Odense Paintball Anmeldelser 4

4,0

4,0

God

Fantastiske Escape Rooms

Fik anbefalet Odense paintball's Escape Rooms af en ven og noget familie.

Vi kom helt fra Nordsjælland for at prøve det og det var både køreturen og prisen værd.

Kanon fed oplevelse og "spilmesteren" sørgede for at der var en godt naturligt flow.

Ærgeligt med Escape Rooms, at man kun kan spille dem én gang 😉

Hvis i får flere nye Escape Rooms, så tager jeg gerne turen over broen igen!

3. oktober 2025

4,5 stjerner - Paintball-event for 10

Der tages MobilePay, kontant og Visa-kort (dog ikke MasterCard).
Email-svartid er under 1 dag.

Der er kun plads til 8-10 biler på parkeringspladsen.
Resten må parkere på vejen udenfor. Det ser dog ud til, at der kører få biler på vejen (<1 per minut).

Hele vores besøgende gruppe var først klar omkring 30 minutter efter aftalt tidspunkt - Lidt vores egen skyld.
Den planlagte spiltid var to timer, men gruppen fik lov til at spille i tre timer.

Magasinstørrelsen er ca. 200 kugler. Det er nok til omkring 1 runde for de fleste, men hvis man laver suppressive fire løber man tør efter omkring 3/4 af runden.
Man genopfylder ikke midt i en runde.
Skydelydene er dog stadigt skræmmende, så man kan stadigt skræmme folk fra at angribe.

Fik at vide på email at guldpakken på 500 kugler var nok, hvis man tænkte sig om... nej, vi spillede MINDST 8 runder (højst sandsynligt mange flere, kan ikke huske et tal). Det er meget sandsynligt, at hvert gruppemedlem brugte over 2000 kugler i alt.

Arrangørerne fik en anden gruppe til at udfordre vores gruppe - Det blev en super actionfyldt runde, og det var overhovedet ikke planlagt på forhånd :)

De har kedeldragter til høje folk (~2 m) og til små folk (~1,5 m).
Kedeldragterne samt handsker lå ikke organiseret, så det tog vores gruppe på 10 omkring 10 minutter at blive omklædt.
De tilbyder body-armor til piger, men jeg anbefaler at undlade det. Det gør ikke så ondt, og man sveder allerede meget med kedeldragten.
De har mindst 6 små låste skabe (kan ikke huske tallet) på størrelse med en standard computer.
Man bliver nødt til at dele skabe.

Markørerne KAN finde på at sidde fast. Nogle gruppemedlemmer var uheldige, og vi havde ikke fået instrukser på, hvordan man løste problemet.
Løsningen blev demonstreret efter rundens afslutning (Skub den lille runde ting på toppen af markøren)
Arrangørerne kom med idèer til spil, og spørgsmål kunne nemt stilles.
Der var altid nye kugler klar til at blive påfyldt.

Banen med flyet er asymetrisk og ikke balanceret. Hvis man spiller på venstre-siden set fra safe-zone, så har man en stor fordel på siden af banen, hvor safe-zone ligger. Det er nemmere at løbe langt op i starten af spillet og kontrollere flagområdet, hvor der er meget cover.

Hvis man er ny, så glemmer man nemt, hvor træt man er, når man spiller. Man kan sagtens føle, at man er fysisk udmattet, men det går først op for èn næste dag, når man står op, at ens ben er heeeeelt smadrede.
HUSK AT TAGE VAND MED!!!!!

Smerten minder om et hårdt klask med en hånd, så det er ikke meget.
Kuglerne efterlader mærker dog lidt voldsomme mærker og gør lidt ondt, hvis man skyder hinanden tæt på. Det ser dog MEGET værre ud, end det i virkeligheden er.

Forbedringer for at opnå 5 stjerner:
Jeres uendelig-pakke blev ikke anbefalet nok ift. 500-kugler-pakken på email. Fordelene er simpelthen alt for store til, at man kan ignorere uendelig-pakken.
Giv instruktion i, hvordan man fikser en markør, der sidder fast FØR problemet opstår.
Organiser omklædningsrummet bedre.
Banerne skal være mere balancerede.

29. juli 2018

Super eventfirma!

Odense Paintball afholder nogle super events. Vi har brugt dem til teambuilding arrangementer og inviteret de ansatte til paintball, men der tilbydes massere af andre spændende aktiviteter, man kunne prøve en anden gang.
De er meget professionelle og det hele spiller fra man kommer til man tager videre senere på dagen.

23. april 2015

Er dette din virksomhed?