1. Personlig træner

Jeg hjælper dig der gerne vil blive større og stærkere, måske smide nogle kilo og ikke mindst ønsker at blive bedre til at træne, så du får det maksimale ud af den tid du bruger i træningscenteret.

4,6

Jeg har haft et træningsforløb med…

Jeg har haft et træningsforløb med Oliver, og det har været præget af høj faglighed og struktur. Træningen er altid tilpasset mit niveau og mine mål, og der er fokus på både teknik og progression. Jeg oplever klar kommunikation og en professionel tilgang, som gør det nemt at holde motivationen over tid.

1. april 2026

Behagelig og top kompetent personlig træner

Oliver er super behagelig, fagligt meget dygtig og helt på 'min side'; lægger snittet lige der, hvor jeg har brug for, det skal være.
Og så er han bare effektiv og helt stabil; resultaterne kommer, og de kommer hurtigt.

Oliver får de varmeste anbefalinger fra mig - han kan det hele, men det er kunden, der er i centrum.

4. februar 2026

Personlig og professionel personlig træning

Jeg startede hos Oliver i januar 2025 for at få hjælp til at opnå drømmen om at komme ind på politiet – en drøm, der nu er gået i opfyldelse takket være Olivers hjælp.

Da jeg begyndte at træne, havde jeg ikke meget styr på, hvad jeg lavede, og det havde resulteret i en skulderskade, som gjorde flere øvelser besværlige. Med Olivers hjælp fik jeg rettet mine teknikker, så jeg undgik nye skader og samtidig tog hensyn til den skade, jeg allerede havde – alt imens jeg blev stærkere.

Jeg har fået fyldt rygsækken med værktøjer, jeg kan bruge hver gang, jeg træner, så jeg sikrer mig, at jeg får mest muligt ud af min træning og når mine mål.

Ud over at være utrolig dygtig og fagligt skarp, er Oliver også et mega behageligt menneske at være sammen med. Man kan tale om både stort og småt, og jeg har altid set frem til at snakke om, hvad der er sket siden sidst.

Jeg kan kun varmt anbefale Oliver til alle, der drømmer om at få mere struktur og flere værktøjer til deres træning.

3. september 2025

Fantastisk personlig træner!

Jeg startede hos Oliver med et mål om at komme i politiet – og det lykkedes takket være ham! 🙌

Han har virkelig formået at motivere mig hele vejen, også på de dage hvor jeg selv havde svært ved at finde energien. Træningen var altid tilpasset mine behov, og jeg kunne mærke fremskridt uge for uge. Han har et kæmpe engagement, og man kan tydeligt mærke, at han brænder for at hjælpe én med at nå sine mål.

Oliver har ikke bare gjort mig stærkere og hurtigere, men også givet mig troen på, at jeg faktisk kunne klare det.
Hvis du leder efter en træner, der både er dygtig, støttende og oprigtigt investeret i din udvikling – så kan jeg kun anbefale Oliver!

29. oktober 2025

Superbehagelig og topdygtig!

Har trænet med Oliver siden august, og det går stærkt - og jeg føler mig stærk.
Oliver har lang erfaring og stor viden om krop, psyke, fysiologi og neuroanatomi, og det mærker jeg kontinuerligt, når jeg træner med Oliver.
Oliver er superbehagelig og topdygtig på alle parametre, og han skal helt klart have min varmeste anbefaling!

29. september 2025

Super god personlig træning

Seriøs og professionel individuel træning. Ud over detaljeret vejledning i træning og teknik, har Oliver også øje for alt det uden om (kost, vaner osv.), som gør, at jeg lykkes. Jeg bliver altid mødt med smil og god energi. Og så er det mega rart, at han husker hvad vi talte om for en måned siden, så tiden udnyttes optimalt.
Jeg ville aldrig været nået til hvor jeg er nu, uden Olivers hjælp.

25. juli 2025

Personlig træner/træner med personlighed

Det hele skal ik altid handle om at kæmpe. Oliver går op i ens hverdag og planer, og han lytter til alle ens mål og beslutninger. Det hele gør han imens han hjælper dig effektivt på et spor i den retning DU ønsker. Han er der når du har brug for at få svar, og han uddyber gerne, når man kommer med komplicerede spørgsmål.

