Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid Anmeldelser 973

TrustScore 5 ud af 5

5,0

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 259 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres professionalisme, venlighed og evne til at skabe tryghed gennem hele forløbet. Mange fremhæver den fremragende service, hvor information og rådgivning er grundig og pædagogisk, hvilket bidrager til en positiv brugeroplevelse. Folk er særligt tilfredse med resultaterne af behandlinger og operationer, som ofte overgår forventningerne. Dog oplevede nogle få kunder manglende overblik og intern kommunikation, hvilket resulterede i udeblevne telefoniske aftaler og vanskeligheder med at få adgang til egen journal.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet. Mange fremhæver personalets venlighed,... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service. Kunder fremhæver en professionel og tryg oplevelse, hvor... Se mere

Customer service

Kunder udtrykker stor tilfredshed med kundeservicen, især den grundige information og professionelle... Se mere

User experience

Forbrugere finder brugeroplevelsen positiv. Mange roser personalet for at være fantastisk, hvilket bidrager... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produktet. Kunder rapporterer om at have fået ordnet tunge øjenlåg... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Til kontrol i dag efter grå stæroperation i onsdags på begge øjne. Operationen i onsdag gik så godt og alt forløb i en stille og rolig atmosfære. Lægen forklarede hele tiden stille og roligt hvad h... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Min varmeste anbefaling. Jeg har fået lavet et linseskift hos OHD. Hele forløbet har været helt fantastisk. Jeg er blevet mødt af et venlig, imødekommende og professionelt personale. Selve operationen... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Havde en “hel del” spørgsmål, til hele forløbet fra starten af operationen til denne afsluttende opfølgning, som blev forklaret pædagogisk OG klart, så selv jeg forstod det 🤔🤩 Da resultatet a... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg har fået fjernet løs hud på begge øjenlåg og er blevet forundersøgt, opereret og fået eftertjek af Shakoor . Shakoor var meget nærværende , lyttende og et roligt menneske . En helt igennem tr... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Øjenlæge
  2. Læge
  3. Øjenklinik
  4. LASIK-kirurg
  5. Øjenpraksis
  6. Privathospital

Skrevet af virksomheden

Velkommen til landets største privat øjenklinik. Øjenlæge - uden ventetid | Grå Stær | AMD | Brillefri | Tunge øjenlåg | Laser operation | Synskorrektion | Grøn Stær | | Laser Vitreolyse - Flydere Bygkorn | ★ Ingen ventetid ★ Vi tager os god tid til dig ★ Kvalitet uden kompromis ★ Den samme fagperson følger dig ★ Høj faglighed og ekspetise ★ Fri parkering og S-tog lige til døren ★ Gratis kaffe/te/kakao/vand ★ Gode tilskudsmuligheder ★ Gode finansieringsmuligheder Vi glæder os til at møde dig. SE LEDIGE ØJENLÆGE TIDER DØGNET RUNDT: https://ohd.dk/ledige-tider-hos-oejenlaegen/

Skrevet af virksomheden

Kontaktoplysninger

5,0

Fremragende

TrustScore 5 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Omhyggelig, grundig undersøgelse

Omhyggelig og grundig undersøgelse, efterfulgt af en uddybende forklaring på de synsgener jeg havde oplevet. Venlig, kompetent og tryghedsskabende. Min bedste anbefaling.

24. oktober 2025

Kære Gunnar

Tak for din fine anbefaling og de venlige ord. Det glæder os at du har haft en god oplevelse hvor du har følt dig godt taget imod, og at undersøgelsen og forklaringen gav dig tryghed og klarhed omkring dine synsgener.

Meget tilfreds

Jeg har været til undersøgelse på øjenhospitalet for tørre øjne, lysfølsomhed og smerter i øjnene, jeg har hele vejen følt
mig tryg, fået grundig forklaring om forløbet, og det allerbedste er at min lysfølsomhed er langt mindre, og smerterne i øjnene er forsvundet.
Jeg er super tilfreds med, at jeg har søgt hjælp på øjenhospitalet.

