Var noget nervøs efter alle kommentarerne, men hurtig levering og alle delene var der og kom på en gang. Det tog dog en hel dag for os at samle. Brugsanvisningen kunne godt være tydeligere med flere d... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Hurtig levering og god info undervejs
Fair pris og god kvalitets køkken
Kan varmt anbefales

Besvarelse fra Ok Living
God vare men post nord skal være opmærksom på, at det var to pakker, så man ikke skulle afsted to gange

Besvarelse fra Ok Living
Bestilte ny håndvask med køkkenarmatur. Armaturet er fuldstændig utæt ved lukkemekanismen og drypper fra tuden. De vil ikke sende et nyt og kun give 20% refusion, og nu skal vi til at købe et andet armatur. Er noget lårt rent ud sagt!!!!

Besvarelse fra Ok Living
Jeg har købt et makeupbord til 4000kr.
Jeg elsker det! Levering var lidt forvirrende da det hele kom forskellige tidpunkter, og med flere dage imellem + inpakningen havde det vist ikke så godt og var ret smadret. Men heldigvis intet galt med bordet efter levering. Men elsker det, super godt og kan varmt anbefales.🥹

Pakken er modtaget.
Enten har jeg set forkert på billedet, men den lever ikke op til min forventning udseendsmæssigt. Foran på skufferne er ikke det tapet look a like jeg gik efter.
Jeg mangler stadig min varer, og jeg har stadig ikke hørt noget fra jer.
I har snuppet mine 900 kr. Uden en varer? Post nord ved ikke hvor min pakke er. Jeg mangler mit underskab (til under skabet ved håndvasken.)

Besvarelse fra Ok Living
Forfærdelig kvalitet. Ankom med stort hul i pakken og kvaliteten er også helt i bund. Vanvittigt meget at samlearbejdet er ikke klargjort med huller som indikation så du skal selv stå og måle dig frem til hvor tingene skal sidde.

Besvarelse fra Ok Living
God levering og god kundeservice da vi manglede brugsanvisningerne blev de sendt med det samme

Virkelig god oplevelse.
Dog var levering lidt træls. De 2 stakkels mænd der kom med det skulle bære det ind, de var nødt til at sætte det på jorden udenfor, og det regnede helt vildt da de var her. Så det resulterede i at jeg havde våde og beskidte fodspor overalt på gulve, og der var vådt og beskidt op af døre, vægge osv.
Men bortset fra det var det en super oplevelse og handle hos jer.

Besvarelse fra Ok Living
Købte 2 sengeborde og de blev leveret meget hurtigt.
Kvaliteten og ikke mindst farven på skufferne, levede ikke helt op til mine forventninger. Men de er ok. Nemme at samle med en rigtig fin vejledning - så alt i alt ok 👍