oldinn.nl Anmeldelser 721

TrustScore 4.5 ud af 5

4,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik n bevestiging en de mededeling dat de tafel binnen 2 tot 4 weken geleverd zou worden. Tot mijn verbazing kreeg ik al snel nog n mailtje met daarin de aanko... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Service was van begin tot eind top! Heel goed geholpen in de winkel. Verkopers hebben veel geduld en leggen alles duidelijk uit. Verder zijn de meubels eerder geleverd dan aangeven, zo fijn! En de afl... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Au vu de tous les avis négatifs récents , je suis plutôt très satisfaite de ma commande … j’ai acheté une table ronde 150 cm , livraison prévue avec plusieurs semaines d attente . Or je l ai eue 15... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

J'ai passé commande d'une table et depuis ce jour aucune nouvelle, (Commande n°63024 le mars 12, 2026) cependant l'argent a bien été encaissé. Aucune réponse de leur part. Au vu des nombreux commentai... Se mere

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 94 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super eettafel en top service!

We zijn ontzettend blij met de nieuwe Eettafel Luca Deens Ovaal Bruin 240cm. Ook zeer vriendelijk en professioneel geholpen in de showroom en als kerst op de taart was de bezorging vandaag echt top. Zeer vriendelijke mensen, kan niet anders dan 5/5 sterren geven! Jullie zien ons gauw weer terug! :)

8. april 2026

Besvarelse fra oldinn.nl

Bedankt voor uw geweldige review!

Wat leuk om te lezen dat u zo blij bent met de Eettafel Luca Deens Ovaal een echte topper 😊
Fijn dat zowel uw bezoek aan de showroom als de bezorging zo goed bevallen is. Dat geven we natuurlijk ook door aan onze collega’s!

We kijken ernaar uit om u snel weer te zien. Veel plezier met uw prachtige tafel!

Wat een fijn bedrijf

Wat een fijn bedrijf. Uitermate vriendelijk en zeer klant gericht. Ook de bezorging prima verlopen en ik ben een prachtige tafel rijker.

8. april 2026

Besvarelse fra oldinn.nl

Bedankt voor uw mooie woorden!

Wat fijn om te horen dat u onze service als zo prettig heeft ervaren en dat de bezorging goed verlopen is. En natuurlijk geweldig dat u blij bent met uw nieuwe tafel daar doen we het voor! 😊

Heel veel plezier ervan gewenst!

Zeer tevreden

Zeer tevreden! De tafels werden sneller geleverd dan verwacht en zien er super uit. Ook de service was top. Zeker een aanrader!

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat de tafels sneller geleverd zijn dan verwacht en dat ze zo goed bevallen. Geweldig ook dat u onze service als top heeft ervaren!

Veel plezier met uw tafels en bedankt voor de aanrader 😊

Fijne service!

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u onze service als prettig heeft ervaren daar doen we het voor! 😊

Product (tafel) goed ontvangen

Product (tafel) goed ontvangen. Goed ingepakt en keurig bezorgd. Mooi product. Prijs/kwaliteit is fantastisch. Het enige wat beter kan is dat ze je sneller een status update mogen geven. Je hebt besteld, je krijgt een bevestigingsmail, maar daarna blijft het lang stil.

4. april 2026

Besvarelse fra oldinn.nl

Bedankt voor uw uitgebreide en eerlijke review!

Fijn om te horen dat de tafel goed is ontvangen, netjes verpakt was en dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteit daar zijn we erg blij mee 😊

Uw feedback over de communicatie nemen we zeker mee. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als het na de bevestiging even stil blijft, en we zijn hier achter de schermen ook continu mee bezig om dit te verbeteren.

Veel plezier gewenst met uw tafel en bedankt voor het meedenken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kan niet anders zeggen dat wij zeer…

Kan niet anders zeggen dat wij zeer tevreden zijn met de levering en kwaliteit en met communicatie ook zelf een foutje gemaakt met bestellen maar werd allemaal keurig opgelost nu lekker genieten van de meubels bedankt Oldinn

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de levering, kwaliteit en communicatie. En helemaal goed dat het foutje bij het bestellen netjes opgelost is daar doen we het voor 😊

