Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge

Besvarelse fra Ok Living
Jeg ville have givet topkarakterer, hvis ikke det var fordi i benytter jer af det komplet uduelige firma, PostNord til at "levere" jeres varer. Det endte selvfølgelig med at jeg selv skulle hente mine 2 pakker a 12kg stykket.
Se jer om efter et andet leveringsfirma.
Beklager at det ikke kan blive topkarakterer

Besvarelse fra Ok Living
Her er en god historie om en hurtig og professionel kundeservice afdeling.
Jeg fik desværre leveret en forkert vare i første omgang men efter kontakt med kundeservice afdeling fik jeg tilsendt en retur label til min forkerte vare og har nu modtaget min rigtige vare. Det har været en rigtig god og positiv oplevelse 👍

Besvarelse fra Ok Living
Jeg blev altid informeret om produktet leveringstid

Besvarelse fra Ok Living
Bestilte en reol og et tv-bord den 31/7, og modtog varerne henholdsvis den 6/8 og 7/8. Nem bestilling og fin leveringstid. God information undervejs.

Besvarelse fra Ok Living
Jeg kender ikke rigtig virksomheden, men der var ingen problemer med bestilling og levering. Varen var lige som jeg havde forestillet mig.

Besvarelse fra Ok Living
Perfect but only one negative thing. It was difficult to assemble

Besvarelse fra Ok Living
Bestilte via nettet og varen kom efter et par dage. Og jeg er tilfreds med min vare.

Besvarelse fra Ok Living
Utrolig god service, der var en rids i en af de låger vi havde modtaget. Skrev til dem en lørdag ( havde ikke forventet svar før mandag). 20 minutter senere var der svaret. Jeg sendte billeder og efter kort tid, var der et svar på der var sendte nye og jeg bare skulle sende den defekte retur. Og skabene er nu sat op og er flotte. Mvh Karina

Besvarelse fra Ok Living
Var noget nervøs efter alle kommentarerne, men hurtig levering og alle delene var der og kom på en gang. Det tog dog en hel dag for os at samle. Brugsanvisningen kunne godt være tydeligere med flere detaljer. Det havde sparret en masse tid også hvis alle delene var nummereret, så man ikke selv skulle finde ud af hvilken del var nr 1 eller nr 5. Skruerne var også svære at skelne fra hinanden så det blev et dagsprojekt, men det er et virkelig flot puslebord :-)

Besvarelse fra Ok Living
Vi bestilte et skunkmøbel og fik ikke alle pakkerne PLUS noget, vi ikke havde bestilt. Da vi skrev til deres kundeservice fik vi at vide at det enten var vores egen skyld, eller PostNords, og ikke deres. Vi har skrevet til dem hvilke pakker vi har modtaget og hvilke pakker vi egentligt skulle have haft, og de beskylder stadig leveringen og tager intet ansvar. Vi har forklaret dem 3 forskellige gange at vi mangler næsten halvdelen af de dele vi skulle have haft (endda givet dem modulnummeret på den manglende pakke) plus at vi nu har et ekstra møbel vi ikke kan bruge til noget som helst. Stadigvæk, så er det åbenbart leverandørens skyld, og hvis det ikke er deres, så er det jo vores skyld. Uduelig kundeservice der slet ikke lytter.