Ristorante Villa Romana - Italiensk Restaurang Odenplan Anmeldelser 12

4,0

1. Italiensk restaurant

Välkommen till Ristorante Villa Romana, där vi bjuder in dig att njuta av det bästa från Italien i hjärtat av Stockholm. Hos oss får du uppleva äkta italiensk matlagning med kärlek och passion i varje rätt. Vår köksmästare knådar färsk pasta för hand varje dag, vilket ger dig en autentisk smak av Italien vid varje tugga. Vår stenugnsbakade pizza är en riktig favorit bland våra gäster, med en krispig botten och generösa toppings som får dina smaklökar att dansa. För de som föredrar något från land eller hav erbjuder vi också rejäla köttbitar och fiskrätter som fångats färskt från sjö och hav. Vårt läge på Odengatan 85, nära Vasaparken och med en fantastisk utsikt mot Gustaf Vasa kyrkan, gör oss till en idealisk destination för alla tillfällen. Kom in och koppla av med ett glas vin från vårt omfattande vinsortiment eller prova någon av våra lokala ölsorter på kranen. Vill du ha något lättare? Vår lunchmeny har något för varje smak och humör. Vår restaurang erbjuder också den perfekta atmosfären för afterwork med kollegorna eller en minnesvärd middag med vänner och familj. Oavsett om det är för en romantisk dejt, en affärslunch eller en festlig tillställning, så välkomnar vi dig varmt till din italienska oas i Vasastan. Buon appetito!

4,0

God

Det tager typisk over 1 måned at svare

Omdömen här måste vara falska

Omdömen här måste vara falska. Det var genomgående en mycket dålig upplevelse. Som en vägkrog och maten gick inte att äta. Har varit mycket i Italien och älskar italiensk mat. Det här var på en nivå som inte ens passar på en dålig förorts krog.

25. oktober 2025

Hej,
Tråkigt att du fick en så dålig upplevelse – det är inte den nivå vi vill hålla. Hör gärna av dig direkt med datum/tid och vad du beställde, så kan vi följa upp det internt och återkomma.
Vänliga hälsningar, Villa Romana

Jag besökte nyligen och blev otroligt…

Jag besökte nyligen och blev otroligt imponerad! Maten var fantastisk. Smakerna var bellisimo. Servicen var också utmärkt – personalen var uppmärksam och vänlig. Atmosfären var mysig och inbjudande, vilket gjorde hela upplevelsen minnesvärd. Jag kan varmt rekommendera.

19. august 2025

Stort tack för den fina recensionen.

Jag har varit där med familjen ett…

Jag har varit där med familjen ett flertal gånger. Älskar inredningen och maten är utsökt.
Rekommenderar varmt detta ställe 👍🏽.

11. juli 2025

Stort tack för den fina recensionen.

Mycket bra läge och god mat

Bea restaurang med närhet till tunnelbana mitt i Odenplan. God italiensk mat och efterätt. Värt ett besök!

11. august 2025

Stort tack för den fina recensionen.

Besökte restaurangen en Torsdagskväll…

Besökte restaurangen en Torsdagskväll med 4 väninnor- mycket bra bemötande och service. Mkt gott i menyn att välja på. Åt en pasta Frutti di Mare som var väldigt god. Sorbén till efterrätt var magisk. Rekommenderas!

28. november 2024

Stort tack för den fina recensionen.

En mysig restaurang med trevlig…

En mysig restaurang med trevlig personal och god mat. Välbesökt även en vardagskväll. Servicen snabb och effektiv. Maten välsmakande, både varmrätt och dessert. I mitt tycke väl tilltagna portioner.
Lämnar restaurangen både mätt och nöjd.

28. november 2024

Stort tack för den fina recensionen.

Var här efter teatern och testade denna…

Var här efter teatern och testade denna nya italienska restaurang i odenplan. Kam varmt rekommendera den god mat och mysig miljö.

28. september 2024

Stort tack för den fina recensionen.

Testade denna restaurang en torsdag…

Testade denna restaurang en torsdag kväll och var glatt överraskad. Allt vi åt var av hög klass och fantastisk fin lokal.

15. februar 2024

Fantastiskt mat

Fantastiskt mat, Servicen är svårslagen och stämningen är mycket mysig! Rekommenderar stort!

28. februar 2024

Toppen mat och service

Toppen mat och service! Goda viner, mysig lokal.

28. februar 2024