Geniet van uw nieuwe meubels en bedankt voor het vertrouwen in Old Inn!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

service kan beter/transparanter

een mooie ronde eettafel besteld, waar helaas wat krassen op zitten (Bestelling #52515, ontvangen 23 feb). Na mailen kreeg ik snel een reactie dat ik een nieuw tafelblad zou kunnen krijgen, wat ik erg coulant vond. Alleen vond ik dat niet erg duurzaam en zou het ook kunnen worden opgelost met wat bijwerkmiddel. Dit zou z.s.m. worden opgestuurd, maar het 1e pakket zou zijn kwijtgeraakt in de post. Een 2e pakket is ook nooit aangekomen. Daarna kreeg ik een mail dat het niet voorradig is en ik het beste zelf maar naar de bouwmarkt kan gaan. Inmiddels zit ik 6 weken te wachten. Ik wil dus graag het middel ontvangen of korting voor de beschadigde tafel.

Besvarelse fra oldinn.nl

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring.

Wat vervelend om te horen dat dit proces zo is verlopen en dat u hier al langere tijd op wacht. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

Inmiddels hebben wij contact met u gehad en een passende oplossing met u besproken, zodat dit netjes wordt opgelost. Wij begrijpen uw eerdere keuze om niet direct te ruilen en hadden dit traject duidelijker en sneller moeten begeleiden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.

Mocht er nog iets zijn, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Bestelling optijd en keurig geleverd

Bestelling optijd en keurig geleverd

3. april 2026

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat uw bestelling op tijd en netjes is geleverd daar doen we het voor 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Topkwaliteit voor een mooie prijs

Ik heb onlangs een tv-meubel gekocht en ben er erg blij mee. Het meubel is van goede kwaliteit en daarnaast zeer betaalbaar. Een aanrader!

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw tv-meubel. Goede kwaliteit voor een mooie prijs daar streven we elke dag naar 😊

Veel plezier ermee en bedankt voor de aanrader!

⭐️⭐️⭐️⭐️

Erg blij met de stoelen! Ik heb even moeten wachten op de levering, maar eenmaal in huis waren ze makkelijk te monteren en zitten ze hartstikke fijn.

2. april 2026

Bedankt voor uw mooie review Maria! ⭐️

Fijn om te horen dat het wachten de moeite waard was en dat de stoelen goed bevallen en comfortabel zitten 😊
Daar doen we het voor!

Heel veel plezier ervan gewenst.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Kast niet goed handgrepen scheef

Kast niet goed handgrepen scheef, keurig opgelost wel geduld hebben, maar vandaag is de andere kast geleverd met rechte handvaten!

1. april 2026

Bedankt voor uw review mevrouw De Boer! ⭐️

Fijn om te horen dat het uiteindelijk netjes is opgelost en dat de nieuwe kast helemaal in orde is 😊
Nogmaals bedankt voor uw geduld hierin.

Heel veel plezier gewenst van uw kast!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Toffe meubelen van goede kwaliteit

Hele toffe meubelen en goede kwaliteit. Binnenkort mag ik de sleutels ontvangen van mijn nieuwe woning en heb mijn salontafel en tv meubel al klaar staan.
+ goede communicatie via mail als telefonisch.
5/5

31. marts 2026

Bedankt voor uw mooie review Robin! ⭐️

Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en onze communicatie 😊
Alvast heel veel plezier met uw nieuwe woning en de meubels zodra alles staat!

Dank u wel voor uw vertrouwen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

J’ai commandé une table le 8 mars…

J’ai commandé une table le 8 mars depuis absolument aucune nouvelle malgré nos multiples relances.
Je suis très déçue par ce manque de sérieux et surtout aucune nouvelle, aucune information sur le délai de livraison !
Ce n’est vraiment pas sérieux !!!
Je vais donc effectuer un signalement de ce site auprès de PayPal.

8. marts 2026

Bonjour,

Merci pour votre message.

Nous comprenons votre inquiétude et nous en sommes désolés. Nous vous avons déjà envoyé un e-mail à ce sujet.

Les livraisons vers la France peuvent parfois prendre 1 à 2 semaines de plus que prévu. Cela est dû au fait que nous travaillons avec des transporteurs externes pour les envois internationaux.

Soyez assuré(e) que votre commande est bien en cours et sera livrée. Dès que votre livraison est planifiée, vous recevez automatiquement un suivi (track & trace).

Merci pour votre patience et votre compréhension.

