Meget dedikerede medarbejdere tog godt imod mig. Både under undersøgelse af øjet for gråstær og under operationen virkede alt arbejde meget professionelt. Der er afsat 1.5 time til operationen. Der... Se mere
Jeg fik udskiftet mine linser i Feb. 2022 forløbet var virkelig en god oplevelse, både forberedelse og operation gik som planlagt. Desværre er mit syn ikke helt blevet som håbet, jeg må stadig bruge l... Se mere
Fremragende resultat efter grå stær operation Jeg har været så heldig at blive henvist til Øjenlægernes Center i Aarhus til operation for Grå Stær på begge øjne. Ventetiden i det offentlige er meg... Se mere
Operation for grå stær på begge øjne. Rigtig god oplevelse med dyb information om hvad der sker under operationen. Fantastisk afslappet atmosfære af både læge og de 2 sygeplejersker. Anbefales på... Se mere
Øjenlægernes Center er en af landets førende private øjenklinikker. Vi tilbyder bl.a. Almindelige øjenundersøgelser. Laser behandling. Linseoperationer. Grå stær behandling. Øjenlågsoperationer. Behandling af tørre øjne. Behandling af AMD.
Ferdinand Sallings Stræde 2, 1., 8000, Aarhus, Aarhus C, Danmark
- +45 70 87 80 65
Umiddelbart Ikke helt nemt at få en…
Umiddelbart Ikke helt nemt at få en tid, når ikke man er “fast” kunde. Men da jeg blev accepteret var det et venligt og hjælpsomt forløb - omend at der gik næsten fire uger før at jeg kunne få en tid. Havde brug for en akut tid.
Selve oplevelsen hos øjenlægen - god, rar og venligt personale…
100% tilfreds har fået mit syn tilbage.
Opereret for overskydende hud på…
Opereret for overskydende hud på øjenlåg.
Meget fin operation. Der var noget forsinkelse på grund af komplikationer ved en operation tidligere på dagen.
Men min operation gik godt. Der er lidt ubehag ved selve lokalbedøvelsen, men det er kun kort.
Det er en god ide at have en ven med til at følges med efter operation. Det havde jeg ikke, og jeg skulle med toget. Turen til banegården var ikke svær, men jeg kunne kun se omrids af mennsker og ikke detaljer.
Jeg kunne heller ikke se infotavlen på banegården, men folk var venlige og hjalp mig med at oplyse mig om perron og spor. Efter ca. 1,5 time kunne jeg se detaljer igen, og var i stand til selv at køre fra stationen og de sidste 50 km hjem i bil.
Grunden til at mit syn var meget tåget var noget salve der blev smurt i øjet efter operationen, jeg tror det var for at forhindre infektion i øjet, men jeg kan ikke helt huske hvad der blev sagt om det. Det var øjenlåget og ikke selve øjet der blev opereret.
Grå stær
Alt fungerede efter hensigten så nu er det dejligt at jeg kan se igen med øjet. 👍🏿
God og super oplevelse👍 Gode kompetente…
God og super oplevelse👍 Gode kompetente øjenlæger. Dejlig fin stemning hele vejen rundt.
Virkelig en god oplevelse,behagelig personale fra man kommer ind og til man går. Tak for det.
Virkelig en god oplevelse, de
Dejlig atmosfære
Dygtig og effektiv, kom flere gange til før tiden, pæne lokaler og en hyggelig og afslappet atmosfære, parkering lige ved døren i p hus, er du ikke kendt i området er det en fordel med gps. for at finde p huset. Venlig hilsen Viggo
Et venligt og meget professionelt team
Et venligt og meget professionelt team, hvor jeg så frem til mit andet møde i dag. Og jeg blev ikke skuffet. Tak for at få et nyt syn.😃
Fuld tilfreds har fået mit syn 100…
Fuld tilfreds har fået mit syn 100 procent tilbage efter grå stær operation
grå stær operation
det sidste øje jeg fik opereret var en rigtig god oplevelse, jeg følte, at der blev taget rigtig god hånd om mig, blev talt til under operationen, og spurgt om hvordan jeg havde det. kan varmt anbefale jer.
Godt resultat efter grå stær operation
Fremragende resultat efter grå stær operation
Jeg har været så heldig at blive henvist til Øjenlægernes Center i Aarhus til operation for Grå Stær på begge øjne. Ventetiden i det offentlige er meget lang (september 2023) til forundersøgelse.
12. juli blev det sidste øje opereret og med begge øjne kunne jeg faktisk se klart allerede efter få timer og dagen efter næsten perfekt :-) der gik en lille uges tid hvor det var en lille smule ustabilt, men ikke noget der generede og nu efter afslutning på drypperiet er det bare godt.
Tak for god behandling under hele forløbet.
Selv de gamle briller passer fint til læsning, alt andet er uden briller.
Jeg kan kun anbefale denne klinik.
Fremragende resultat efter grå stær…
Fremragende resultat efter grå stær operation
Jeg har været så heldig at blive henvist til Øjenlægernes Center i Aarhus til operation for Grå Stær på begge øjne. Ventetiden i det offentlige er meget lang (2023). Jeg ventede kun 1 uge på forundersøgelsen efter kontakten var skabt - og så første øje efter 4 dage og 3 uger senere det andet øje.
Tak for god behandling under hele forløbet.
Nu skal jeg have en brille igen og optikeren var meget imponeret over resultatet - er gået fra +5 til 1,25/2 i læsefeltet. Ser faktisk rigtig godt på lang afstand uden briller. Fantastisk.
Jeg kan kun anbefale denne klinik.
Laser i Aarhus
Jeg fik fortaget en relex smile operation for halvanden måned siden, og nyder hver dag at slippe for briller og linser! Personalet var meget venlige og professionelle, og selve behandlingen var smertefri. Kan kun give de bedste anbefalinger herfra.