Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 160 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med kødets kvalitet, som beskrives som mørt, saftigt og smagfuldt, og mange fremhæver den gode, ærlige smag, der adskiller sig fra supermarkedskød. Leveringsservicen roses også for at være hurtig, pålidelig og med forsvarlig indpakning, der sikrer, at varerne forbliver frosne under transporten. Mange sætter pris på det store udvalg og de gode tilbud, og flere angiver, at de vil fortsætte med at handle her. Dog oplevede nogle få, at visse produkter som short ribs havde for meget fedt, eller at T-bone steaks havde en lille mørbrad. Enkelte bemærkede også, at medisterpølsen skrumpede en del, og en kunde var utilfreds med en chaufførs manglende service mindedhed.

Det, folk taler mest om

Quality

Kunder havde positive oplevelser med kvaliteten og roser ofte kødets mørhed, smag og saftighed, især steaks,... Se mere

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med produktet, især fremhæver de kødets kvalitet, smag og mørhed.... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med leveringsservicen, især roser de den hurtige levering og... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positiv oplevelser med service, hvor mange fremhæver den gode og super service, de... Se mere

Order

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med bestillingsprocessen, som de finder nem og problemfri. Kunderne... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi købte en oksebovsteg på frost, og den overraskede positivt. Efter tilberedning var den rigtig mør og saftig, og smagen var fin og ærlig – sådan en god, klassisk oksekødssmag uden mærkelige bismage.... Se mere

Jeg har bestilt en and og slidset skinke + merefra økogårdene i Ringkøbing. Bestillingen sendes i en forsvarlig indpakning, da varerne er frosne, så når jeg modtager, er de forsat frosne. Anden har... Se mere

Jeg købte svinefars, lidt koteletter og en ribbensteg. Farsen er rigtig fin, og det er koteletterne også. Men ribbenstegen... den var bare eminent. Super fin mængde fedt kontra kød. Og rigtig flot rid... Se mere

Kødet fint mørt. Bestilte lår af skovkyllinger, men de var pakket, så de lignede en skovdue. Fint kunstværk, og lårene smagte ganske godt og var super møre. Resten ligger stadig i fryseren.

1. nr. 1 af de 6 bedste virksomheder i Slagterforretning

Bag Økogårdene Skjern Enge står Landmand Erling Bonde og Lars hvis mission er at levere økologiske fødevarer af høj kvalitet, til danske forbrugere. Hos Økogårdene får du et stort udvalg af kvalitetskød såsom oksekød, svinekød & fjerkræ.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Har prøvet Økogaardene for første gang

Har prøvet Økogaardene for første gang, og det bliver næppe sidste gang. Jeg bestilte oksebov til gullaschsuppe, hvilket var i en særdeles god kvalitet med meget fin fedtmarmorering og super mørt. Efter tilberedning var kødet fortsat super mørt og smagfuldt. En rigtig god oplevelse, og så var der mere kød i pakkerne end angivet på webshoppen.

22. august 2024

Besvarelse fra Oekogaardene

Dejligt du er tilfreds med din første købe oplevelse hos os :-) Vi ser frem til at betjene dig igen! :)

Men godt

Dyrt, men helt fantastisk super godt

23. august 2024

Besvarelse fra Oekogaardene

Tak for din anmeldelse :-) Dyrevelfærd og kvalitet er ikke billigt, men vi forsøger at gøre priserne overkommelige. Vi stræber dog ikke efter at være de billigste, men de bedste :-)

Kavitetskød

Høj kvalitet men i den dyre ende

7. august 2024

God kvalitet

God kvalitet - men priserne bliver lidt for høje

7. august 2024

Super kvalitet

5🤩 her fra
Super kvalitet og smag på både bestilt okse- og svinekød.
Kan anbefales!

8. august 2024

Besvarelse fra Oekogaardene

Tak for din anmeldelse! Dyrevelfærd kan smages i vores kød :)

Lækker kød

Lækker kød, hurtig og sikker forsendelse, prima nedkølet under transport.

17. juli 2024

Besvarelse fra Oekogaardene

Tak for din anmeldelse og for at handle hos os :-)

Det kan i godt gøre bedre ….. 😉

Mine 3 stjerne skyldtes for meget kludder fra start med bestilling/betaling. Der skal mere styr på deres mailsystem og så er jeg ikke tilfreds med produktet jeg købte, da det indeholdte alt for meget fedt. Smagen var dog lige i øjet …..

