Kan faktisk godt lide jeres mad, men i skal altså stramme op på jeres personale de glemmer halvdelen af det der skal i bowlen og putter noget andet i end det man har bestilt. Ik fedt at kommer hjem... Se mere
Har flere gange bestilt mad hos Olioli og været ok tilfreds. Mandag d. 2. Juni 2025 bestilte min mand og jeg en stor Poké Bowl med ekstra And til deling. Dagen efter blev vi begge syge samtidig med... Se mere
Endnu en skuffende og dyr oplevelse. Tofu bowl var af rå tofu uden den mindste tilberedning. Den anden Bowl erstattede de stegt knoldselleri / sød kartoffel med rå broccoli- uden smag og tilberedni... Se mere
Samme oplevelse som Sissel skriver. Bestilte men mangler min søns mad. Bestilte på nettet med levering fra Rødovre. Har ringet til butikken flere gange med bliver smidt af. Brugte det nummer so... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Prøv vores hawaii-inspirerede Poke Bowls i København, Frederiksberg, Kastrup lufthavn, Østerbro og Lyngby. OLIOLI moderne poke bowls.
Danmark
- oliolipoke.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Hår i den ene salat.
I dag fik vi ikke de bedste pokebowls. I den ene var der et 10 cm langt hår. De 3 lakse poke manglede dressing og var meget tørre.
Ærgeligt når det er så nemt at gøre det godt.
Jeg plejede at bestille ofte..
Jeg plejede at bestille ofte - minimum en gang om ugen fra OLIOLI i lyngby gennem Wolt. Aldrig har der været et problem.
Men jeg ved ikke om det kan være pga. nye medarbejdere at det bare halter helt vildt med kvaliteten.
De seneste 2 gange har jeg fået en bowl med så lidt dressing at det bare kunne være til dekoration. I dag fik jeg så også en stenhård umoden avocado. Hele portionen var så kedelig uden dressingen at jeg mistede appetitten.
Kan faktisk godt lide jeres mad, men
Ik fedt at kommer hjem og finde ud af det mangler ingredienser i ens bowl som man har betalt en formue for
Jeg bestilte en large byg selv bowl
Jeg bestilte en large byg selv bowl, som koster 165kr. Da jeg kom hjem og begyndte at spise var 90% af bowlen ris. Alt forskelligt fyld på toppen var der næsten intet af f.eks. kun 3 små stykker broccoli. Jeg bestilte ikke en large bowl til 165 kroner for at få hvide ris til aftensmad. Det en ommer. Føler mig snydt.
Altså synes kvaliteten er blevet sååååå…
Altså synes kvaliteten er blevet sååååå dårlig end den var for et par år siden..
jeg bestiller altid duck poke men i dag var risene seriøst indtørrede og alt maden var kold. Der lå også for meget olie i bunden af skålen. Ej det er alt for dyrt for hvad man får. Skam jer.
Effektivitet savnes
Bestilte frokost på nettet til afhentning i Vanløse. Efter at have ventet længe på at butikken accepterede min bestilling måtte køre derned og fik her at vide at deres net ikke virkede, så de så ingen bestillinger.
Jeg måtte bestille og betale igen, de kunne heller ikke annullere eller se min første mobilepay betaling men jeg kunne skrive til deres eventdame og få det refunderet efter et par dage hvis det blev trukket to gange mente de.
En kvittering kunne jeg heller ikke få, kassen virkede heller ikke.
Det var helt sikkert ikke drengen i butikkens skyld, men måske der burde strammes lidt op et sted?
Bestilte 4 regular + ekstra topping på…
Bestilte 4 regular + ekstra topping på 3 af dem.
I den regular str. Manglede der ekstra ananas, broccoli og syltede ingefær, i stedet for fik jeg syltede gulerødder som jeg ikke havde bestilt. Det havde enestående været ok. Men det er slet ikke færdigt her.
I den anden regular bowl manglede der kun 2 kyllingboller samt ekstra topping af ananas.
Med de ekstra ting vi valgte kostede mad, som skuffede igen og igen, 550 kroner. Det er simpelthen ikke ok at så mange ting mangler, når jeg minimum mangler 100-150kr. Jeg har skrevet til Oli Oli af to omgange og aldrig modtaget svar🙃
Mange ting elementer fra bestilling
Vi bestilte 1 regular og 1 large build your own + chicken karage fra deres Østerbro lokation.
I den regular str. Manglede den ene dressing. Det havde enestående været ok. Men det er slet ikke færdigt.
I den store manglede begge dressinger. Avocado manglede også
Den chicken side vi havde bestilt som menu for 60 ekstra kroner, var 3 små stykker kylling.
Med de ekstra ting vi valgte kostede mad, som skuffede igen og igen, 405 kroner. Det er simpelthen ikke ok at så mange ting mangler, når man betaler 200 kr. Per person.