Kære Susan

Tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os. Det glæder os meget at høre, at du har følt dig tryg gennem hele forløbet, og at din lysfølsomhed og smerter nu er blevet markant bedre.
Tak fordi du valgte at søge hjælp hos Øjenhospitalet – vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Top professionelt

Personalet på Øjenhospital Danmark er helt utrolig professionelt. Det giver mig en tryghed i forhold til min øjensygdom at få deres grundige undersøgelse.
Jeg føler mig lyttet til, rigtig godt behandlet og i sikre hænder. De tænker holistisk og imødekommer min nervøsitet og inddrager mig i forløbet.
Tusind tak for Jer.

Kære Lene

Tusind tak for din varme og flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har følt dig tryg og godt behandlet samt lyttet til under dit forløb hos os og at din nervøsitet blev imødekommet. Vi lægger netop stor vægt på grundighed, omsorg og på at inddrage vores patienter i behandlingen.

Grundig og professionel…

Grundig og professionel forundersøgelse til brillefri operation. Både optiker og læge tog sig god tid og besvarede alle spørgsmål.

Kære Jesper

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du oplevede en professionel, tryg og grundig forundersøgelse, hvor både optiker og læge tog sig tid til at besvare alle dine spørgsmål.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super god oplevelse fra man kommer ind…

Super god oplevelse fra man kommer ind af døren til man er “løsladt”. Er meget nervøs omkring alt med øjne, men alt er bare så profesionelt og beroligende. Kæmpe anbefaling fra mig.

8. september 2025

Kære VH

Tak for din fine anbefaling.
Det glæder os at høre, at du havde en professionel, tryg og rolig oplevelse hos os, hvor du også følte dig godt taget imod – især når du normalt er nervøs omkring behandlinger med øjnene.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kompetent venlig og professionel…

Kompetent venlig og professionel betjening i receptionen.
Professionelle medarbejdere både sygeplejersker optometrister og øjenlæger.
Professionel fyldestgørende oplysning om operation og opfølgning.
Velgennemført operation af kompetent og tillidsvækkende øjenlæge.
En god oplevelse!

Kære Ebbe

Mange tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord!
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – både i mødet med vores personale i receptionen og med vores sygeplejerske, optometrist og den tillidsvækkende øjenlæge. Vi sætter stor pris på din anerkendelse af den professionelle information og trygge behandling, du har modtaget.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tak for en god oplevelse og en…

Tak for en god oplevelse og en fantastisk resultat.

Kære Tanya

Selv tak for de fine ord.
Vi er glade for at høre du havde en god oplevelse og at du er tilfreds med resultatet.

Glimrende forundersøgelse

Glimrende forundersøgelse, blev fuldt informeret om forløb. Ingen ventetid, heller ikke på det kommende indgreb.

Kære Bruger

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du oplevede en grundig forundersøgelse uden ventetid med god information om forløbet så du nu føler dig tryg og godt forberedt til dit kommende indgreb.
Vi ser frem til igen at tage godt imod dig.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg ringede i dag som førstegangs…

Jeg ringede i dag som førstegangs patient med problem på det ene øje. Fik en hurtig tid på grund af vigtigheden om hvor slemt det stod til. Fra jeg kom ind i receptionen og til diverse undersøgelser var færdige følte jeg mig godt tilpas og mærkede en faglighed som gav mig ro. Vil gerne anbefale Øjenhospitalet Danmark til andre der får brug for professionel assistance.
Dan Jensen

20. oktober 2025

Kære Dan

Tak for din fine anmeldelse og anbefaling. Det glæder os at du som førstegangs patient fik en hurtig tid hvor du har oplevet ro, faglighed og professionel assistance som har gjort dig tilpas.

God og tryg behandling

God og tryg behandling. God information som kom hele vejen rundt om det aktuelle problem samt hvad jeg ellers skal tage aktion på.
Meget tilfreds!

20. oktober 2025

Kære Hanne

Tak for din flotte og tilfredse anmeldelse. Vi er glade for at høre at du hele vejen igennem oplevede en god information om dit aktuelle problem og at du nu ved hvad du skal tage aktion på.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

God og tryg oplevelse at være på…

God og tryg oplevelse at være på kontrol besøg efter operationen

Kære Birgitte

Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du havde en god og tryg oplevelse ved dit kontrolbesøg efter din operation.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

God behandling og venlig personale og…

God behandling og venlig personale og ingen ventetid

Kære Jørn

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os og at både behandlingen, personalet og ventetiden levede op til dine forventninger.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hurtig og kompetent behandling.

