Fantastisk træner og fantastisk menneske
Jeg har trænet hos Oliver i 6 mdr. og der har været en kæmpe udvikling – fra en ”indsunket” mand på +50 til at jeg er blevet rank og bredskuldret. Oliver skræddersyr programmet og skifter det så det passer til der hvor jeg er kommet til med kilo, øvelsesteknik m.v. og der kommer nye øvelser ind i programmet så jeg ikke bare bliver træt af at jeg skal dødløfte hver tirsdag, men gør træningen spændende - helt fantastisk. På mit forløb hos Oliver har jeg på den korte tid steget ca 6 kg. i muskelmasse og reduceret i centimeter på de rigtige steder med 25 cm. Foruden jeg kan se en meget forandret krop, så har jeg fået meget mere energi, bedre søvn og kan sagtens klare lange arbejdsdage på 9-12 timer når jeg får min træning hos Oliver.
Oliver har mange skills. Foruden hans personlige træning, er han utroligt empatisk og et behageligt menneske, som er interesseret i den person han træner. Vi taler om alt , han lytter til mig og er god til at komme med gode råd hvis du efterspørger det, han kan forklare godt om kost og vaner, få mig til at fokusere på gennemsnitsvægt i stedet for at veje mig en gang om ugen. Han får mig til at komme tættere og tættere på mit mål, og giver mig ikke urealistiske mål for hvad jeg kan nå, men når jeg har nået et niveau, italesætter han det. Oliver får mig til at fokusere på hvad jeg har opnået i stedet for at fokusere på hvad jeg ikke har opnået. Jeg har altid syntes mine lår var store, men Oliver har med træning og snak fået mig til at fokusere på at mine lår og lægge er muskuløse – og ja så er de større end andres, men nu er de også veltrænede.
Jeg har trænet hos en anden personlig træner i 1 år+ inden jeg startede hos Oliver. Det var som at komme fra asken og ind i ilden. Jeg har aldrig oplevet at Oliver ikke er veloplagt eller ikke har lavet program for dagen. Jeg har aldrig tænkt når jeg skal til træning at jeg ikke gider, jeg glæder mig til hver en træning jeg har. Oliver er så dedikeret til at være personlig træner, og det er så stor en fornøjelse at træne hos ham. Det er det hele værd, og en god investering i mig selv og min krop og mit helbred.
27. april 2023