Cordialement,
Old Inn Wonen

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

J'envoie un mail la semaine dernière…

J'envoie un mail la semaine dernière pour savoir où en est ma commande n°63007 passée le 12 mars et je n'ai pas du tout de nouvelles, un petit retour aurait été sympa même pour dire que la livraison est retardée, au moins on ne se sentirai pas ni escroqué ni déconsidéré en tant que client ...

Bonjour,

Merci pour votre message.

Nous comprenons tout à fait votre ressenti et nous sommes désolés pour le manque de retour, ce n’est bien sûr pas l’expérience que nous souhaitons offrir.

Nous vous avons également contacté par e-mail. Les livraisons vers la France peuvent parfois prendre 1 à 2 semaines supplémentaires en raison du transport externe avec lequel nous travaillons pour les envois internationaux.

Votre commande est bien en cours et sera livrée. Dès que celle-ci est planifiée, vous recevez automatiquement un suivi (track & trace).

Merci pour votre patience et votre compréhension.

Cordialement,
Old Inn Wonen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele goede en vriendelijke service

Hele goede en vriendelijke service, van zowel de mensen van het WhatsApp kanaal die hielpen met de keuze als de chauffeur!

Bedankt voor uw mooie review Carlien! ⭐️

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service 😊
Leuk dat zowel ons WhatsApp team als de chauffeur hebben kunnen bijdragen aan een goede ervaring!

Heel veel plezier gewenst met uw aankoop.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Tafel zonder schroeven geleverd

Tafel zonder schroeven geleverd. Het zou al 3 x opgestuurd zijn Ooh wacht ineens toch niet.
Al met al heb ik nog steeds geen schroeven.
Communicatie is waardeloos.
Eindelijk iemand gesproken die iig wel weet hoe het hoort.
Schroeven zijn binnen.

19. marts 2026

Bedankt voor uw review.

Fijn om te horen dat de schroeven inmiddels zijn ontvangen en dat alles nu compleet is.

Nogmaals onze excuses voor het eerdere ongemak en de verwarring in de communicatie.

Mocht u verder nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan horen wij dat graag.

Mooie tafel geleverd

Mooie tafel geleverd. Keurig op tijd en alles volgens afspraak. Vriendelijke bezorgers die je goed op de hoogte houden wanneer ze komen bezorgen.
Blij met m’n nieuwe eettafel “Oslo”.
Er zat ook nog een mooie korting op!!

Bedankt voor uw mooie review Vilja! ⭐️

Wat fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u zo tevreden bent met de levering 😊
Leuk dat de bezorgers u goed op de hoogte hebben gehouden!

Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe eettafel “Oslo”!

Top!

Fijn en snel contact en bovenal super leuke prijs/kwaliteit verhouding. Heb jullie gelijk gepromoot op Instagram en al berichtjes ontvangen van andere mensen met de vraag waar ik mijn prachtige tafels vandaan heb. Ik raad jullie dus zeker in!

26. marts 2026

Bedankt voor uw geweldige review Tamara! ⭐️

Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over de prijs/kwaliteit en het contact 😊
En extra bedankt dat u ons al heeft gedeeld op Instagram — dat waarderen wij enorm!

Heel veel plezier gewenst met uw prachtige tafels.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel erg tevreden met de aankoop van…

Heel erg tevreden met de aankoop van onze mooie nieuwe eetkamer stoelen! Ze werden zelfs 2 dagen later al bezorgd. De bezorger tilde ze allemaal netjes naar binnen. Wat een fantastische service!

Bedankt voor uw mooie review Anita! ⭐️

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de stoelen én de snelle levering 😊
Geweldig dat onze bezorger alles netjes naar binnen heeft gebracht — dat hoort er natuurlijk bij!

Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe eetkamerstoelen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een hele mooie kast gekocht

Een hele mooie kast gekocht, nu nog wachten op de eettafel.
Voor die prijs van de kast krijg je hem niet bij een ander. Vriendelijke chauffeur.
Echt een aanrader op hier eerst te kijken als je een mooie inrichting wil.

Bedankt voor uw mooie review Kitty! ⭐️

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de kast en onze service 😊
En helemaal leuk dat u ons aanbeveelt — dat waarderen wij enorm!

Alvast veel plezier gewenst met uw eettafel zodra deze binnen is!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.