, selv om kjolen var i stykker, og den lignede langt fra b... Se mere
Olivia drives af ønsket om at få kvinder til at føle sig smukke og komfortable. Hver eneste dag.
Andre kiggede også på
Fup firma
Fup firma. Kinabras og ikke de bestilte bomuldsfløjlskjoler. Og når man så vil returnere de syntetiske varer, skal man betale over 300 kr. for en returpakke til Hongkong. Det opgav jeg. Overvejede politianmeldelse.
KØB INTET HERFRA
KØB INTET HERFRA
Øv at jeg ikke kikkede anmeldelser på Trustpilot eller grundigt nærlæste firmaets returneringspolirik. Bestilte kjole - fin på billedet - elendig kvalitet sjusket syet - elendig facon. Skal returneres til Kina, hvilket er dyrt.
Jeg er oprigtig ført bag lyset. Min egen skyld delvis - men det er så lærepenge
Køb ikke noget herfra
Køb ikke noget herfra, var desværre ikke opmærksom på at det er tøj der bliver sendt fra Kina, det er virkelig dårlig kvalitet og helt skæv og mærkelig pasform, noget billigt l... solgt alt for dyrt .
Kinavarer, der ikke kan byttes
Mit bedste råd: Køb ikke noget ved Olivia. Dårlig kvalitet, der i øvrigt ikke var som lovet: Bomuldsweateren var syntetisk og passede ikke.
Ingen returadresse, varerne kommer direkte fra Kina.
Fik sporet et sted, jeg kunne klage.
Men ak, Google-translatede svar og ingen mulighed for at bytte til den rigtige størrelse eller få pengene retur.
Efter mange tovtrækkerier gik de med til at give mig 50% af betalingen tibage.
Jeg havde betalt kr. 500,- men fik - efter at have rykket adskillige gange - kr. 160,- retur!
Hvor det selskab har lært at regne, vides ikke, men 50% af Kr. 500,- er altså kr. 250,-
Tøjet kan jeg ikke vise mig i. Det er så dårligt lavet og skriger til himlen!
Fup Firma
Fup Firma
Købte også en bluse set på fb. Total plastik bluse. Havde fin mail korrespondance men det er da også det eneste. Ville få 40% tilbage af blusens pris. Ikke set pengene og nu svares der ej heller på mail.
Dårlig stil. Køb ikke hos dem
Holder ikke hvad de lover
Jeg købte en bluse men den var for lille så for at spare alt besværet kunne jeg få 30%og beholde blusen selv om jeg ikke har noget at bruge den til men nu er der gået flere uger jeg har ikke set en eneste krone endnu jeg har skrevet til dem et par gange men de gider åbenbart ikke at svare tilbage så køb aldrig noget der for det lugter langt væk af svindel
Fup firma
Fup og svindel , fik en forkert st i bluse og en forkert varme og blev lovet 30% tilbage , har intet fået ,,, så hold jer langt væk fra det firma
Fuskerfirma
Fuskerfirma
Jeg har bestilt en kjole med hjerter, da den kom var der en stor løber i masken i halsen. Skriver og hører ikke noget. Skriver adskillige gange men får ikke nogen respons. Bestiller en ny kjole imens da det var den eneste tilbage i den str. Da den kommer er syet helt forkert sammen, hjerterne på kjolen vender nedad- så de har vendt stoffet forkert. Havde bestilt den i en anden farve og der er hjerterne i stoffet på ryggen vendt forkert, så det er så ringe kvalitet. Jeg har forsøgt at få kontakt mange gange til firmaet- som selvfølgelig IKKE har et telefonnummer. Kun mail og de svarer ikke og ingen mulighed for at returnere!!!! Holder jer væk, kan jeg kun sige.
FUP FIRMA
FUP FIRMA, HOLD JER FRA AT HANDLE MED DEM
Købt en Freja bluse, som var opgivet til at være af bomuld. Modtog en mærkelig plastikbluse, som var en helt anden model og farvekombination.
Da jeg ville returnere varen oplyste Olivia at de kunne refundere 30% og ikke ville have blusen retur.
Fed måde at tjene penge på og rent fup firma som jeg vil give minus 10 stjerner hvis det var muligt.
Har nu modtaget min kjole
Har nu modtaget min kjole. Jeg kikker kjolen efter,og opdager der er fejl i stoffet tråde er revet. Har nu i et stykke tid konferere med firmaet. De vælger nu ikke og svarer. Hold jer fra dette firma. De har flere forskellige navne på Facebook.
Bestilte en kjole som angiveligt skulle…
Bestilte en kjole som angiveligt skulle være lavet af bomuld. Jeg modtog med megen forsinkelse en kjole lavet af 100% kunststof. På trods af diverse skriverier frem og tilbage og at firmaet har erkendt at de ikke har sendt det de har beskrevet, vil de ikke refundere mine penge. De importerer deres varer fra Kina og har ikke en Århus butik som navnet ellers ville give anledning til at tro. Et fupfirma som ikke sælger det de reklamerer med. Mit bedste råd er at handle et andet sted.
