Odiffat Anmeldelser 117

4,5

Grymma produkter och snabb leverans. Är sjukt nöjd och eran telefon laddare till bil måste jag säga är helt världsklass bäst jag någonsin har provat sen att man fick en extra reklam reg skylt gjorde h... Se mere

Allting var suveränt, lätt och enkelt och snabb support. Beställde en aux-bluetooth sändare som strulade lite och skickade ett Mail, och fick snabbt ett svar och en ny skickad. Snabb leverans också!... Se mere

Beställde ett alcantara skal till min mobil samt glas rengöring med avrinning. Super nöjd med skalet, snyggt och grym kvalitet. Har dock inte hunnit testa glas rengöringen än, men har stora förväntnin... Se mere

Sodisfatta nel ricevere il mio primo acquisto da voi . Le mie scarpe sono come nella foto , le finiture sono perfette .Sono rimasta molto sodisfatta anche per come vi approcciate con i clienti sempre... Se mere

4,5

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Snabb leverans

Snabb leverans. Jag hade en fråga och fick snabb hjälp inom 1 dygn med både video och skriftliga instruktioner. Mycket trevligt bemötande.

30. marts 2026

Protax | Carplay Bluetooth Adapter.

Protax | Carplay Bluetooth Adapter.. snabb leverans enkel på plugga å mobilen kopplar upp sig enkelt
MEN om du sen inte vill lyssna via den utan lyssna på
radion lite så går det inte man trycker på radion men
den hoppar snabbt tillbaks till mobilen igen den vägrar att släppa fram radion som finns i bilen
man måste plugga ur adaptern för att kunna lyssna på radion ett stor minus.. så om du vill växla mellan mobilen å radio så blir det att plugga ur eller plugga in adaptern... sen stå det något om att man skulle kunna komma in i inställningar för den men det kommer inte fram någon i bilens display ..

25. januar 2026

Kundservice

Beställde vita led lampor till min bil men fick röda istället, jag skrev till dom och de rättade till felet direkt. Väldigt bra kundservice enligt mig!

29. november 2025