Fantastisk at være fri for brillerne. Professionel rådgivning, operationen var en god oplevelse (lægen var informativ, rolig, og havde sat sig ind i min sag), god service efter operationen. Stor anbef... Se mere
Tak for god behandling og hurtig tid til min mor, og jeres omsorg og måde at være på, det sætter jeg stor pris på. Jeg giver mine varmeste anbefalinger herfra. Dejlige lyse og venlige lokaler og man... Se mere
Meget dedikerede medarbejdere tog godt imod mig. Både under undersøgelse af øjet for gråstær og under operationen virkede alt arbejde meget professionelt. Der er afsat 1.5 time til operationen. Der... Se mere
Jeg fik desværre aflyst min ReLEx SMILE operation ved Regionen, og var herefter henvist til OLCE. Alt gik over min forventning, Sven var virkelig imødekommende og forstod mine behov og holdte en... Se mere
Øjenlægernes Center er en af landets førende private øjenklinikker. Vi tilbyder bl.a. Almindelige øjenundersøgelser. Laser behandling. Linseoperationer. Grå stær behandling. Øjenlågsoperationer. Behandling af tørre øjne. Behandling af AMD.
Hans Edvard Teglers Vej 3, 2920, Charlottenlund, Danmark
- +45 44 44 40 40
- kontakt@olce.dk
- olce.dk
Fuld tilfreds har fået mit syn 100…
Fuld tilfreds har fået mit syn 100 procent tilbage efter grå stær operation
grå stær operation
det sidste øje jeg fik opereret var en rigtig god oplevelse, jeg følte, at der blev taget rigtig god hånd om mig, blev talt til under operationen, og spurgt om hvordan jeg havde det. kan varmt anbefale jer.
Meget profesionelle
Meget profesionelle, har fået 2*gråstær operation, alt var godt og afslappet, jeg er super glad for forløbet.
Nils Thulstrup
God og effektiv service af dygtige og…
God og effektiv service af dygtige og venlige læger og personale. Jeg havde flere gange fået at vide i det offentlige at det ikke ville kunne betale sig at operere mig, da det ikke ville kunne gøre mit syn bedre, men efter min SMILE-operation hos Øjenlægernes center ser jeg næsten perfekt, bruger hverken briller eller linser og er uden gener.
Jeg fik en laseroperation på begge…
Jeg fik en laseroperation på begge øjne, der rettede mine bygningsfejl og nærsynethed. Det gik let, professionelt og smertefrit. Jeg følte mig tryk, selv om jeg var nervøs.
opereret for grå stær
Den 9-8-23 blev jeg 72 årig mand, behandlet for grå stær på klinikken i Charlottenlund. Personalet ved forundersøgelse, behandling og kontrol var ekstremt kompetente og venlige - god tid til at få forklaret alt. Fra at have et meget dårligt syn ser jeg klart og tydeligt. Meget gode anbefalinger herfra.
Godt resultat efter grå stær operation
Fremragende resultat efter grå stær operation
Jeg har været så heldig at blive henvist til Øjenlægernes Center i Aarhus til operation for Grå Stær på begge øjne. Ventetiden i det offentlige er meget lang (september 2023) til forundersøgelse.
12. juli blev det sidste øje opereret og med begge øjne kunne jeg faktisk se klart allerede efter få timer og dagen efter næsten perfekt :-) der gik en lille uges tid hvor det var en lille smule ustabilt, men ikke noget der generede og nu efter afslutning på drypperiet er det bare godt.
Tak for god behandling under hele forløbet.
Selv de gamle briller passer fint til læsning, alt andet er uden briller.
Jeg kan kun anbefale denne klinik.
Super dygtigt og venligt personale
Super dygtigt og venligt personale. Var inde at få lavet en SMILE operation og alt gik super godt, og Sven var super dygtig til at guide en igennem.
Lise er også værd at nævne, hun var så god til at forklare om operationen og hvad de undersøgte for inden de begyndte at behandle en.
Kan klart anbefale det her sted!!
Den 17 Januar 2023
Den 17 Januar 2023, fik jeg en øjenoperation hos Øjenlægernes Center i Charlottenlund. Forud for denne operation havde jeg grundigt undersøgt, hvilke muligheder der var at vælge imellem, jeg valgte at kontakte øjenlægernes center for at høre hvad deres procedure var. Efter en god snak med deres receptionist, aftalte vi en konsultation, hvor de vurderede om jeg var egnet til at blive opereret. Jeg blev godkendt til en operation. Operationen blev foretaget af Svend Asp. Efterfølgende blev jeg flere gange indkaldt til tjek, for at se om helingen gik som den skulle.
Hele processen, fra start til slut har været til UG. Hvis jeg har haft en problem har jeg altid kunne tage kontakt til øjenlægernes center, og hvis jeg har været bekymret, har jeg altid været velkommen til at komme ind til et tjek, hvor deres profesionelle læger og sygeplejersker har kunne berolige og vejlede en på vej.
Grå stær operation - sublim oplevelse.
Øjenlægernes Center Charlottenlund kan varmt anbefales. Jeg blev opereret for grå stær på begge øjne, fik en meget professionel behandling gennem hele forløbet. Operationen der forløb helt uden gener blev udført af en eminent kirurg.
Alle i klinikken er meget imødekommende, giver sig god tid til såvel undersøgelser som information og sørger for at man er tryg gennem hele behandlingen. Jeg blev kontaktet dagen efter operationen da det var lige op til påske helligdagene. De ville sikre sig det gik godt og at jeg var tryg efter operationen.