Hej Rally Molly

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at du nød smagen af vores produkt. Vi beklager dog, at du fandt fedtindholdet i kyllingekråserne for højt. Det er desværre en udfordring at reducere fedtindholdet i dette specifikke produkt, men vi værdsætter din feedback og vil tage det med i vores fremtidige overvejelser.

Vi vil meget gerne høre mere om de problemer, du oplevede med bestillingen og betalingen. Var udfordringen relateret til vores mailsystem, eller var det noget ved selve bestillingsprocessen, du fandt problematisk? Vi kan se, at du modtog en ordrebekræftelse den 5. juli og en besked om, at din ordre var på vej, den 8. juli. Hvis der var problemer med fragten, er det også noget, vi gerne vil undersøge nærmere.

Vi stræber altid efter at forbedre vores service og sikre, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse. Din feedback hjælper os i denne proces, og vi håber at kunne gøre det bedre næste gang.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os direkte gennem vores mailsystem på info@oekogaardene.dk. Vi er her for at hjælpe.

Økogårdene Skjern Enge

Rigtig smagfuldt

Tak for din anmeldelse
Vi er glade for, at du fandt vores produkter smagfulde. Din feedback er meget værdsat, og vi ser frem til at fortsætte med at levere lækre produkter til dig.

5 ***** herfra.

Rigtig lækkert, mørt og saftigt kød, med en virkelig god smag.

Første gang vi handlede her, men absolut ikke sidste.

Kundeservice udover det sædvanlige :)

Kan kun anbefales.

16. juli 2024

Besvarelse fra Oekogaardene

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse🌟
Vi er glade for at høre, at du er så tilfreds med både kvaliteten af vores kød og vores kundeservice. Det betyder meget for os at vide, at du har haft en rigtig god oplevelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen. Tak for din anbefaling 😊

gode øko-varer og denne gang var det…

gode øko-varer og denne gang var det heldigvis i små pakninger

Tak for din anmeldelse
Vi er glade for, at du er tilfreds med vores økologiske varer og værdsætter, at de nu kommer i små pakninger. Din feedback hjælper os med at tilpasse vores tilbud til dine behov. Vi ser frem til at fortsætte med at levere kvalitetsprodukter til dig

Let at bestille på hjemmesiden

Let at bestille på hjemmesiden. Let at hente de bestilte varer i den fysiske butik Gåsdalsvej.

27. juni 2024

Tak for din anmeldelse
Vi er glade for, at du synes, det er nemt at bestille på vores hjemmeside og hente dine varer i butikken på Gåsdalsvej. Din feedback er vigtig for os, og vi ser frem til at fortsætte med at give dig en enkel og effektiv købsoplevelse.

Det bedste kød vi har smagt!

Det vigtigste for os er god dyrevelfærd og det er der virkelig på økogårdene - for grise, køer og fjerkræ.
Kødet derfra er så lækkert, mørt og smagfuldt - det fås ikke bedre!
Leveringen er upåklagelig.

26. juni 2024

Besvarelse fra Oekogaardene

Tusind tak for din dejlige anmeldelse
Vi er glade for at høre, at du er så tilfreds med vores kød og vores fokus på dyrevelfærd. Det betyder meget for os, at du kan smage forskellen og sætter pris på det. Din feedback er en stor motivation, og vi ser frem til at fortsætte med at levere kvalitetsprodukter til dig. 😋😋

Gode produkter og god service

Super lækre produkter og da der manglede en vare fra min bestilling var de hurtige til at svare og sende en ny. Meget tilfreds!

4. juli 2024

Besvarelse fra Oekogaardene

Tak for din vidunderlige anmeldelse
Vi er glade for, at du er tilfreds med både vores produkter og den service, du har modtaget. Det er godt at høre, at vi kunne rette op på fejlen hurtigt og effektivt. Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen.

Flink og imødekommende personale

Flink og imødekommende personale

30. juni 2024

Tak for din anmeldelse
Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores personale. Din feedback er vigtig for os, og vi ser frem til at fortsætte med at give dig en venlig og imødekommende service.

Ja tak:) Det er virkelig gourmet

Ja tak:) Det er virkelig en gourmet oplevelse. Smager lækkert og frisk.

4. juli 2024

Besvarelse fra Oekogaardene

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse
Vi er glade for at høre, at du er så tilfreds med både kvaliteten af vores produkter og den hurtige levering. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at fortsætte med at levere topkvalitet til dig. 🌟🌟🌟🌟🌟