Helt igennem en lækker oplevelse at være en del af Olivers team 💪🏽

30. maj 2023

Rumlig og oprigtig interesseret i ens helbred

Oliver kan faktisk lide og er oprigtigt interesseret i mennesker og deres helbred, hvilket i denne branche er/burde være meget værdsat, da det medføre resultater og ikke mindste træningsglæde. Kæmpe anbefaling. Oliver du er god og har dårlig humør, dog på den bedste måde😂

24. april 2023

Fantastisk træner og fantastisk menneske

Jeg har trænet hos Oliver i 6 mdr. og der har været en kæmpe udvikling – fra en ”indsunket” mand på +50 til at jeg er blevet rank og bredskuldret. Oliver skræddersyr programmet og skifter det så det passer til der hvor jeg er kommet til med kilo, øvelsesteknik m.v. og der kommer nye øvelser ind i programmet så jeg ikke bare bliver træt af at jeg skal dødløfte hver tirsdag, men gør træningen spændende - helt fantastisk. På mit forløb hos Oliver har jeg på den korte tid steget ca 6 kg. i muskelmasse og reduceret i centimeter på de rigtige steder med 25 cm. Foruden jeg kan se en meget forandret krop, så har jeg fået meget mere energi, bedre søvn og kan sagtens klare lange arbejdsdage på 9-12 timer når jeg får min træning hos Oliver.

Oliver har mange skills. Foruden hans personlige træning, er han utroligt empatisk og et behageligt menneske, som er interesseret i den person han træner. Vi taler om alt , han lytter til mig og er god til at komme med gode råd hvis du efterspørger det, han kan forklare godt om kost og vaner, få mig til at fokusere på gennemsnitsvægt i stedet for at veje mig en gang om ugen. Han får mig til at komme tættere og tættere på mit mål, og giver mig ikke urealistiske mål for hvad jeg kan nå, men når jeg har nået et niveau, italesætter han det. Oliver får mig til at fokusere på hvad jeg har opnået i stedet for at fokusere på hvad jeg ikke har opnået. Jeg har altid syntes mine lår var store, men Oliver har med træning og snak fået mig til at fokusere på at mine lår og lægge er muskuløse – og ja så er de større end andres, men nu er de også veltrænede.

Jeg har trænet hos en anden personlig træner i 1 år+ inden jeg startede hos Oliver. Det var som at komme fra asken og ind i ilden. Jeg har aldrig oplevet at Oliver ikke er veloplagt eller ikke har lavet program for dagen. Jeg har aldrig tænkt når jeg skal til træning at jeg ikke gider, jeg glæder mig til hver en træning jeg har. Oliver er så dedikeret til at være personlig træner, og det er så stor en fornøjelse at træne hos ham. Det er det hele værd, og en god investering i mig selv og min krop og mit helbred.

27. april 2023

Mere end bare en personlig træner

Jeg har indtil videre trænet med Oliver i 4 måneder og jeg kan uden tvivl sige, at det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Inden jeg startede hos Oliver, manglede jeg både struktur og motivation til min træning. Og allerede kort tid efter, var der virkelig sket meget! Jeg er blevet VILD med træning igen og har fået meget mere struktur over min træning end jeg før har haft.

Derudover er Oliver bare et super behageligt menneske og han lytter virkelig til en. Man er slet ikke i tvivl om, at han brænder for både træning og for at hjælpe dig mod dit mål, men også for at lære dig at kende som person. Han har formået at guide mig i den retning, der passer til mine ønsker, men så jeg samtidig kommer tættere og tættere på mit mål hver uge. Han er i den grad en personlig træner med stort P! Jeg glæder mig hver uge til min træning med Oliver, for træningerne er altid præget af smil, grin og godt humør - og ikke mindst sved på panden og trætte muskler! Oliver er en kæmpe stjerne og alle pengene værd!

26. april 2023

Sundere livstil i en travl hverdag.

Oliver skræddersyer forløbet til lige præcis dig.

Jeg fik de teknikker og værktøjer til at udføre øvelser korrekt, få træningen ind som en naturlig del af hverdagen og ikke mindst være bevidst om konsekvensen af mine valg. Ekstrem brugbart i en travl hverdag.

Jeg kan kun anbefale Oliver som sparringspartner, hvis du ønsker en sundere og mere bevægelig livsstil.

8. marts 2023

Hvis du skal prøve hvad ægte personlig træning er, så er det Oliver

Oliver er en helt og aldeles fremragende mand!
Han er oprigtig, ærlig og investeret i sine klienter. Der er plads til at “fejle”, holde en RIGTIG god weekend og grine!
Der er noget specielt over at blive mødt til en træning med et stort kram og interesse for både udviklingen der og dit personlige liv!

Oliver er hvad good Old fashion personlig træner er, imodsætning til det der influencer hejs.
Jeg stoppede kun fordi jeg selv blev ramt af beskæringer - når muligheden er der igen, så er det Oliver jeg går til!

- og hvor mange PT kan fortælle hvor den bedste fastelavnsbolle er? 😎

31. december 2022
Vis anmeldelser på alle sprog. (19 anmeldelser)