Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid Anmeldelser 973

5,0

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 259 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres professionalisme, venlighed og evne til at skabe tryghed gennem hele forløbet. Mange fremhæver den fremragende service, hvor information og rådgivning er grundig og pædagogisk, hvilket bidrager til en positiv brugeroplevelse. Folk er særligt tilfredse med resultaterne af behandlinger og operationer, som ofte overgår forventningerne. Dog oplevede nogle få kunder manglende overblik og intern kommunikation, hvilket resulterede i udeblevne telefoniske aftaler og vanskeligheder med at få adgang til egen journal.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet. Mange fremhæver personalets venlighed,... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service. Kunder fremhæver en professionel og tryg oplevelse, hvor... Se mere

Customer service

Kunder udtrykker stor tilfredshed med kundeservicen, især den grundige information og professionelle... Se mere

User experience

Forbrugere finder brugeroplevelsen positiv. Mange roser personalet for at være fantastisk, hvilket bidrager... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produktet. Kunder rapporterer om at have fået ordnet tunge øjenlåg... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Til kontrol i dag efter grå stæroperation i onsdags på begge øjne. Operationen i onsdag gik så godt og alt forløb i en stille og rolig atmosfære. Lægen forklarede hele tiden stille og roligt hvad h... Se mere

Min varmeste anbefaling. Jeg har fået lavet et linseskift hos OHD. Hele forløbet har været helt fantastisk. Jeg er blevet mødt af et venlig, imødekommende og professionelt personale. Selve operationen... Se mere

Havde en “hel del” spørgsmål, til hele forløbet fra starten af operationen til denne afsluttende opfølgning, som blev forklaret pædagogisk OG klart, så selv jeg forstod det 🤔🤩 Da resultatet a... Se mere

Jeg har fået fjernet løs hud på begge øjenlåg og er blevet forundersøgt, opereret og fået eftertjek af Shakoor . Shakoor var meget nærværende , lyttende og et roligt menneske . En helt igennem tr... Se mere

1. Øjenlæge
  2. Læge
  3. Øjenklinik
  4. LASIK-kirurg
  5. Øjenpraksis
  6. Privathospital

Velkommen til landets største privat øjenklinik. Øjenlæge - uden ventetid | Grå Stær | AMD | Brillefri | Tunge øjenlåg | Laser operation | Synskorrektion | Grøn Stær | | Laser Vitreolyse - Flydere Bygkorn | ★ Ingen ventetid ★ Vi tager os god tid til dig ★ Kvalitet uden kompromis ★ Den samme fagperson følger dig ★ Høj faglighed og ekspetise ★ Fri parkering og S-tog lige til døren ★ Gratis kaffe/te/kakao/vand ★ Gode tilskudsmuligheder ★ Gode finansieringsmuligheder Vi glæder os til at møde dig. SE LEDIGE ØJENLÆGE TIDER DØGNET RUNDT: https://ohd.dk/ledige-tider-hos-oejenlaegen/

5,0

Professionelt tryghedsskabende…

Professionelt tryghedsskabende nærværende og omsorgsfuldt lige fra reception til sygeplejerske og læge

18. september 2025

Kære psykologgruppen.

Det glæder os at høre at I oplevede et professionelt, tryghedsskabende, nærværende og omsorgsfuldt personale under hele jeres besøg.

Professionel øjenklinik

Fik hurtig tid, god og professionel behandling.

16. september 2025

Kære Erling

Vi er glade for at have givet dig en hurtig tid og at du oplevede en god og professionel behandling.

Øjenhospitalet Danmark

Yderst professionel og kompetent behandling

Meget professionel behandling, rart miljø og god tid til den enkelte patient 👍

14. september 2025

Kære Søren,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede behandlingen som professionel og vores miljø som rart. Det betyder meget for os, at du følte, der var god tid til dig som patient.

Øjenhospitalet Danmark

Super roligt samt tillidsskabende miljø.

Jeg har haft en god oplevelse med øjenhospitalet , jeg har fået skiftet linser og er nu næsten brillefri, bruger læsebrille , da jeg har fået efter stær. Dette er blevet behandlet i dag , så jeg håber på et liv helt uden briller. Alt har været smerte frit & min oplevelse har været , at jeg har været i trygge hænder hele vejen igennem. Kan i høj grad anbefale øjenhospitalet DK.

