Jeg vil hellere udsættes for en gang kinesisk vandtortur eller bare gå sulten i seng. Dårligere mad skal man lede meget længe efter. Det var dyrt og vi måtte oven i købet sidde og vente i 40 minutt... Se mere
At kalde sig "The no. 1 sports restaurant" og kun kunne tilbyde en kanal; eurosport, på sine mange fladskærme, må siges at være falsk markedsføring, der under ingen omstændigheder lever op til standar... Se mere
Elendig betjening. Måtte ikke sidde ved ledige borde hvor man kunne se tv skærmene, men blev flyttet til andre borde hvor vi næsten ikke kunne se tv skærmene. Dette til trods for vi havde betalt for r... Se mere
Forfærdelig sted
Forfærdelig sted. Virkelig dårlig mad, du får intet for dine penge. Da vi fik vores mad, var der ingenting på tallerkenerne. Jeg troede faktisk, at det var nogle rester fra de andre borde. Men nej det var vores mad. Lad vær med at gå ind på den her restaurant!!
200 kr for en burger man kan få bedre…
200 kr for en burger man kan få bedre på MC Donalds..
Og det de viser på billedet er ikke hvad du får på tallerknen..
Turist fælde for vildt.. øv
Virkeligt dårligt oplevelse dårligt…
Virkeligt dårligt oplevelse dårligt kundeservice vi sad i 20 minutter bare på og bestille vores mad aldrig tag herovre
VÆRSTE "KUNDESERVICE"
VÆRSTE "KUNDESERVICE" - EVER!!!! Spurgte en af de ansatte om ikke hun ville være sød at tørre bordet, jeg skulle sidde ved, af. Svaret: Det har jeg virkelig ikke tid til! Da jeg stiller et par spørgsmål til maden, bider hun tilbage, at jeg blir nødt til at se, om ikke svarene findes på menuen! Det blev ikke der, jeg skulle betale for min mad - og det kommer det aldrig til at blive! Råd til alle: Brug jeres penge et andet sted!
Dårlig
Dårlig betjening, dårlig mad, dyr mad
Til tjenerne, ikke alle var sure. Men husk at smile til verden så smiler verden igen
Kold dårlig mad til en urimelig pris
Kold dårlig mad til en urimelig pris. Dårlig betjening 👎👎👎
O’Learys i Københavns Lufthavn.
O’Learys i Københavns Lufthavn.
For 200 kroner bliver der serveret en kold burger. Jeg gør personalet opmærksom på, at den er kold, og den bliver byttet. Den eneste forskel på burger nummer to er, at pommes fritterne er varme, og burgeren er nogenlunde lunken. Jeg orker ikke at sende maden tilbage endnu en gang, så jeg spiser den.
Da jeg skal betale, spørger jeg, om det er rimeligt at servere kold mad, og får et lidt uklart svar og et “jeg undskylder”. Der er ikke antydning af, at der skulle være nogen form for kompensation i prisen. Jeg spørger derfor, om det er rimeligt, at jeg skal betale fuld pris for kold mad. Svaret er, at det desværre ikke er noget, de kan gøre noget ved.
Undgå dette sted – maden og servicen er elendig.
Beskift og langsom servering
Det tog 40 min for at få mad. Det lå skrald og mad over slt på gulvet ved og rundt baren. Og mmeget opvask. Det virket som om de havde alt for lite persnqle og ikke så rar stemning.
Maden var ok, men meget simpel.
O’learys Cph lufthavn
O’learys Cph lufthavn. Værste service nogensinde og rigtig dårlig mad. Derudover da jeg skulle betale, påstod tjeneren at betalingen ikke var gået igennem. Selvom jeg kunne se pengene var trukket fra min bank, så de ville have mig til at prøve igen. Også de reserverede ville blive frigivet igen. Så jeg betaler igen. Og kan nu se de har fået penge to gange for, noget der var så elendigt at de ikke burde få en krone for det. Nu 1 måned efter jeg er kommet hjem fra ferie. Har de stadig ikke refunderet den ene betaling, har ringet til dem flere gange, men ingen svare på telefonerne. Har skrevet mails til dem mange gange. Først fik jeg mail tilbage om at sende de relevante oplysninger de bad om. Så det gjorde, 2 uger senere var der stadig intet svar eller nogen penge tilbageført. 3 uge svare de, men skriver kun undskyld lange svar tid har du fået løst problemet. Jeg svare tilbage nej Det er ikke løst, så de må meget gerne få styr på det så jeg kan få de 563 kr tilbage. Og nu har jeg så igen ikke hørt fra dem siden og det er 1 uge siden. Tænk at sådan en fusker kæde med så dårlig service og mad. Kan få lov at ligge i en lufthavn.
Nachos og burger
Bestilte en gang nachos. De var uden ost. Ok, men de var også kolde..
Dernæst en burger hvor burgerbollen ikke var varmet, men smurt med kulør for at se ud som den var var ristet. Ikke mange anbefalinger gerfra
O’Learys kan ikke lave fish and chips!
Fish and ships som bestod af 90% panering og 10% kedelig hvid fisk. Godt jeg havde bestilt en 60 cl Carlsberg, som kunne mætte😡Ualmindelig dårlig madoplevelse i Oslo lufthavn!
Dårlige fedtede pomfritter
Dårlige fedtede pomfritter - er ret sikker på at frituren ikke har været skiftet i månedsvis!
Overpriser og dårlig betjening.
Første og eneste gang vi besøger det sted. Øv!
Helt forfærdeligt
Helt forfærdeligt. Kold, elendig mad til mange penge. Pressede tjenere, som bider at kunderne. Små portioner. Bliv væk!
Ganske enkelt en katastrofe!!!!!
Ganske enkelt en katastrofe!!!!!
ALT!!! var SÅ dårligt!
Betjeningen, maden, tiden fra bestilling til servering etc!
På o'Learys i Kastrup Lufthavn kan man…
På o'Learys i Kastrup Lufthavn kan man kun bestille dersom man gør det via sin mobiltelefon og betaler over samme. Så lad være med at besøge dem hvis du ikke har eller evner alle aspekter af at bruge en mobiltelefon eller ønsker at betale kontant.
Undgå
Hvis man kunne give 0 stjerner så valgte jeg det, vi var forbi deres spisested i KBH lufthavn og jeg har aldrig oplevet så dårligt et måltid, tilgengæld kostede det voldsomt dyrt, burger bollen var tør som sand, kyllingen var tør som sand og lige hoppet ud af frituren, men dertil toppede de så måltidet med 14 stk pomfritter jeps vi talte dem faktisk da de ingenting fyldte på tallerkenen da maden ankom, så der bruger vi ikke flere penge nogensinde igen
Virkelig langsom betjening
Virkelig langsom betjening. Personalet er ikke rigtigt tilstede.
Den langsomste betjening jeg nogensinde…
Den langsomste betjening jeg nogensinde har oplevet.. gik igen..
Absolut ikke et besøg værd..
1/2 stjerne Gives fordi der var mad på tallerkenen og øl i glasset. Ikke eksisterende service & dårlig burger. Fraråder dette besøg en anden gang.
Ville helst
meget skuffende…
Jeg havde desværre en meget skuffende oplevelse på denne restaurant. Burgeren var kold og tør, og pomfritterne var kolde og kedelige. Det føltes som om, stedet ikke har nogen interesse i at se de samme kunder igen, hvilket er ærgerligt. Jeg havde håbet på en meget bedre madoplevelse og service. Jeg kommer desværre ikke igen.