Keurig, snel en volgens afspraak geleverd (bestelling 2000088317). Vast niet de goedkoopste maar goedkoop is vaak duurkoop en betrouwbaarheid is mij meer waard. Bestellen gaat gemakkelijk al is het, d... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Had een klepsmeersysteem besteld. Zeer vlotte levering, maar kwam erachter dat het tankje wat lekte. Oliehandel gemaild en heel vlot reactie. Keurig mailtje terug met excuses voor het ongemak... Se mere
Al vele malen besteld bij Oliehandel.nl en tot op heden alles goed gegaan. Tot de laatste keer bleek dat ik een 5L automaatbakolie van bijna 50 euro te weinig in de doos had. Men beweerde bij hoog... Se mere
Had gerekend op hun belofte van levering de volgende dag. Dus tractorolie afgelaten, en de 5 liter tekort besteld. Verzendingsbericht nog zelfde maandag, maar DHL vertikt het om te leveren, "adres o... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
OLIEHANDEL.NL Onbetwist de online olie specialist. Advies op maat, met meer dan 36 merken leveren wij snel en voor scherpe prijzen. SHELL, MOBIL, TOTAL, EUROL, PETRONAS, KROON OIL, MOTUL en vele andere. En het belangrijkste, wij hebben verstand van olie, smeermiddelen en equipment. #datlooptgesmeerd
Kontaktoplysninger
Holland
- oliehandel.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
8 dagen levertijd
Bestelling zou in 3 dagen geleverd worden, het zijn er uiteindelijk 8 geworden. Je mag helaas zelf gaan informeren waar je bestelling blijft. In de communicatie die je terug krijgt gebruiken ze graag nadrukkelijke tekst en uitroeptekens wat een gestreste indruk van ze geeft. Goed verpakt/ verstuurd. Producten verder oké, prijzen zijn ook vrij normaal en de website is overzichtelijk.
Bestelling olie
Super geregeld
Duurde iets langer omdat een bus niet op voorraad was maar alles is binnen
Snelle reactie per mail
Livraison rapide
Livraison rapide, service impeccable, prix correct. Je recommande
Prima!
Bestelling gedaan, snel geleverd en goed verpakt. Volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen.
Gewoon een goed bedrijf
Gewoon een goed bedrijf, snelle levering en zeker niet duur als je het vergelijkt met andere olie aanbieders. Ik weet waar ik in het vervolg mijn motorfiets olie bestel.
Niet aan te raden
Mijn bestelling zou na 1 dag geleverd worden, dit zijn er uiteindelijk 4 geworden. Opzich niet zo'n ramp maar iets van communicatie was wel fijn geweest.
Verder krijg ik reclame opgestuurd zonder hier toestemming voor gegeven te hebben.
Had een klepsmeersysteem besteld
Had een klepsmeersysteem besteld.
Zeer vlotte levering, maar kwam erachter dat het tankje wat lekte.
Oliehandel gemaild en heel vlot reactie.
Keurig mailtje terug met excuses voor het ongemak en daarnaast werd er een nieuwe opgestuurd. Ook weer vlot geleverd
Kortom zo kan een bedrijf ook zijn topservice.
Echt een aanrader.
Groot assortiment, goede service
Goede ervaring. Tot nu toe snelle levering (of duidelijke communicatie over items die niet op voorraad zijn) van de correcte producten. Competitieve prijs en een groot assortiment.
Tevens goede service; recent was 1 van de bestelde items niet op voorraad (kwam al 2 dagen later binnen). Maar omdat ik een auto klaar moest hebben voor vakantie (en ik enkele van de aanwezige vloeistoffen hiervoor nodig had) wou ik de zending als deellevering ontvangen. De communicatie hierover verliep snel en zeer vriendelijk. Het was geen probleem en ik heb geen additionele verzendkosten hoeven te betalen.
Fijne webshop met goede service.
Snelle levering, goede prijs
Na bestelling de spullen vlot in huis, netjes verpakt.
Zending was via track en trace te volgen.
Prijs van de olie was goed, kortom tevreden.
Aan te bevelen!
Mijn bestelling Castrol olie is wat later geleverd dan gebruikelijk ivm een brand bij de toeleverancier, dit stond netjes (in rode letters) op de pagina van het product tijdens het bestellen vermeld. De bestelling is zsm geleverd, top!
Zeer snelle service!
Zeer snelle service en zeer scherpe prijzen, dat is alles wat je wil dus ik raad oliehandel.nl bij iedereen aan.
Ze hebben behoorlijk groot assortiment
Ze hebben behoorlijk groot assortiment, ze zijn goedkoper dan de concurrent en snelle verzending.
Zeer slecht
Zeer slecht. Verkeerde product geleverd en niemand gaf thuis. Uiteindelijk ging het lampje branden en werd het na een lange tijd hersteld. Uiteindelijk excuus gehad van een ene Jan netjes belofte voor kaartjes van een auto show. Nooit gehad...
Komt zeker goed, graag uw adres, en aangezien u klassieker liefhebber bent gezien de olie is het oldtimer festival nationaaloldtimerfestival.nl wellicht een leuke om heen te gaan ? Hoor graag, fijne avond😃, met
Gesmeerde groet, Jan
Alles gesmeerd.
Mijn eerste aankoop bij oliehandel.
Van bestellen tot levering zoals verwacht zonder verrassingen.
Oh en een gratis kalender gekregen op posterformaat. :)
Læs mere om andre typer anmeldelser.