28. april 2025

Kære Lars,

Tak for din fine anmeldelse og din anbefaling – det værdsætter vi meget.

Vi er glade for at høre, at hele dit forløb, fra linseskift til den nylige behandling for efterstær, har været en god og smertefri oplevelse. At skabe tryghed for vores patienter er vores højeste prioritet, så dine ord glæder hele holdet. Vi håber det bedste for det endelige resultat.

Alle os på Øjenhospitalet Danmark

Endnu engang blev jeg mødt af en super…

Endnu engang blev jeg mødt af en super professionel optiker ved kontrol efter operationen- som i øvrigt er udført til UG ❤️

12. september 2025

Kære Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du endnu engang har haft en positiv oplevelse hos os. Det betyder meget for os at vide, at du oplevede vores optiker som professionel ved din kontrol og det glæder os at høre, at selve operationen er gået så godt.

Øjenhospitalet Danmark

Jeg er altid blevet godt behandlet her

Jeg er altid blevet godt behandlet her.
Nogle er dog steget voldsomt de sidste år.

10. september 2025

Kære Robert,

Tusind tak for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at du altid er blevet godt behandlet hos os. Din tilbagemelding er vigtig for vores fortsatte udvikling, og vi takker for dine betragtninger.

Øjenhospitalet Danmark

Endnu en professionel oplevelse - nu i forbindelse med efter stær, hvor jeg fik en fantastisk behandling af Berit og Jacob. Jeg giver hermed mine bedste anbefalinger. Mvh Anne-Marie

9. september 2025

Kære Anne-Marie

Tusind tak for din anmeldelse og de venlige ord. Det glæder os at høre, at du igen har haft en god oplevelse hos os.

Vi er glade for, at du fremhæver den behandling, du har fået af Berit og Jacob i forbindelse med din efterstær-behandling. Vi sørger for at give din ros videre til dem begge.

Dine anbefalinger betyder meget for os. Tak fordi du deler din oplevelse.

12 ud af 10 stjerner.

Virkeligt professionelt og kompetent personale, ingen nævnt og ingen glemt. Tryghedsskabende og omsorgsfulde. Har været igennem en del operationer her og altid følt mig respekteret og passet på.

2. september 2025

Kære Charlotte,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os.

Vi er taknemmelige for at høre, at du oplever vores personale som professionelt, kompetent og omsorgsfuldt. At skabe tryghed og sikre, at vores patienter føler sig respekteret og passet på gennem hele forløbet, er vigtigt i vores arbejde. Det er en stor anerkendelse, især fra en patient, der har været igennem flere operationer hos os.

Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hele teamet på Øjenhospitalet Danmark

En hel super fantastisk oplevelse af…

En hel super fantastisk oplevelse af Jesper og Jacob. De er i verdensklasse. Fantastisk god service.
Tusind tak Thomas Sabroe. 👍

9. september 2025

Kære Thomas,

Tusind tak for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Det betyder meget for os at modtage så positiv feedback, og vi vil sørge for at give din ros videre til både Jesper og Jacob.

Super god behandling

Super behandling fra start til slut, venligt og lydhørt personale hele vejen rundt. Fin information fra lægen og spørgsmål blev besvaret. En virkelig fin oplevelse.

5. september 2025

Kære Christina,

Tusind tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er glade for at høre, at du følte dig velbehandlet fra start til slut, og at du oplevede vores personale som både venligt og lydhørt. Det betyder meget for os, at du fik den information, du havde brug for, og at dine spørgsmål blev besvaret.

Øjenhospitalet Danmark

Har nu været igennem operationen,og har…

Har nu været igennem operationen,og har kun oplevet at alt har fungeret.
Jeg er super glad for forløbet.
Vil helt sikke anbefale stedet til andre

Kære Gert,

Mange tak for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse efter din operation. Det betyder meget for os at høre, at du er glad for forløbet, og at alt har fungeret, som det skulle. Din anbefaling betyder meget for os.

Øjenhospitalet Danmark

OHD tænker ikke kun på egen foretning

Efter forundersøgelse var “OHD”eget åben og ærlige omkring resultatet, hvor konklusionen blev, at jeg sandsynligvis ville være tilskudsberettiget via sundhedsforsikring, men at “OHD” ikke samarbejdede med alle forsikringsselskaber i den forbindelse.
Dette med risikoen for at de ikke selv kommer til at operere ❤️❤️❤️

3. september 2025

Kære Torben,

Mange tak for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse hos os.
Vi er glade for at høre, at du oplevede åbenhed og ærlighed i forbindelse med din forundersøgelse. Det er vigtigt for os at sikre, at vores patienter får den mest redelige vejledning.

