Beställde vattenkanna och en blomlåda i zink. Väntade leverans men hörde inget förrän jag själv skrev och frågade när det kommer. Fick då svar att blomlådan var slut. När kannan kom fick jag en gammal... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Teknikstrul hos företaget gjorde att jag efter två försök gjorde ett tredje där jag betalade med swish. Men alla tre beställningarna bekräftades dagen efter och jag bad att de två första skulle annull... Se mere
Beställde små planteringskrukor och odlingstråg för 10 dagar sedan. Vid beställning stod det att allt var i lager, vilket gjorde att jag förväntade mig snabb leverans. Jag fick orderbek... Se mere
Handlade i butiken i Viby. Fick snabb hjälp av en mycket vänlig och trevlig medarbetare direkt. Produkterna jag köpte höll verkligen bra kvalitet och till ett bra pris. De har ett stort sortiment av... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Sveriges största trädgårdssajt. http://shop.odla.nu
Kontaktoplysninger
Storgatan 8, 280 10, Sverige
- odla.nu
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
En riktig bluff
En riktig bluff
Beställde pelargoner som på bilden såg ut som vuxna blommor. Det står till o med att de är i krukan.
Jag fick istället massa sticklingar som gick inte att skicka tillbaka.
Företaget skulle explicit vissa hur plantan ser vid leveransen ut inte som ska se ut.
One of the best suppliers of plants
One of the best suppliers of plants. The plants are fresh and nice. All the plants thrive year after year. Sure, I live a bit far away, so some damage occurs, but it’s very minor. The packaging was good, and I found many plants I've been looking for here. Many thanks.
Bättre i år
Bättre i år, några med rothalsröta som jag platerat ner djuot så får vi hoppas. Men saknade några tomater och min doftpelargon.
Men denna plast fyller en säck direkt finns ju wellpapp på rullar som håller plantan stabil.
Överkorsad stjärna
Hade jag kunnat sätta överkorsad stjärna så hade jag gjort. Oerhört dåligt bemötande vill inte stå för någon reklammation. Senaste leveransen hade jag beställt och betalt för 5 st svarta hyacintlökar. När jag kollade leveransen hade man bara skickat 2 st beklagade sig med att 5 st var slutsålda. Men man tog betalt för 5. Köpte i november förra året lökar på rea som levererades i slutet av november med tanke att plantera dom i höst. När jag skall plantera lökarna så märker jag att samtliga av dessa höstlökar är uttorkade slänger de flesta av lökarna och skickar bilder till Odla. Säljer man ut höstlökar efter säsong så förväntar man sig att dessa skall hålla till planteringen i september. Odla vill inte ta något ansvar att man skickar lökar av dålig kvalitet. Sista gången jag har handlat av det företaget
Olika prissättningar
Fina produkter men en aning konstigt att produkterna online är dyrare än i butiken.
När varorna kommer sitter prislapparna kvar och där är priset 30 kronor billigare än vad jag fått betala online.. Tråkigt.. Men produkterna var väldigt fina, beställde två stycken tomtar.
Sämsta upplevelse med Odla.nu och…
Sämsta upplevelse med Odla.nu dåligt kunde bemötande! Okunniga och oprofessionella medarbetare 0% samt dåligt kvalitet på fröer, växter och plantor!
Varning ⚠️
Handla aldrig från de

Sämst 👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼dåligt kvalitet
Sämst 👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼dåligt kvalitet, dåligt kundbemötande, de skickar ut dåliga och döda växter! Köp aldrig där ifrån

Besvarelse fra Odla.nu
Varning för att handla här
Värt att veta att om du behöver returnera något får du fixa det helt själv. De kan inte bistå med någon kundreturfraktsedel. Det som finns som är leverans till företag kostar 255kr för 1,5 kg. Riktigt omodernt och rent ut sagt USEL service.

Bedrövlig chat
Bedrövlig chat. Inget telefonnummer. Felaktiga blommor på pelargoner. Uselt verkligen
Rekommenderar
Kan verkligen inte relatera till alla de negativa omdömen som företaget har här. Det är tredje året nu som jag beställer mina sommarblommor från Odla och jag har fått välpaketerade, superfina, livskraftiga plantor varje gång! Förra året var 1/12 plantor fel, jag kontaktade då kundservice som skickade ut rätt planta direkt, smidigt. Det blir Odla.nu nästa år igen!

