2,8

Middel

enig med andre anmeldere

enig med andre anmeldere

Bestyrelsen havde fat i det længste strå ved ansættelsen af Hoses og John. Hvad der så efterfølgende er sket er uvist, men det er noget af en fejl at erstatte en moderne og dynamisk duo, med en treparts ligegyldighed af Henrik, Claus og Pia. De vil ingen og slet ikke deres beboere det godt. Besidder intet engagement. Er tilbage på den fejlkurs Hosea og John var kommet væk fra. Hvor er det ærgerligt. Jeg havde stor forventninger til den ny bestyrelse. Nu er alt håb ude.

1. november 2025

Jeg er helt enig i med øvrige anmelder

Jeg er helt enig i med øvrige anmelder, at OJBA behandler sine udlejere svinsk, hvor de kan. Der er rigtigt fine, lige indtil den dag man flytter.

Jeg var forsinket til mit udflytningssyn pga. en nødsituation i familien. Jeg ringer derfor til varmemesteren, som jeg indtil da har haft et rigtigt fint forhold med, idet jeg var med i udvalg og andre ting i foreningen, og derfor jævnligt var i kontakt med ham. Om det var muligt at udskyde synet 30 minutter. Det var det ikke. Ja faktisk lagde han bare på og tog ikke nogen efterfølgende opkald.

Efterfølgende får jeg en gigantisk regning for påståede "pletter" på gulve og i brusekabinen og for en ovn der skal renses. Til trods for, at vi 4 mand har været i gang med at gøre rent og skubbet og skuret hele weekenden og alt var i tip-top stand. Pludseligt er der "pletter" og ridser over det hele, og jeg får tilsendt billeder som "bevis", som jeg regner med stammer fra en helt anden lejlighed. Og til trods for, at vi løbende i foreningen har fået meddelelser om fra OJBA, at de godt ved, at de nye gulve er meget sarte, og at de ikke vil tillægge ridser o.a. nogen vægt ved udflytning — ja, det passede ikke.

Alt i alt et forfærdeligt boligselskab som behandler sine fraflyttere aldeles svinsk. Jeg ved i hvert fald, hvor jeg ikke skal bo, når jeg engang flytter retur til Aarhus.

1. oktober 2019

De snyder dig og har ikke styr på noget

Jeg fremlejede en lejlighed i Bispehaven af en veninde som netop havde fået den og ikke var flyttet ind i den så jeg kunne overtage den helt fra starten af lejemålet. Jeg fik et brev med en dato hvor jeg kunne flytte ind. Da jeg den dato trådte ind i lejligheden gik der håndværkere rundt og hev tapet ned. De mente at der ville gå ca. 1 uge før de var færdige, men indtil da kunne jeg sætte mine ting ude på altanen og komme tilbage om en uge. Jeg klagede til kontoret og som en kompensation ville de sørge for at male værelserne og gangen. Det tilbud tog jeg imod. Da jeg synede lejligheden med en varmemester fik vi lavet en liste over hvad der skulle fixes. Han fik en nøgle som han ville give videre til det firma der skulle udbedre manglerne. Det firma kom aldrig trods flere rykkere til varmemesteren. Jeg fik efter 10 mdr et andet sted at bo og opsagde lejligheden. Synsmanden noterede at nogen varmekasser var blevet malet og det var ikke tilladt. Jeg gjorde ham opmærksom på at det var boligforeningen som havde stået for malingen og at jeg intet havde malet. Til det er der en vedligeholdelseskonto og han ville kunne se at jeg ikke havde afleveret regninger til køb af maling. Jeg manglede en nøgle til lejligheden og gjorde opmærksom på at den havde varmemesteren. Samlet resultat:
De opgjorde den samlede misligholdelse til over 21000,- og beholdt derved hele mit indskud. Der skulle sættes nye varmekasser op, låsen skulle skiftes og altandøren skulle laves da dens fejl skyldtes misligholdeels (på trods af et brev fra boligforeningen hvor der står at jeg skriftligt skal godkende en reparation før arbejdet udføres. Det glemte de lige, men sendte mig alligevel regningen)
Boligforeningen henviste mig til beboerklagenævnet hvis jeg ville klage. Det gjorde jeg og efter næsten 6 mdrs ventetid får jeg idag af klagenævnet at vide at de ikke kan behandle min klage da jeg er fremlejer. De har ellers været i kontakt med boligforeningen og fået deres udlæg som de har sendt til mig og bedt mig kommentere. Konklusionen er at Østjysk bolig røvrender deres lejere hvis de kan og ikke har styr på egne aftaler

24. oktober 2012

Er dette din virksomhed?