100% anbefaling

Super professionelle, fantastisk god service og virkelig gode til at forklare, så man føler sig tryg.
100% anbefaling herfra

18. juli 2025

Kære Mikael,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er taknemmelige for din feedback og glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Det betyder meget for os, at både vores professionalisme og vores service har efterladt et positivt indtryk. At du følte dig tryg i forløbet, er den bedste anerkendelse, vi kan få.

Øjenhospitalet Danmark

Det er altid en god oplevelse at komme…

Det er altid en god oplevelse at komme på Øjenhospitalet Danmark. De er venlige, imødekommende og professionelle. Man føler sig hørt.

1. september 2025

Kære Pia,

Mange tak for din anmeldelse og de venlige ord. Vi er utroligt glade for at høre, at du altid har en god oplevelse hos os. Det betyder særligt meget for os, at du fremhæver, at man føler sig hørt. Din feedback bekræfter, at vores personale gør en forskel.

Fra Øjenhospitalet Danmark

Det bedste

Det bedste, mest rolige og professionelle personale

29. august 2025

Kære Shirin,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det varmer at læse din positive feedback om vores personale. Vores højeste prioritet er at skabe et roligt og professionelt miljø, så det glæder os, at det er præcis, hvad du har mærket.

Helt igennem fantastisk oplevelse

Helt igennem fantastisk oplevelse. Fra forundersøgelse hos Berit til linseudskiftning hos Jacob, vejledning hos Hanne og resten af det søde personale jeg har mødt i forbindelse med operationen. Selve operationen foregik trygt og roligt, og jeg blev informeret hele vejen igennem. De varmeste anbefalinger herfra.

7. august 2025

Kære Anita,

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse af hele forløbet, fra forundersøgelse til selve operationen og den efterfølgende vejledning.
Det glæder os, at du har følt dig i gode hænder hos både Berit, Jacob, Hanne og vores øvrige personale. At du oplevede operationen som tryg og rolig, og følte dig informeret undervejs er meget vigtigt for os.

Alle fra klinikken, Øjenhospitalet Danmark

Super positiv oplevelse også selv om…

Super positiv oplevelse også selv om jeg ikke på nuværende tidspunkt skal have en operation (for gode øjne)

29. august 2025

Kære Poul,

Mange tak for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det værdsætter vi meget.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, selvom en operation ikke var relevant for dig på nuværende tidspunkt. For os er den ærlige og professionelle vejledning altid det vigtigste.

Super fint

En meget fin gennemgang af hvad det indebærer at få nye linser i øjet. Jeg fik svar på alt og føler det var meget professionelt

Kære André,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede gennemgangen som fin og professionel.

Det er afgørende for os, at vores patienter får svar på alle deres spørgsmål, så de føler sig trygge. Din feedback bekræfter, at vi lykkes med dette, og det værdsætter vi meget.

Professionel behandling

Var til en kontrol efter en skade/operation, for at få en vurdering af hvor jeg står og hvordan fremtiden skal gribes an.
Fik fornemmelsen af at der var tid til mig samt forsøge på at få styr på hvordan jeg har det med min situation, nu, og hvilke ting der er brug for nu, samt hvad man skal gøre og være opmærksom på i fremtiden. Så gik hjem, godt klædt på til fremtiden.

Kære Rohde,

Mange tak for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse efter din kontrol. Vi er glade for at høre, at du følte, der var tid til dig og din situation.

Det betyder meget for os, at du gik herfra med en følelse af at være godt klædt på til fremtiden. At sikre, at vores patienter føler sig hørt og vejledt, er en central del af vores arbejde.

Veltilrettelagt behandling udført…

Veltilrettelagt behandling udført professionelt i et roligt og afslappet miljø. Man føler at være i trygge hænder.

Kære Henrik,

Tak for din fine anmeldelse. Vi værdsætter meget, at du deler din oplevelse.

Det betyder meget for os at læse, at du oplevede behandlingen som både veltilrettelagt og professionel. Vi lægger stor vægt på at skabe rolige og trygge rammer, så din feedback bekræfter, at vores arbejde gør en forskel.