Besvarelse fra Odla.nu
Döda pelargoner 2 gånger i rad! eställt samma pelargon 2 gånger…
Har beställt samma pelargon 2 gånger nu. Första gången var dom ruttna och andra gången tog leveransen alldeles för lång tid så då hade dom naturligtvis frusit eftersom dom bara ligger i en plastförpackning. Bättre packning denna tid på året vore att önska! Nu beklagar dom vad som hänt och kan inte skicka nya pga att de är slutsålda. Detta hade inte behövt hända om dom lärde sig att packa och inte dränka pelargoner så de ruttnar! Aldrig mer Odla!!!
Köpte via klarna pelargonier
Köpte via klarna pelargonier , fick inget ordernummer till min emailadress, något som sker med alla andra beställningar jag gör via klarna så de kan inte skylla på klarna.
Sedan när man Mailar deras kundservice får man inte svar på det man frågar.
Man tycker ett företag som handlar med frö och blommor borde vara införstådda med när man ska skicka sticklingar tex så de inte fastnar i posten över en helg men jag väntar fortfarande på svar angående det och jag misstänkte starkt de kommer säga de inte kan råda över det. Kommer Iaf inte beställa fler gånger av dem , det får räcka nu. Extra minus för deras kundservice endast är via mail.....tröttsamt
För det första så har jag väntat på…
För det första så har jag väntat på mina frön sedan början av mars. Nu var det inte några stora pengar jag la på detta. Men skrev ikväll vid 19:09 att jag inte fått mina frön ännu. 19:14 fick jag ett Mail där Janette förklarade att mitt paket förmodligen försvunnit hos postnord och att de frön jag beställt inte finns i lagret. 19:15 fick jag en swish med återbetalningen.
Dessutom såg jag nu att när man söker på hemsidan så står det ”sponsrad” vilket gör den mer opålitlig då sånna sidor ofta är lurendrejeri tyvärr :(
Kundservice ljuger?
Hade jag kunnat hade jag inte gett dom en enda stjärna.
Beställning och betalning 1mars.
16mars kontaktar jag jag kundservice om att inga varor har kommit och jag har inte ens fått ett ordernummer av dom insåg jag då.
Dom svarar att "vi ser att din beställning är gjord via cdon" , vilket är en otrolig konstig lögn.
För det första gick vi specifikt in på deras sida, klickade in alla bokstäver själva.
För det andra så är vår betalning gjord via Klarna och cdon har Qliro, inte Klarna.
Jag gissar att vi aldrig kommer att se röken av varken pengar eller frön.
Lesson learned.
Köp aldrig från dom.
Jag ger aldrig omdömen men jag hoppas att någon läser det här och avstår så dom kan sluta up med sin scam.
Tusen tack!
Riktigt trevlig och snabb kundtjänst som löste mitt problem på allra bästa sätt!
Dyrt
Dyrt. Deras fröer på rea är dyrare än andra handlares ord pris.
Oseriös aktör.
Efter en chatkontakt idag 31/1-23 med Tomas, som hade väldigt svårt för att svara på en enkel fråga ang. rabattkod, och efter att jag varit inne här på Trustpilot och tagit del av alla de negativa omdömen, så raderade jag min varukorg a 1.359 kr. Har själv aldrig handlat av Odla.nu tidigare, men anmält mig för att få deras utskick, vilket jag nu också annullerat. Har de fått ett så dåligt rykte om sig, och inte kan svara upp till det goda renome som de antyder att de har, då chansar iaf inte jag på att lägga en beställning hos dem. Det finns andra bra aktörer med digra utbud på marknaden idag, som också ombesörjer snabba och bra leveranser fraktfritt vid ett visst uppnått belopp. Tror att de är Tyskägda. (;
Priserna säger jag inte så mycket om
Priserna säger jag inte så mycket om, men SÖKFUNKTIONEN!! Under all kritik. Det går ju inte att söka på ordet, uppdelningen av fröer är obegriplig. GÖR OM GÖR OM!!
Beställt amaryllislök som inte visar…
Beställt amaryllislök som inte visar något liv. Däremot fick jag med sorgmyggor på köpet. Har reklamerat, men då man begär ordernummer, kvitto mm blir det ett moment22. Man tror ju inte att man ska behöva reklamera. Anna Lundqvist
Fina smultron och jordgubbar
Köpte smultron och jordgubbar som såg väldigt mycket finare ut än de som fanns i butikerna här. Hade lite strul med att paketet ej kunde levereras dit jag valde men fick bra bemötande från kundtjänst så är väldigt nöjd.
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.