Hurtig og kompetent behandling.

Kære Dorte

Vi sætter stor pris på at du tog dig tid til at dele din oplevelse og det glæder os at høre at du fik en både hurtig og kompetent behandling.

Professionel og redelig rådgivning

Jeg havde dd en orienterende samtale om at blive brillefri. Jeg fik super professionel rådgivning, hvor jeg fik svar på mine spørgsmål, og orienteringen var professionel og redelig. Derfor 5 stjerner

16. oktober 2025

Kære Mette

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner.
Vi er glade for at høre, at du oplevede samtalen omkring brillefrihed som både professionel og redelig samt at du følte dig godt rådgivet og fik svar på dine spørgsmål.

Bliver taget venlig imod

Bliver taget venlig imod. Og får professionel hjælp til mit problem. Både pr. Tlf og på klinik.

15. oktober 2025

Kære Lissy

Det er dejligt at høre at du har haft en god oplevelse og at du er blevet taget godt imod og at hjælpen har været professionel. Både over telefonen og på klinikken.

Med venlig hilsen fra hele teamet

Professionelt

God behandling lige fra første opkald til at operationen var overstået.

19. september 2025

Kære Jan

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har følt dig godt behandlet hele vejen – fra første opkald til operationen var overstået.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Altid totalt professionelt i super trygge rammer.

Jeg har efterhånden haft fornøjelsen af at være på Øjenhospitalet Danmark nogle gange. Hver gang - uden undtagelse - har det været en helt igennem positiv og professionel oplevelse. Det gælder alt hos dem, lige fra man træder ind ad døren og til man går igen - hele tiden er man i trygge hænder hos alt personale.

14. oktober 2025

Kære Ida

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at du hele vejen igennem kun har oplevet positive og professionelle besøg hos os og at du hos hele personalet har følt dig i trygge hænder.

Klar anbefaling herfra

Som en der aldrig er blevet opereret eller har været klinisk bedøvet, og derfor havde en del bekymringer på forhånd, er jeg på kort tid blevet 100% afklaret og 100% tryg ved at gå videre med min behandling hos OHD. God og venlig stemning, meget professionel atmosfære og god friskkværnet kaffe - jeg glæder mig til at vende tilbage :)

10. oktober 2025

Kære Fedtsteen

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord! Det betyder meget for os at høre, at du oplevede en god og professionel stemning og følte dig godt taget imod – især når det er første gang, du står over for en behandling og bedøvelse.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen – kaffen er klar! ☕

Helt igennem professionel behandling

Helt igennem professionel behandling. Meget rolig og tryghedsskabende personale. Jeg mødte op med selvdiagnosticeret efterstær (efter en tilsvarende førsteklasses oplevelse med grå stær operation samme sted for to og et halvt år siden) med en forventning om kun at skulle undersøges i dag og modtage behandling ved en senere dato. Men på mindre end 45 min. havde optikeren undersøgt mig og bekræftet diagnosen, og øjenlægen havde udført laseroperationen kvikt og super professionelt. Jeg ser hele verden klart og tydeligt igen.

10. oktober 2025

Kære Flemmimg

Tak for din fine anmeldelse og at du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Det glæder os meget at høre, at du igen har haft en positiv oplevelse hos os – både med din tidligere grå stær-operation og nu med behandlingen for efterstær. Det er dejligt at vide, at du følte dig tryg og godt behandlet hele vejen igennem og at du nu ser klart og tydeligt igen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det har været en stor og dejlig…

Det har været en stor og dejlig oplevelse, at få foretaget en øjenoperation på Øjenhospitalet. Ligeledes vil jeg fremhæve det helt fantastiske personale. Stor tak til alle på klinikken i Charlottenlund

9. oktober 2025

Kære Freddy,

Mange tak for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med din øjenoperation.

Det betyder meget for os alle at læse din ros af vores personale, og vi er taknemmelige for din anerkendelse.

Med venlig hilsen,
Fra hele teamet på Øjenhospitalet Danmark

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.