het was snel bezorgd, ook duidelijk met een track en trace zodat ik het pakket kon volgen. Had een armand en ketting voor me vriend gehaald beide blij ermee, super nette mooie sieraden. Ook zitten ze... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Voor 23.59 besteld morgen in huis is niet waar! Maandag besteld en donderdag ontvangen. 3x een bericht gestuurd en 3x geen antwoord. Bij Klarna kreeg ik al een melding of ik zeker wost dat ik een best... Se mere
When ordering, I have accidentally put in the wrong address and DHL couldn't deliver my package. I could not change the address, as I was not the sender, but the team at Ohcascas helped me and sent me... Se mere
Mooie sieraden voor niet veel. Super service! In januari een ketting en armbandsetje gehaald voor mijn man, helaas was die armband gisteren kapot gegaan. Na de klantenservice te hebben gesproken via... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Welkom bij OHCASCAS - Amsterdam, waar sieraden meer zijn dan alleen accessoires; ze zijn persoonlijke uitingen van stijl en individualiteit. Sinds onze oprichting in 2023 streven we naar uitzonderlijke kwaliteit, waarbij vakmanschap en zorg samenkomen om tijdloze stukken te creëren die jouw unieke verhaal vertellen. Bij OHCASCAS omarmen we zelfexpressie als een levensstijl. Wij zijn geen standaard sieradenmerk. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen om jouw persoonlijkheid te vieren en jouw unieke stijl te weerspiegelen. Onze focus ligt op het creëren van unieke sieraden die de essentie van wat jou bijzonder maakt, vastleggen. Bij OHCASCAS geloven we dat ware stijl begint met het omarmen van je eigen visie. "Own your vision" en ontdek de kracht van zelfexpressie met onze opvallende sieraden. Onze Visie Bij OHCASCAS geloven we in een wereld waarin sieraden niet alleen worden gedragen, maar ook worden ervaren. Onze visie is om een ruimte te creëren waar individualiteit wordt benadrukt, elk stuk een reis vertegenwoordigt en zelfexpressie centraal staat. We streven ernaar om niet alleen sieraden te maken, maar ook verhalen te vertellen, momenten te delen en een gemeenschap op te bouwen die gedreven wordt door authenticiteit. Ontdek de perfecte combinatie van hoogwaardige kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke service bij OHCASCAS - Amsterdam. Laat onze sieraden jouw verhaal vertellen en vier jouw unieke stijl met onze exclusieve collecties.
Kontaktoplysninger
Holland
- ohcascas-amsterdam.com
Har besvaret 23 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snelle levering, het product is netjes verpakt en ziet er mooi uit. De kwaliteit van de armband en ketting zijn ook goed.
Top service!
Top service! had een garantie kwestie, reageren netjes en fixen het meteen. Ook erg blij met de producten zelf! Ondanks dat ik een dingetje had met 1 ketting voelt de rest goed en kwalitatief aan.
Goede communicatie met ontvanger
Goede communicatie met de ontvanger en duidelijke datum wanneer je pakketje wordt bezorgd
Retour heel moeizaam
Ik heb een mail gestuurd met de gegevens om het retour te sturen, geen reactie. Op Instagram heb ik hetzelfde geprobeerd ook geen reactie, op whatsapp was er 1 standaard reactie maar verder geen hulp bij m’n probleem. Die klantenservice moet echt beter!
Slechtste ervaring ooit
Wat een slechte maar ook echt slechte bedrijf!!! Niet kopen zijn oplichters. Probeer al weken contact op te nemen via mail, whatsapp etc en krijg maar geen gehoor. Ik wil iets retourneren kom is op he! Zelfs op alie expres hebben ze nog betere kwaliteit. Slechte troep.
Goede service. Bestelling kwam iets later, maar werd wel geholpen via e-mail. Zou opnieuw bestellen.
Fijne Klantenservice
Bij een 1+1 gratis bestelling van de Classic Cuban Ketting 3mm (Zilver) heb ik per ongeluk maar 1 ketting besteld in plaats van 2 (voor dezelfde prijs). Mail erachter gestuurd en binnen 2 dagen een respons met dat de tweede ketting erachteraan wordt gestuurd. Fijne klantenservice.
Besteld en snel binnen
Besteld en snel binnen
Heb besteld voor oud en nieuw en kreeg hem 2 dagen na oud en nieuw binnen wat ik nog best snel vond helemaal in de tijd van feestdagen buiten de goede levering is de product echt van top kwaliteit
Slecht product
Ongelofelijk slecht product ik had 2 kettingen besteld waarvan er eentje sowieso al in een verkeerde maat kwam en de andere had ik 1 dag en zat vast is een draadje van me shirt dus ik trek zacht aan me shirt en het draadje van 1mm breekt het kettingtje
Ik heb twee kettingen besteld en heb ik…
Ik heb twee kettingen besteld en heb ik die binnen in een doos ik wou het graag in twee dozen
Was super goed duurde voor ik mijn…
Was super goed duurde voor ik mijn pakketje kreeg dus dacht ga even mailen. Kreeg gelijk antwoordt was mijn huisnummer vergeten in te vullen dus adres was onvolledig. Kreeg een link en dat opgelost. 2 dagen erna kwam mijn pakketje dus super service!!
Zeer goede service!
Ohcascas levert niet alleen mooie producten, maar ook goede service!
Ik had te maken met een garantie kwestie en deze werdt boven verwachting opgelost. Nogmaal dank voor de goede service Ohcascas
Prima aftersales service geleverd
Mijn bestelling kwam binnen twee dagen…
Mijn bestelling kwam binnen twee dagen aan, verpakt in een leuk leren zakje waar het armbandje in zat. Ik heb deze cadeau gegeven, en hij was er heel blij mee! De kwaliteit is ook goed, stainless steel, dus hij verkleurt niet!
Netjes
k had een parelketting besteld in de periode van de actie 1+1 gratis, ik kreeg echter 1 ketting toegestuurd. Ik had, begreep ik na email contact, dat ik 2 kettingen had moeten bestellen en dan is er 1 gratis.
Maar zonder verdere problemen hebben ze mij toch nog een 2e exemplaar toegestuurd. Nou dat vind ik toch netjes en vriendelijk.
Goed contact gehad en meedenkend.
Slechte service neppe kwaliteit..
Hele neppe kwaliteit armband veel te klein. Vervolgens vraag je hoe of wat krijg je 2 verschillende antwoorden waar je niks mee kan.. vervolgens gemaild nog geen reactie .. sluiting is heel fragiel en scheef.. het word heel anders overgebracht kapotte beschadigde verpakking..
Læs mere om andre typer anmeldelser.