Stay away from this shop!
Hold dig langt væk fra denne webshop! Olivia-Aarhus.com kan IKKE anbefales! Det er fup!
Jeg købte to bluser, som ikke passer. På deres hjemmeside står der klart og tydeligt, at de accepterer returnering, hvis størrelsen ikke passer, når tøjet når frem. Bull**** er det eneste ord, jeg har at sige til det. De mener, det er for besværligt at sende tøjet retur fordi, deres lager er i Kina, så de startede med at tilbyde mig 70% rabat på mit næste køb. Det afviste jeg fordi, jeg allerede havde foretaget et køb, som jeg ikke kunne bruge, og jeg måtte henvise dem til deres egen hjemmeside i forhold til returnering. De tilbød mig så at få 30% tilbage af beløbet, jeg havde købt for. Jeg afviste og henviste igen til, hvad de selv skriver på deres hjemmeside. Nu har jeg ikke hørt fra dem i en uge, og jeg tænker heller ikke, at jeg gør det.
I mine øjne er det fup! De har hverken et tlf-nr, en adresse eller et CVR nr synligt på deres hjemmeside, og de kan heller ikke slåes op i CVR-registeret.
Jeg har meldt dem til Forbrugerombudsmanden :(
Virkelig dårlig kvalitet
Har købt 2 kjoler som overhovedet ikke svare til det på billederne. De er af dårlig kvalitet og ikke af bomuld s satin som der stod. Men af meget dårlig kvalitet polyester. De skulle være med V hals, men er med rund hals. Stoffet er også gået i stykke på begge kjoler ved halsen. Det er helt umuligt at sende tilbage, da der ikke er retur seddel med… og at det egentligt kommer fra Kina. Og har været virkelig langtid undervejs.
FUP firma
FUP firma - KØB IKKE DERFRA.
Som skrevet før ( og kan se andre også har skrevet om )
Så tilbyder de kun 30% refusion for ubrugeligt tøj.
Jeg bliver ved med at skrive til dem ... og de går op på 40%
Som jeg ikke acceptere - men se refundere så 200 kr ud af 750 kr
Og det svarer så ikke engang til de lovede 40% .... utroligt.
De får 0 stjerner herfra - STOP det firma.
Svindel
Jeg har lige købt 2 bluse det ikke er den varer har vist og de var ej heller samme type. De sagde at det var til besvær for dem og mig og sagde at jeg kunne få 30% rabat på en anden vare, men jeg har jo stadig betalt for blusen som ikke som slet ikke er dem jeg har bestilt. De sender fra Hong Kong og snyder og bedrager og gemmer sig bag en mail og ønsket ikke oplyse telefonnr. ej heller et cvr. Nr.
SVINDEL SVINDEL
Pas på nyt navn aalborg-glam.com
Cardigan af polyester
Jeg bestilte en cardigan, som var beskrevet som bomuld. Da den kom, stod der 100 % polyester i den. Jeg ville aldrig have bestilt den, hvis jeg havde vidst det, da jeg ikke kan tåle at gå med syntetiske stoffer. Olivia tilbød mig 30 % refusion, men hvad skal jeg bruge 30 % på en dårlig vare til? Jeg fik en forklaring om Kina, men sagen er, at jeg nu har betalt 70 % for en vare, jeg ikke kan bruge. Det er meget dårlig stil ikke at refundere hele beløbet. Marianne
Total skuffende
Total skuffende. Havde jeg vidst det blev sendt fra Kina af havde jeg ALDRIG. Bestilt der. Og de påstår det er kvalitet vare de har der. Hvor herre til hest da. Bestilte en trøje i str L som et barn kan passe 🤬🤬
Jeg fik så langt om længe mine to…
Jeg fik så langt om længe mine to bluser hjem bestilt den 3 agust.
Jeg opdaget efter nogel dage da jeg bestilt have computer åbenbart ændre str.
men fik de rigtigt størrelser . Bluserne liger det der er på billeder. Men de er meget forskellige i str den bluse der er 3 farve med en lynlås i er i små str så tá en et nr str og den grå med blonder på arme er en stor str
Men nå jeg læser j’ers andre med det er små småt mm så må jeg bare sige det må være en str der skal gives vidre . Desværre have jeg forelskede mig i den 3 farve bluse og den er str L men en lille str så den må jeg vinke farvel
Hvor er det bare irriterende og sure penge til tøj når den rigtig størrelse ikke står der og jeg brugte måleske så måleske skema passer ikke.
Jeg kommer ikke til at bestillende derfra igen
Jeg har lige købt en bluse der ikke…
Jeg har lige købt en bluse der ikke passede mig. De sagde at det var til besvær for dem og mig og sagde at jeg kunne få 70% rabat på en anden vare, men jeg har jo stadig betalt for blusen som ikke passede mig.
Men det er ko klart når den skal sendes helt til Hong Kong
lad være med at handle med dem
lad være med at handle med dem, tøjet er af den værste kvalitet, lever overhovedet ikke op til forventningerne, det er billig kina tøj, handler aldrig der igen