Fantastisk at få synet tilbage. Sublim oplevelse.
Livskvalitet steg med 1000%
Jeg må indrømme, at mit forløb hos Øjenlægernes Center i Charlottenlund, er noget af det bedste der er sket i mit liv. Jeg kom derind med en henvisning fra egen læge, da jeg havde en styrke på -7 på begge øjne. Jeg kunne ikke længere bære kontaktlinser, så jeg var bundet til mine briller som havde lige så tykke glas, som bunden af en gammel squash flaske.
Mit første besøg var behageligt, og jeg kunne allerede mærke fra første minut, at jeg var blandt professionelle og søde mennesker. Jeg var i gode hænder.
Efter tjek af mine øjne, og en konsultation var de allerede klar til at ordne mine øjne. Jeg gik derfra med en tid til at komme dagen efter, og dér fik jeg så behandlet mine øjne med SMILE metoden.
Mine øjne var selvfølgelig trætte efter behandlingen, og jeg kunne ikke se så godt på dagen. Dog allerede dagen efter min behandling kunne jeg se uden besvær, og derfra var jeg fri fra briller og linser.
Jeg fik af vide at de næste 3 måneder ville blive med en masse gener, men ærligt talt, jeg oplevede kun en smule kløen, slør, og Glare Halo (ringe ved lys, om aftenen) de første 3 uger.
Jeg har ikke haft problemer siden, og det er 6 måneder siden i dag.
Tusinde tak for at gøre min livskvalitet 1000 gange bedre. Tak for et liv uden briller. Dét i har givet mig, kan nærmest ikke købes for penge.
Mvh Mads K. Kristjansen
fik en laser operation her for ca
fik en laser operation her for ca. 10 år siden, og jeg har aldrig givet penge ud til noget bedre. Mit syn er (næsten) perfekt og jeg elsker mit linse-og brillefri liv. Man føler sig tryg og i gode hænder hos Sven Asp
De har været super gode og søde
De har været super gode og søde, fra start til slut under min behandling. Samt altid været lette og kontakte hvis der har opstået spørgsmål.
Fantastisk forløb!
Øjenlægen er super kompetent, har en god faglighed og er meget behagelig. Jeg har haft et FANTASTISK forløb hos Øjenlægernes Center, hvor jeg har modtaget en SMILE-behandling. Jeg kan nu se perfekt, og jeg har ikke haft nogen former for gener i forbindelse med behandlingen eller efter. Der er nu gået 6 seks måneder siden min operation (i dag er d. 28/11/2022). Faktisk kunne jeg allerede se skarpt 3 timer efter operationen, selvom min originale styrke var -5 og -4,75 på hhv. højre og venstre øje.
Jeg er derfor MEGET tilfreds, og jeg kan kun anbefale, at andre får lavet deres øjenoperation, så snart de kan. Det er fantastisk at være fri for briller og linser, og jeg har været i trygge hænder hos Sven og resten af hans team :)
Den varmeste anbefaling
Jeg havde fået den bedste anbefaling af en kollega fra arbejdet, som havde oplevet at få et super syn efter en operation hos Øjenlægernes Center. Jeg var til forundersøgelse i sidste uge og fik en helt uforglemmelig oplevelse. Efter cirka en halv time konstaterede klinikken at de ikke kunne hjælpe mig pga. samsynsproblematik og jeg ser ikke lige "godt" på begge øjne. Men selvom jeg ikke kunne blive opereret brugte klinikken tid på undersøge hvad jeg kunne søge af alternativer. Det er meget mere end man kan forvente.
Klinikken er yderst professionel og troværdig. Jeg vil anbefale alle at bestille tid.
Anbefales på det kraftigste
Fantastisk dygtig øjenkirug ham Anders 👌🥰
Og arbejder selv på en Søndag😉
Fremragende resultat efter grå stær…
Fremragende resultat efter grå stær operation
Jeg har været så heldig at blive henvist til Øjenlægernes Center i Aarhus til operation for Grå Stær på begge øjne. Ventetiden i det offentlige er meget lang (2023). Jeg ventede kun 1 uge på forundersøgelsen efter kontakten var skabt - og så første øje efter 4 dage og 3 uger senere det andet øje.
Tak for god behandling under hele forløbet.
Nu skal jeg have en brille igen og optikeren var meget imponeret over resultatet - er gået fra +5 til 1,25/2 i læsefeltet. Ser faktisk rigtig godt på lang afstand uden briller. Fantastisk.
Jeg kan kun anbefale denne klinik.
Virkelig god og professionel behandling…
Virkelig god og professionel behandling med flot resultat en lille uge efter linseoperation 🤩 stor anbefaling herfra👍🏼
Yderst professionelt
Yderst professionel, venlig og tryg behandling med alt fra undersøgelse, behandling og receptionspersonale.
Tryg fra start og det bedste resultat
Jeg fik en smile behandling d. 13 jan og jeg har stadig ikke helt vænnet mig til at jeg faktisk ser bedre nu end jeg gjorde med mine linser og briller 😊
Jeg er så glad for mit resultat og de er så søde inde på klinikken.
Klart 5⭐️ herfra.
At vælge Klinikken i Charlottenlund er det bedste jeg har gjort.
Jeg fik en fantastisk behandling og følte mig tryg fra start.