Vi købte en oksebovsteg på frost, og den overraskede positivt. Efter tilberedning var den rigtig mør og saftig, og smagen var fin og ærlig – sådan en god, klassisk oksekødssmag uden mærkelige bismage.... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 1 af de 6 bedste virksomheder i Slagterforretning
Bag Økogårdene Skjern Enge står Landmand Erling Bonde og Lars hvis mission er at levere økologiske fødevarer af høj kvalitet, til danske forbrugere. Hos Økogårdene får du et stort udvalg af kvalitetskød såsom oksekød, svinekød & fjerkræ.
Gåsdalsvej 36, 6900, Skjern, Danmark
- info@oekogaardene.dk
- oekogaardene.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Nem at bestille vare samt hurtig…
Nem at bestille vare samt hurtig klargøring af bestilte vare til afhentning

Besvarelse fra Oekogaardene
Har prøvet Økogaardene for første gang
Har prøvet Økogaardene for første gang, og det bliver næppe sidste gang. Jeg bestilte oksebov til gullaschsuppe, hvilket var i en særdeles god kvalitet med meget fin fedtmarmorering og super mørt. Efter tilberedning var kødet fortsat super mørt og smagfuldt. En rigtig god oplevelse, og så var der mere kød i pakkerne end angivet på webshoppen.

Super kvalitet
5🤩 her fra
Super kvalitet og smag på både bestilt okse- og svinekød.
Kan anbefales!

Det kan i godt gøre bedre ….. 😉
Mine 3 stjerne skyldtes for meget kludder fra start med bestilling/betaling. Der skal mere styr på deres mailsystem og så er jeg ikke tilfreds med produktet jeg købte, da det indeholdte alt for meget fedt. Smagen var dog lige i øjet …..

5 ***** herfra.
Rigtig lækkert, mørt og saftigt kød, med en virkelig god smag.
Første gang vi handlede her, men absolut ikke sidste.
Kundeservice udover det sædvanlige :)
Kan kun anbefales.

Besvarelse fra Oekogaardene
gode øko-varer og denne gang var det…
gode øko-varer og denne gang var det heldigvis i små pakninger

Besvarelse fra Oekogaardene
Let at bestille på hjemmesiden
Let at bestille på hjemmesiden. Let at hente de bestilte varer i den fysiske butik Gåsdalsvej.

Besvarelse fra Oekogaardene
Det bedste kød vi har smagt!
Det vigtigste for os er god dyrevelfærd og det er der virkelig på økogårdene - for grise, køer og fjerkræ.
Kødet derfra er så lækkert, mørt og smagfuldt - det fås ikke bedre!
Leveringen er upåklagelig.

Besvarelse fra Oekogaardene
Gode produkter og god service
Super lækre produkter og da der manglede en vare fra min bestilling var de hurtige til at svare og sende en ny. Meget tilfreds!

Besvarelse fra Oekogaardene
Ja tak:) Det er virkelig gourmet
Ja tak:) Det er virkelig en gourmet oplevelse. Smager lækkert og frisk.