Zoals telkens zeer tevreden van de kantoorruimte en diensten bij Offis. Kris begeleid je doorheen alle stappen, en eens je bent aangesloten mis je geen enkele post meer. Alles wordt ons netjes ingesca... Se mere
Virksomheden har svaret
Nooit iemand ontmoet als Kris van Offis. Niet enkel professioneel, maar heeft passie voor zijn domein. Privacy, verwelkoming en het onderhouden van een bedrijfscentrum is voor Offis niet zomaa... Se mere
Zeer erg tevreden over de diensten van Offis en communicatie met de bestuurder Kris. Offis zou ik aan iedereen aanbevelen dat een officiële vestigingsadres zoekt. U wordt als klant snel en correct ge... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer professionele service, Kris hielp me bij het proces van het opstarten van mijn vennootschap. Er was een adreswijziging nodig en deze kon hij ook probleemloos doen voor mij. Ik raad iedereen aan o... Se mere
Virksomheden har svaret
OFFIS, een geaccrediteerd business center, biedt uw bedrijf een officieel adres in Antwerpen en Brussel. Bedrijven verkrijgen er een zetel- en vestigingsadres, met inschrijving bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en publicatie in het Belgisch Staatsblad. U kunt er ook uw fiscale domicilie, oftewel uw btw-adres, vestigen. Daarnaast heeft u, afhankelijk van beschikbaarheid (op reservering), toegang tot een vergaderruimte. OFFIS is door de FOD Economie geaccrediteerd als aanbieder van vennootschapsrechtelijke diensten.
Kernenergiestraat 19, 2610, Antwerpen, Vlaams Gewest, Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra OFFIS - Antwerpen
Ik wil graag een oprechte dankjewel zeggen aan Kris van OFFIS. Hij is een eerlijk, oprecht en warm persoon die echt met je meedenkt. Vanaf het begin was hij transparant. Toen ik wilde starten met dropshipping had hij mij zelfs voorzichtig gewaarschuwd om goed na te denken, omdat het veel tijd en focus vraagt. Achteraf had hij daar gelijk in.
Door mijn situatie met twee jonge kinderen van 4 en 1 jaar had ik simpelweg te veel aan mijn hoofd. Ik kon mij niet voldoende focussen op mijn onderneming en daardoor lukte het niet zoals ik had gehoopt.
Toen ik vervolgens ook de huur een tijd niet kon betalen, is alles op een heel respectvolle en menselijke manier opgelost. Het contract werd netjes beëindigd en ik kreeg bevestiging dat ik geen schulden of openstaande facturen meer heb. Dat gaf mij enorm veel rust.
Kris handelt echt vanuit eerlijkheid en menselijkheid. Dat kom je niet vaak tegen. Heel erg bedankt voor alles.

Besvarelse fra OFFIS - Antwerpen
Ideale oplossing voor mijn ‘probleem’. Super service!
Net dat ietsje meer aan service leveren. Alles heel professioneel benaderen en correct afhandelen. Snel en vlot. Duidelijke afspraken die effectief ook nagekomen worden. Een kundige zaakvoerder met empathisch vermogen. Heel positieve ervaring.

Besvarelse fra OFFIS - Antwerpen
OFFIS heeft mij fantastisch geholpen. Heel vriendelijke medewerkers, duidelijke uitleg en altijd bereikbaar wanneer ik vragen had. Alles werd snel en correct geregeld. Zeer tevreden over hun service — echt een aanrader!
Nooit iemand ontmoet als Kris van Offis.
Niet enkel professioneel, maar heeft passie voor zijn domein.
Privacy, verwelkoming en het onderhouden van een bedrijfscentrum is voor Offis niet zomaar een business, maar een echte roeping!
Ik ben meer dan tevreden met de diensten van Offis, zeker een aanrader voor ieder internetbedrijf in België!
Ik wil graag mijn zeer positieve ervaring delen met de diensten van offis. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke afhandeling was ik onder de indruk van zijn (hun) professionaliteit en toewijding.

Besvarelse fra OFFIS - Antwerpen
Altijd bereikbaar, zeer professioneel en uitermate competent. Vlotte afhandeling van het dossier en zeer correct. Blij dat dit nog bestaat in een wereld waar service vaak niet meer bestaat

Besvarelse fra OFFIS - Antwerpen
Staan altijd voor je klaar en dragen zorg voor u post en vooral pakketten

Besvarelse fra OFFIS - Antwerpen
Bedankt Kris. Ook bij onze zoektocht naar een goede boekhouder, heb je ons uitstekend geholpen.

Besvarelse fra OFFIS - Antwerpen
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.