OfficeHub platformen er intuitivt og lækkert bygget, hvilket gjorde det nemt at finde en masse gode lokationer. Derudover har Jan og holdet har været utroligt hjælpsomme hele vejen igennem, selvom jeg... Se mere
Alt gik perfekt med OfficeHub! De var professionelle og gode til at sætte sig ind i, hvad der var min virksomheds behov og fandt en perfekt kontorplads. De tog også selv initiativ til at følge op på,... Se mere
OfficeHub virker upåklageligt og jeg kan på det varmeste anbefale deres service. Super effektivt, let og GRATIS! Kan det blive meget bedre. Min kontaktperson gjorde et fantastisk stykke arbejde og gjo... Se mere
Officehup er stedet hvis du søger kontor. Jeg henvendte mig til Officehup i forbindelse med, at jeg søgte kontor til vores virksomhed. Et marked som til at starte med virkede som en jungle, ind... Se mere
Søg selv 100 kontorfællesskaber igennem - eller lad os gøre det for dig. Gratis.
Gothersgade 11, 3, 1123, København, Danmark
God og hurtig betjening, en virkelig nem måde at finde sit næste kontor! Stor thumbs up herfra!
Supereffektivt værktøj! Fik meget hurtigt oprettet en profil med søgekriterier, og fik sammen med OfficeHub lavet en shortlist med potentielle steder. De kender alle fællesskaberne ret godt, hvilket er en stor hjælp i sorteringen og sparer en masse tid.
OfficeHub formidlede kontakterne og satte lynhurtigt møder op, og på 5 dage og en del besøg fandt jeg mit nye kontorfællesskab.
Meget servicemindede og effektive!
Ida er en stjerne, fik sat fremvisnings-møder op til dagen efter vores intro-samtale og skrev under på nyt kontor samme dag. Skal helt sikkert bruge officehub næste gang- Tak for hjælpen!
Vi søgte et helt specifikt lejemål og kontaktede Officehub, der formidlede dette kontor.
Kontaktpersonen fra Officehub sagde, at han ville kontakte udlejer og høre om ledige pladser. Et par dage efter sendte han os en sms, hvor han skrev, at han nu havde talt med udlejer, og der desværre ikke var ledige pladser. I stedet henviste han os til et andet (dyrere) kontor med ledige pladser.
Tilfældet ville, at vi selv kom i direkte kontakt med udlejer, som havde 5(!) ledige pladser og meget gerne ville udleje til os.
Så vi fik vores drømmeplads og udlejer fik udlejet - desværre ikke på grund af, derimod på trods af, Officehub.
Da udlejer kontaktede Officehubs mand, der havde været på sagen, sagde denne tilmed, at det ikke passede - men jeg kunne så fremvise vores sms-korrespondance, hvor der ingen tvivl var om den uheldige sag.
Så herfra er tilliden til Officehub helt i bund.
Lige i skabet
Vi brugte the office hub I forbindelse med at finde nyt kontor. Kommunikationen var fra starten god og professionel, Medarbejderne var gode til at identificere og få italesat vores behov, hvilket resulterede i vi endte det rigtigt sted.
100% tilfredshed herfra.
Super god digital oplevelse og fremstilling af lokalerne der er til udlejning og så er der saglig og hurtig respons. Noget man ikke ser så tit i branchen for erhvervslejemål. Kan varmt anbefales!
Vi fik hurtig og målrettet assistance fra Officehub til at finde de rigtige lokaler :-)
Officehub var både ekstremt behjælpelige, proaktive, søde og levede på alle måder op til mine forhåbninger. Særligt shout-out til Alex Dagli, som ikke var bleg for at gå igennem alle forhindringer til at prøve at hjælpe os!
Super hurtig og personlig service, der med udgangspunkt i vores behov fandt et egnet kontor i første forsøg. Vi havde tidligere selv forsøgt os frem, men uden held. Kan kun anbefale Officehub til andre.
Søgte et kontorfællesskab på Frederiksberg og fik lynhurtigt fat på et par gode emner gennem Officehub. I dag er jeg super-glad for mit nye kontor!
Et godt match!
Alex var rigtig god til at finde egnede lejemål til mig og jeg kan bestemt anbefale hans services.
Jeg kan kun anbefale Officehub. Det er en god hjælp, at man kan se billeder og videoer på hjemmesiden, og at man hurtigt kan invitere sig selv på en kop kaffe hos udlejeren. Så tag helt sikkert et kig på Officehub når du skal finde dit næste kontor.
Når man har en helt klar idé om, hvilket slags kontor man er på udkig efter, men ikke selv kan finde det - og to mailkorrespondancer med Officehub senere har de fundet lige det man drømte om til en. Det er da genialt!
En rigtig fin oplevelse. Vi fik hurtigt fire kvalificerede kontorpladser som vi ikke selv havde fundet efter godt en times googling. Sælgeren var pro-aktiv uden at være forstyrende.
Havde en god oplevelse med Officehub! De er super venlige og meget interesseret i, at hjælpe én med at finde kontor.
De kontaktede mig flere gange for at hjælpe mig med at finde et kontor (som jeg nu sidder i) og er meget tilfreds med :)
5 stjerner herfra..
Ud fra vores krav og budget fandt Alex og teamet bag Officehub hurtigt nye lokaler til os.
Jeg synes det er et godt koncept med en super god service! Jeg vil helt klart anbefale andre virksomheder at benytte Officehub i jagten på et nyt kontor eller blot til at få et overblik over de potentielle muligheder.
Officehup er stedet hvis du søger kontor.
Jeg henvendte mig til Officehup i forbindelse med, at jeg søgte kontor til vores virksomhed. Et marked som til at starte med virkede som en jungle, indtil jeg mødte Officehub. En meget professionel, kreativ og nem måde at overskue kontormulighederne på. Brug Jeres tid rigtigt, og kontakt officehub hvis i står i samme situation som jeg gjorde - Det spiller !
Mvh
En glad kunde
Vi fandt hurtigt et kontor som var klar til indflytning i løbet af få dage.
Vil gerne anbefale Officehub til dem der søger erhvervslokaler til kontor.
Rigtig fin, reel løsning som danner et hurtigt overblik. Det er super nemt, med et perfekt overblik der simplificerede min søgen efter det ideelle kontorfællesskab.