ikke overholdte aftaler, installations sjusk og manglende overholdelse af service aftaler.
Vi fik installeret en luft til vand varme pumpe af Øgaard i 2020.
Fra starten blev projektet udskudt flere gange, med halvhjertede dårlige undskyldninger fra sælgeren.
Da projektet endelig gik i gang, oplevede vi bla. at en monteret radiator faldt ud af væggen og i stedet for at lade os fjerne en hylde, som vi spurgte om vi skulle fjerne, men fik nej til, savede man da bare lige en rille i en rørføringsbakke til hylden! Da vi gjorde opmærksom på monteringssjusket, fik vi at vide at det havde de ikke tid til at gøre noget ved, men ville vende tilbage senere og udbedre! Det ventede vi så en måned og adskillige telefonsamtaler på.
Efter at anlægget var monteret fik vi en hurtig intro til anlægget på ca. 5 minutter, af to montører, der på ingen måde udviste service, og kun havde travlt med at komme væk.
I vinteren 2020/21 frøs alle rørene på vores overetage og det viste sig at rørene, da Øgaards folk monterede dem på de nye radiatorer, ikke havde isoleret dem godt nok. Det blev selvfølgelig efterisoleret af Øgaard.
Kort tid efter monteringen, begyndte anlægget konstant at tabe tryk, og de første to gange at Øgaard sendte en montør herud, blev der blot fyldt vand på anlægget, og vi modtog hver gang en regning, der blev på ingen måde vist interesse eller service fra Øgaard om at fejlfinde på en NYT MONTERET anlæg. Først 3 gang Øgaard sendte en montør ud til os, efter at vi havde konstateret at der lækkede vand ud fra et af rørene, opdagede montøren at rørene ikke var samlet korrekt, og derfor lækkede de, og trykket på anlægget forsvandt!! Efter megen møje og besvær lykkedes det mig at få tilbagebetalt mine penge fra den 2 gang Øgaard sendte en servicemontør ud til os..
Da anlægget var monteret, spurgte vi om en serviceaftale. Montøren fortalte at det ville han orientere kontoret om at vi ønskede, og så ville det forløbe automatisk.
1 serviceeftersyn blev afholdt i forbindelse med reklamation, "nu de alligevel var herude" som det blev sagt fra kontoret - fair nok. Det 2 serviceeftersyn skulle være afholdt i 2 måned 2022. I marts måned ringede jeg til Øgaard for at høre, hvornår de kom. Her blev jeg spist af med, "at det jo ikke var nemt, når alle folkene var syge med enten influenza eller corona". da jeg spurgte ind til hvad så med min garanti, var svaret: "det betyder ikke en skid!". Personen fra Øgaard og jeg blev enige om at de ville komme så hurtigt som muligt. Da marts så blev til midt april ringer jeg igen, og får nu fat i en ny person fra Øgaard, da jeg forklarer ham situationen om det manglende serviceeftersyn, svarer han hurtigt "Det må .... ha´ glemt, men det skal vi da hurtigt ha´ kigget på". Vi bliver enige om at Øgaard sender en servicemontør i dag, mandag d. 25 april 2022 imellem kl. 1300 og 1400. Nu er klokken 1515.
Øgaard jeg gider jer ikke mere!! Jeg er fuldstændig ligeglad med at jeg mister de sidste 3 års garanti på mit Bosch varmepumpeanlæg! I skal aldrig inden for min dør igen! Jeg finder nu et pålideligt og ærligt VVS firma der kan servicere mit anlæg.
Og jeg vil aldrig nogensinde anbefale nogen som helst at bruge jer. Kunne jeg give jer minus 10 stjerner, havde jeg gjort det.
Søren Madsen, en vred kunde.
25. april 2022