Alt var lagt greit til rette for å starte lagring av utstyr i forbindelse med salg av leilighet. Ny leilighet er ikke klar før om 4 måneder. Lagerbygningen var dårlig merket, og vi hadde litt problem... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Dyktige, og fleksible aktører. Kan absolutt anbefale. Også vaktmester i Grimstad hev seg i bilen og kjørte en 1.5 times tid fra hytta en lørdag i forbindelse med et heis problem👍😊
Rask respons på henvendelser og enkelt å bruke lageret. Rent, tørt og varmt lager er gull :)
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Få bedre plass med et 🆗 lager til minipris 👌 OK Minilager leier ut minilager i byer over hele landet, fra Tromsø i nord til Mandal i sør. Du får ikke ekstratjenester som koster dyrt, men tjenesten vår er enkel og selvbetjent med tilgang døgnet rundt. Du får rett og slett et OK lager til en god pris, og mer enn 🆗 kundeservice. Vi har både drive-in lagercontainere og tempererte, innendørs lagerboder.
Kontaktoplysninger
Østerskogen 74, 4879, Grimstad, Norge
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Alt var lagt greit til rette for å…
Lagerbygningen var dårlig merket, og vi hadde litt problemer med å finne frem.
Rask respons på henvendelser og enkelt…
Dyktige medarbeidere.

Besvarelse fra OK Minilager - Grimstad
Ringte først til hovedkontoret for å…
Ringte først til hovedkontoret for å høre om det var ledig et lite lager i Grimstad (Østerhus) - telefonen ble svart uten ventetid av hyggelige personer og jeg slapp å chatte! Fylte ut skjema (burde være mulig med norsk språklig) og sendte inn og etter noen minutter fikk jeg kodene og kunne dra til lageret! Kan virkelig anbefales!
Vil samtidig nevne at dere står ikke oppført på firmalisten (skiltet) på industriområdet så brukte litt tid på å finne lageret.
Hilsen InA

Besvarelse fra OK Minilager - Grimstad
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.