Til kontrol i dag efter grå stæroperation i onsdags på begge øjne. Operationen i onsdag gik så godt og alt forløb i en stille og rolig atmosfære. Lægen forklarede hele tiden stille og roligt hvad h... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Velkommen til landets største privat øjenklinik. Øjenlæge - uden ventetid | Grå Stær | AMD | Brillefri | Tunge øjenlåg | Laser operation | Synskorrektion | Grøn Stær | | Laser Vitreolyse - Flydere Bygkorn | ★ Ingen ventetid ★ Vi tager os god tid til dig ★ Kvalitet uden kompromis ★ Den samme fagperson følger dig ★ Høj faglighed og ekspetise ★ Fri parkering og S-tog lige til døren ★ Gratis kaffe/te/kakao/vand ★ Gode tilskudsmuligheder ★ Gode finansieringsmuligheder Vi glæder os til at møde dig. SE LEDIGE ØJENLÆGE TIDER DØGNET RUNDT: https://ohd.dk/ledige-tider-hos-oejenlaegen/

Jægersborg Allé 14, 1 Sal, 2920 , Charlottenlund, Danmark
Omhyggelig og grundig undersøgelse, efterfulgt af en uddybende forklaring på de synsgener jeg havde oplevet. Venlig, kompetent og tryghedsskabende. Min bedste anbefaling.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Jeg har været til undersøgelse på øjenhospitalet for tørre øjne, lysfølsomhed og smerter i øjnene, jeg har hele vejen følt
mig tryg, fået grundig forklaring om forløbet, og det allerbedste er at min lysfølsomhed er langt mindre, og smerterne i øjnene er forsvundet.
Jeg er super tilfreds med, at jeg har søgt hjælp på øjenhospitalet.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Personalet på Øjenhospital Danmark er helt utrolig professionelt. Det giver mig en tryghed i forhold til min øjensygdom at få deres grundige undersøgelse.
Jeg føler mig lyttet til, rigtig godt behandlet og i sikre hænder. De tænker holistisk og imødekommer min nervøsitet og inddrager mig i forløbet.
Tusind tak for Jer.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Grundig og professionel forundersøgelse til brillefri operation. Både optiker og læge tog sig god tid og besvarede alle spørgsmål.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Super god oplevelse fra man kommer ind af døren til man er “løsladt”. Er meget nervøs omkring alt med øjne, men alt er bare så profesionelt og beroligende. Kæmpe anbefaling fra mig.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Kompetent venlig og professionel betjening i receptionen.
Professionelle medarbejdere både sygeplejersker optometrister og øjenlæger.
Professionel fyldestgørende oplysning om operation og opfølgning.
Velgennemført operation af kompetent og tillidsvækkende øjenlæge.
En god oplevelse!

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Tak for en god oplevelse og en fantastisk resultat.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Glimrende forundersøgelse, blev fuldt informeret om forløb. Ingen ventetid, heller ikke på det kommende indgreb.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Jeg ringede i dag som førstegangs patient med problem på det ene øje. Fik en hurtig tid på grund af vigtigheden om hvor slemt det stod til. Fra jeg kom ind i receptionen og til diverse undersøgelser var færdige følte jeg mig godt tilpas og mærkede en faglighed som gav mig ro. Vil gerne anbefale Øjenhospitalet Danmark til andre der får brug for professionel assistance.
Dan Jensen

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
God og tryg behandling. God information som kom hele vejen rundt om det aktuelle problem samt hvad jeg ellers skal tage aktion på.
Meget tilfreds!

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
God og tryg oplevelse at være på kontrol besøg efter operationen

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
God behandling og venlig personale og ingen ventetid

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Hurtig og kompetent behandling.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Jeg havde dd en orienterende samtale om at blive brillefri. Jeg fik super professionel rådgivning, hvor jeg fik svar på mine spørgsmål, og orienteringen var professionel og redelig. Derfor 5 stjerner

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Bliver taget venlig imod. Og får professionel hjælp til mit problem. Både pr. Tlf og på klinik.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
God behandling lige fra første opkald til at operationen var overstået.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Jeg har efterhånden haft fornøjelsen af at være på Øjenhospitalet Danmark nogle gange. Hver gang - uden undtagelse - har det været en helt igennem positiv og professionel oplevelse. Det gælder alt hos dem, lige fra man træder ind ad døren og til man går igen - hele tiden er man i trygge hænder hos alt personale.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Som en der aldrig er blevet opereret eller har været klinisk bedøvet, og derfor havde en del bekymringer på forhånd, er jeg på kort tid blevet 100% afklaret og 100% tryg ved at gå videre med min behandling hos OHD. God og venlig stemning, meget professionel atmosfære og god friskkværnet kaffe - jeg glæder mig til at vende tilbage :)

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Helt igennem professionel behandling. Meget rolig og tryghedsskabende personale. Jeg mødte op med selvdiagnosticeret efterstær (efter en tilsvarende førsteklasses oplevelse med grå stær operation samme sted for to og et halvt år siden) med en forventning om kun at skulle undersøges i dag og modtage behandling ved en senere dato. Men på mindre end 45 min. havde optikeren undersøgt mig og bekræftet diagnosen, og øjenlægen havde udført laseroperationen kvikt og super professionelt. Jeg ser hele verden klart og tydeligt igen.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Det har været en stor og dejlig oplevelse, at få foretaget en øjenoperation på Øjenhospitalet. Ligeledes vil jeg fremhæve det helt fantastiske personale. Stor tak til alle på klinikken i Charlottenlund