Hold da op hvor skuffende
Hold da op hvor skuffende - bestilte 3 sandwich med ekstra kylling - der var stort set intet fyld i der var 5 små bitte stykker indtørret kylling i, bestilte også 2 broccoli som lignede jeg ved ikke hvad - billeder på deres hjemmeside er SLET IKKE retvisende - aldrig igen -
Bestilte 4 salater og en sandwich via…
Bestilte 4 salater og en sandwich via Wolt. Da varen ankom til Symbion Fruebjergvej manglede sandwichen.
Hvor svært kan det være!
Tiden fik at vide det ville tage 10…
Tiden fik at vide det ville tage 10 minutter det tog faktisk 35 minutter for 1 bowl så da der var gået 35 min bad vi om pengene tilbage fik vi et næsvis svar har aldrig mødt så arrogant personale Olioli på Lyngbyhovedegade køber aldrig mad der mere! Kai Køhler Eremitageparken 11, st,b 2800 Lyngby.
Fup og dårlig kvalitet!!!
Fup og dårlig kvalitet!!!
Bestilte på Wolt. Tun'en i min large bowle var ikke frisk og lækker. Til gengæld vejede min bowle inkl. den større skål 30 gram mindre end min kones regular med laks!!! Den var så til gengæld ulækker og snasket.
Skriver her fordi Wolt ikke svarer på chatten - og fordi den slags oplevelser gør mig til en sur gammel mand ;-D
Opdatering: Det lykkedes mig at få dialog med Wolt som endte med at sætte beløbet for de for små retter ind på min Wolt konto. På den måde er jeg glad for, at jeg købte gennem Wolt.
Kundeservice svarer ikke
Kundeservice er fuldstændig irresponsiv. De skrev at man kunne forvente svar inden for 72 timer, men de vender aldrig tilbage.
Elendigt
Elendigt. Bare elendigt.
Jeg stod vitterligt foran desken og ventede på min mad jeg havde bestilt og betalt. Efter 15 min spurgte de om de kunne hjælpe mig med noget.
“Ja. Min mad jeg bestilte for et kvarter siden”.
Hovsa. De havde smidt min bestilling væk. Eller som de sagde: “Er du sikker på at du har bestilt?”. Ja da. Efter lidt tid fandt de den så. Så ja, jeg havde bestilt. Og betalt.
Så kunne man tro at de ville gøre sig ekstra umage. Men naturligvis var der også fejl i bowlen.
Madforgiftning
Dagen efter blev vi begge syge samtidig med kvalme, feber, muskelømhed og diarré. Har været syg af madforgiftning nu i 3 dage. Ærgelig oplevelse. Har forsøgt at kontakte butikken telefonisk uden held.
Under al kritik
Vi købte hvad vi havde håbet skulle være lækkert mad og god kvalitet til prisen.
Vi blev syge af maden hvilket vi pænt gjorde OliOli opmærksom på, hvortil det nedladende svar retur var om vi kunne bevise det, samt bortforklarede med at de ikke var blevet kontakt af andre lige den dag om det samme.
Vi købte en menu hvor juicen plejer at…
Vi købte en menu hvor juicen plejer at være friskpresset. Vi fik manden og fik af vide vi kunne tage en juice fra frankly I køleskabet. Det er sku ikke I orden når vi har betalt 45 kr for en friskpresset juice! Maden var heller ikke i orden - halvdelen af min bowl var kål og det var næsten ingen ris i bunden. Det er en ommer.
Verdens dårligste kundeservice
Verdens dårligste kundeservice. Jeg bestilte mad til min søns fødselsdag i slutningen af Januar. Maden var først færdig 1,5 time senere end oplyst, derudover var maden brændt på, plus flere andre fejl i ordren, såsom manglende madvare mv. Både min søns far og jeg, har forsøgt at få fat i chefen og kundeservice lige siden, uden held. På trods af der står at man får svar indenfor 48 timer. Det er umuligt at få svar fra dem, vi har kun kunne få fat i deres stakkels medarbejdere i butikken i Lyngby, men de kan jo ikke gøre så meget andet end at give beskeden videre om at vi har ringet IGEN. Jeg var ellers glad for stedet og maden. Men kommer ikke til at sætte mine ben der igen.
OliOli skandaløs virksomhed og elendig mad.
HOLD JER LANGT VÆK fra OliOli og besøg hellere et andet sted.
Det største svineri at komme til hos OliOli på Strandvejen i Hellerup. Alle borde og stole var total urent og beskidt. Sandwich var nærmest kun brød og salat. Der var små tern af oksekød i et så lille format. Prisen var tilgengæld tårnhøj. Juicen var højdepunktet men stadig spild af penge for den samlede oplevelse.
OliOli er den mest skandaløse virksomhed og en ejerkreds som meget tydeligt kun tænker profit. Stakkels de ansatte og de elendige forhold som de skal arbejde under. Utroligt det kan forekomme i Danmark.
Der manglet helt klart processer, styring og en respekt for håndværket når man skal lave en god og lækker sandwich. Derudover et alt for højt prisniveau.
Tak fordi I læste vores oprigtige anmeldelse efter ét besøg hos OliOli som var mere end rigeligt og kommer der aldrig igen.
Vi endte med at tage en nærliggende Café.