Var noget nervøs efter alle kommentarerne, men hurtig levering og alle delene var der og kom på en gang. Det tog dog en hel dag for os at samle. Brugsanvisningen kunne godt være tydeligere med flere d... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg modtog mine 2 Sengebord ret hurtig. De var pakket godt ind, men PostNord havde gjort indpakning total våd.
Det skete der ikke noget ved, da indpakningen var så god.
Der var lidt afslag på bagsiden, men da det ikke kan ses, når de er samlet, betyder det ikke noget.

Besvarelse fra Ok Living
Det tog lidt længere at få tingene og det ville være ret at man fik det at vide uden jeg selv skulle tag fat i dem. Men da det så kom var det nemt at samle og ser rigtigt godt ud.

Besvarelse fra Ok Living
Jeg købte et badeværelsesskab, der lever op ti mine forventninger.
Det kom hurtigt og det var let at samle og fungerer fint.

Besvarelse fra Ok Living
Hurtig forsendelse og god kvalitet. Jeg er tilfreds

Besvarelse fra Ok Living
Vi bestilte stålbordben til vores sofabord. De blev leveret til tiden og ser fine ud. Vi er tilfredse med handlen

Besvarelse fra Ok Living
God oplevelse. Rigtig fint møbel og hurtig forsendelse. Kan klart anbefales.

Besvarelse fra Ok Living
Varen var let at bestille og levering skete hurtigt.
Men samlevejledningen til denne skænk var ikke særlig udførligt - der manglede markering af, hvor de forskellige skruer mm skulle bruges.

Besvarelse fra Ok Living
Pas på med at købe Deres produkter.
Umiddelbart er det lige til at samle, men finder man en defekt, får du 60 kr. i rabat som kundeservice kalder det.
Jeg fik " rabat" for skævt færdig samlet produkt.
Skilte det ad igen og fandt præcis fejlen og tog billeder og sendte til dem.
De svarede bare tak for det og fastholdte de 60 kr for et ubrugeligt møbel til over 600 kr.

Godt produkt men en anelse lang leveringstid. Derfor kun 4 stjerner

Besvarelse fra Ok Living
God og hurtig levering , dog er produktet meget meget dårlig kvalitet. Bordet har allerede for masser af ridser og bordet har kun været brugt til almindelig brug. Hvis du sætte en børste kommer der brugsspor. Design er mega flot , men selve kvaliteten ringe .

Besvarelse fra Ok Living
Har stadig ikke hørt fra ok-Living.
Vil sende en var retur, men får ikke svar fra dem.
Har sendt adskillige mails uden svar og kan ikke finde andre muligheder for at komme i kontakt med dem.
Selvom de skriver det er fri returret ☹️
18.2.26 i skriver I har sendt en returlabel. Hvor har I sendt den hen ? Har ikke modtaget nogen