Hej Frederikke,
Beklager vores langsomme svar. Vi har været ramt af sygdom.
Jeg er ked af at høre, at vores gem-funktion ikke lever op til dine forventninger.
Tanken med vores gem-funktion er, at man kan gemme job, som man gerne vil ansøge senere, og derved nemt finde tilbage til det.
Vi har vurderet, at vi vil lade vores brugere bestemme, hvornår de vil slette job, de tidligere har gemt. Hvis vi automatisk sletter job, så har vi erfaret, at nogen brugere bliver forvirrede over, hvor deres gemte job, er blevet af.
Derudover ved vi, at der er nogen brugere, der gemmer job, som de har ansøgt, så de nemt finde tilbage til jobannoncen, hvis de bliver indkaldt til samtale. Derfor ville disse brugere blive kede af det, hvis vi automatisk slettede job, som var udløbet.
Vi er desværre ikke herrer over, hvornår virksomhederne har ansøgningsfrist, derfor anbefaler vi altid, at man ansøger et job hurtigst muligt efter at have fundet det.
Men dine frustrationer bliver taget til efterretning. Vi arbejder pt. på at lave et nyt og bedre "mit Ofir", så vi vil kigge på, om vi kan finde en løsning, som både tager højde for personer, der måtte have samme holdning som dig samt tager højde for dem, som ikke ønsker, at vi sletter ting automatisk.
Alexander