OH YAZ Anmeldelser

Virksomhedsoplysninger

1. Undertøjsbutik
  2. T-shirtbutik

Skrevet af virksomheden

RETHINKING UNDERWEAR Breathable Underwear that Looks Hot, yet Stays Fresh! Healthy for your Vajayjay & the Planet. Sizes from XS - 5XL and an Empowering Affirmation on the inside of every pair. Lots of (self)love, Lore Janssens - die van Oh Yaz

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

37 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Meest flatterende én comfortabele onderbroeken

Vlotte bezorging van de best zittende onderbroeken die ik ooit heb gehad en alle modellen zijn super flatterend. Na mijn bevalling kon ik geen randjes aan mijn onderbroeken meer verdragen en voelden al mijn onderbroeken ongemakkelijk tot ik deze strings en onderbroeken vond. Top!

31. juli 2026

Al jaren fan

Al jaren fan, al jaren klant.
Ik heb al veel undies, alle soorten en alle kleuren. Ongelooflijk goed. ‘t is een investering maar je down under is er zooo dankbaar voor.
Ze zitten zalig, ze blijven eeuwig mooi en geen zwetende billen.
Zo blij blij blij dat ik oh yaz toevallig leren kennen heb!

2. august 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zalige onderbroeken en strings!

Ik struggel al jaren met af en aan schimmelinfecties. De normale katoenen onderbroeken ondersteunen die broeihaard aan beestjes alleen maar. Na lang wikken en wegen enkele onderbroeken besteld en WAUW! Tot nu toe nog geen schimmelinfectie gehad. Ze zitten ook nog eens mega comfy en zien er mooi uit. Ook fan van de string, is effectief geen veter tussen uw bilspleet. Ik ben verkocht!

1. august 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Super ondergoed

3e bestelling hier intussen.
Heel blij met deze onderbroeken!
Minder geurtjes, perfecte absorptie, zelfs na een stevige workout.
Snelle verzending en goeie service.
Jammer dat er niet meer keuze is qua modelletjes en kleuren.

31. juli 2026

Wat een verschil

Wat een verschil. Los van het feit of je down under soms last hebt van vervelende zaakjes, zitten deze undies echt zalig. Ook voor wat extra tummy!

20. juli 2026

Favoriete ondergoed!

Wat een ondergoed! Ik twijfelde eerst om strings aan die prijs te kopen; maar ondertussen heb in mijn tweede bestelling geplaatst. Lore heeft helemaal gelijk als het op sizes aankomt; ik heb zowel een S-M-L en ze zitten allemaal even comfortabel. Would de-fi-ni-te-ly recommend!

Beste undies ever!

Voorzichtig (en een beetje sceptisch) begonnen want wat zou er nu zo goed kunnen zijn aan zo'n lapke stof? Awel: alles! Mega comfortabel, voelt ge letterlijk niet zitten, ademend, absorberend en ook nog eens sexy (ik ging voor de rode Tine). Prijzig, I know, maar écht elke eurocent waard. En als je een beetje uitkijkt, zijn er af en toe wel leuke acties zodat je wat korting kan pakken. Intussen heb ik een bescheiden maar mooie collectie en hoef ik NOOIT MEER iets anders dan Oh Yaz te dragen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb een nieuwe verslaving erbij denk…

Ik heb een nieuwe verslaving erbij denk ik 😂 Het is echt insane hoe breathable die undies zijn 🫠 Also dit is echt een merk waar je aan alles voelt dat die er echt is om verschil te maken en om er te zijn voor u als vrouw. No bullsh*t!

Bowie

Ik heb al 3x de Bowie’s besteld en ze stellen niet teleur. Ze zitten wat hoger, zitten heel gemakkelijk en momenteel echt onmisbaar in mijn kast.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Oh Yaz is een verademing!

Oh Yaz is een verademing, letterlijk en figuurlijk 😄 me ingelezen nadat ik een advertentie gezien had en dan één Bowie besteld. Die zat gewéldig, veel beter zelfs dan mijn katoenen onderbroekjes, de stof is ook zó zacht dus bestelde ik er meteen nog 8 (Bowie & Alice). Ik merkte echter na enkele keren dragen dat bij sommige undies hun draadjes begonnen uit te rafelen. Dit heb ik dan meteen aangekaart en blijkbaar ging het om een fabrieksfout, dus hebben ze me zonder problemen nieuwe undies bezorgd. Van een TOP klantenservice gesproken (danku Lore & Liezl!). De undies zijn niet goedkoop, maar wow het is zo’n groot verschil! Geen irritatie meer, ze zitten zó goed. Dus heb ik er dan nu nog 4 aangeschaft 😄 ik mis enkel nog een meer huidskleurige want in sommige zomerse kledingstukken zie ik het rood er toch nog door. 🫣 Ik koop geen andere meer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Once you go Oh Yaz you never go back!

De onderbroeken van Oh Yaz zijn een verademing, letterlijk en figuurlijk. Geen inlegkruisjes meer, geen vieze geurtjes, geen natte onderbroeken (zelfs niet na urenlang meedansen op een heet concert), niet meer eindeloos je onderbroek goed moeten trekken. Dat ze er superleuk uit zien is ook nog eens een leuke extra. Ik heb na mijn 1e bestelling onmiddellijk een 2e gedaan en al mijn andere onderbroeken buiten gegooid. Once you go Oh Yaz you never go back!

2. juni 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trix took it like a champ!!

Oké ff ne shout out!!

Ik had onlangs 1 Trix besteld, toch wel wat twijfelend over de prijs dus eentje om te testen.
Ik had de Trix al een paar keer tijdens het werk gedragen en ja, zeer tevreden.
Maar nu ging ik een wandeling van 42 km doen met tropische temperaturen... Dus de Trix aangedaan en eraan begonnen, zat perfect, geen enkele keer moeten goed trekken.
Maar zoals je kan denken liep het zweet langs alle kanten naar beneden 🙄 dus ja, gaat Trix zijn werk nog doen?
Thuis gekomen, uitgekleed en miljaar, de Trix took it like a champ! Geen rare, vieze geurtjes en na 8u zweten nog steeds droog 😎

Dus, dikke merci!!
Ik bestel er zeker nog ♥️

24. maj 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fijn ondergoed en goede klantenservice

Heerlijke stof en geweldige klantenservice. Ik vind ze heel erg goed zitten (ook de strings!). Ik had een probleempje met mijn bestelling en werd super correct en fijn geholpen. Ik persoonlijk mis wel een tierlantijntje (een beetje kant of een leuke print bijvoorbeeld) maar dat is super persoonlijk. Ze zitten fijn en eindelijk geen inlegkruisjes meer! Hoera!

19. april 2026

YAAAZZZ to these undies

YAAAZZZ to these undies! 😍
Het voelt alsof mijn leven een upgrade kreeg 🔝. Nooit meer mijn ondergoed goed trekken, geen nasty geurtjes, comfy and sexy 🍑🙌🏼! Ik ga nooit meer terug naar iets anders ❤️❤️

20. oktober 2025

Damn

Damn. Heb bijna elke dag winkelmandje gevuld en terug weggedaan. #langlevetwijfelaars.
Maar uiteindelijk wel besteld ! En NO REGRETS. Al 2 weken zonder inlegkruisjes. So much better !
You go girl!
Thanks for helping us😎🤩
Op naar de volgende bestelling😍

24. februar 2026