UK DEBTBUSTERS PL LTD Anmeldelser 106

TrustScore 5 ud af 5

4,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Witam Bardzo chciałbym podziękować za zajęcie się moją sprawą pani Izabeli. Jeśli myślisz że,nie ma już wyjścia z sytuacji w której się znalazłeś,proszę zadzwoń do biura. Izabela zrozumie sprawę nie o... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Z całego serca polecam usługi pani Izabeli... Pełen profesjonalizm w tym co robi. Szybko i skutecznie podjęła się mojej sprawy. Wytłumaczyła krok po kroku całą moją sytuację i co dalej z tym zrobić.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Witam... Chciałbym bardzo podziękować Pani Izabeli za pomoc... znalazłem sie w trudnej sytuacji finansowej... nieprzespane noce i stres... musze przyznać ze przed wypełnieniem formularza nie wierzyłem... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Z całego serca dziękuję za ogromne wsparcie i pomoc w uzyskaniu potrzebnej pomocy. Zaangażowanie, cierpliwość i życzliwe podejście sprawiły, że cały proces był znacznie łatwiejszy i mniej stresujący... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Hovedkontor

Skrevet af virksomheden

O nas oddluzanieUK to nazwa marketingowa UK DEBTBUSTERS PL LTD. oddluzanieUK jest z Wami od 2016 roku. Od tamtej pory zgłosiło się do nas ponad 8000 zadłużonych Polaków, potrzebujących pomocy. Siedziba naszej firmy znajduje się w Glasgow, w Szkocji, jednakże działamy na terenie całej Wielkiej Brytanii. Wynika to z faktu, że wszystkie Wasze sprawy mogą być prowadzone telefonicznie i mailowo. Kolejną dobrą informacją to jest fakt, że oddluzanieUK nie chce od Was żadnych pieniędzy za wsparcie jakie Wam niesie! Więc nie będziesz miał wobec nas nigdy żadnych zobowiązań finansowych. Misja - oddluzanieUK Dostarczymy wszelkich informacji i pomożemy w sprawnej aplikacji, którą rozstrzygnie Licensed Insolvency Practitioner, lub Szkocki Trustee we współpracy z Debt Counsellor. oddluzanieUK nie udziela indywidualnych porad finansowych. Nasza firma prowadzi działania informacyjne oraz pośredniczące i ułatwia złożenie prawidłowego wniosku. Posiadanie licencji na indywidualne doradzanie finansowe przez oddluzanieUK mijałoby się z misją firmy. oddluzanieUK może pomóc w przekierowaniu kompletnego wniosku i umówieniu rozmowy w celu uzyskania indywidualnej porady finansowej od Senior Debt Counsellor i Senior Insolvency Manager. Wsparcie udzielone przez oddluzanieUK to świetna szansa na uzyskanie prawidłowej i indywidualnej porady finansowej do której możemy Cię przygotować w sposób uczciwy i transparentny. Wspomniana porada może w efekcie doprowadzić do otrzymania pomocy i usunąć długi w UK. Osoby, które się do nas zgłosiły i zaangażowały się, aby ich wnioski zostały kompletnie złożone, otrzymały umowy, które umożliwiły pozbycie się długów w UK. Wyjście z pętli zadłużeń i odzyskania kontroli finansowej z pomocą np. spłaty długów w jednej racie, doprowadziło do poprawy jakości ich życia. Ze względu na nadal dużą dezinformację wśród Polaków w UK w temacie Debt Solutions, oddluzanieUK przyczynia się również do szerzenia wiedzy wśród Polaków w UK w tym zakresie. Możemy zaprezentować Tobie tylko i wyłącznie takie rozwiązania do walki z długiem w UK, które są legalne i sprawdzone. Metody te działają skutecznie od 1985 roku. Za przebieg Waszych spraw ponosimy odpowiedzialność wobec Brytyjskiego prawa. W związku z tym nie możemy pozwolić sobie na świadczenie usług niskiej jakości i wprowadzania Was w jakikolwiek błąd. Prowadząc z Wami rozmowy w j.polskim dokładamy wszelkich starań, aby przekazywane informacje były dla Was zrozumiałe i zgodne z ich zasadami. Niektórzy z Was w wyniku wyrwanych z kontekstu informacji i plotek zachowuje dużą ostrożność wobec reklam i możliwości dotyczących oddłużania w UK. Miewacie wiele obaw na które istnieją odpowiedzi. W wyniku takich wyszukiwań jak np. upadłość konsumencka w UK, długi w UK możecie trafić na wiele sprzecznych informacji, ponieważ rozwiązań do walki z długiem w samej Anglii jest kilka, a Szkocja ma swoje programy do usuwania długów. Najważniejsze to jednak porozmawiać, aby zapoznać się z dostępnymi rozwiązaniami. Poszczególne rozwiązania w niektórych przypadkach nie zawsze są odpowiednie. Dlatego warto mieć świadomość na temat alternatywnych rozwiązań do walki z długiem w Wielkiej Brytanii. 🟧 🟧 🟧🟧🟧🟧🟧🟧 oddluzanieUK to nazwa handlowa UK DEBTBUSTERS PL LTD, spółki zarejestrowanej w Szkocji pod numerem SC704540 🟧 🟧 🟧

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dziękuję za profesjonalną pomoc!!!

Dziękuję za profesjonalną pomoc!!!. Dzięki pani Izabeli mogę spokojnie żyć, bez żadnych długów i stresów!!! Jest wstanie pomóc, doradzić i porozmawiać w taki sposób, że człowiek czuję się bardziej spokojny o swoją przyszłość!!! Jak bym miał wystawić 5 gwiazdek to wystawił bym 1000!!!! Nie ma słów, żeby to opisać!!!! Polecam panią Izabelę z całego serca!!!!

18. august 2022

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

Cieszę się że mogłam pomóc. Ale jak sami zauważyliście, dobra współpraca to wiecej niz połowa sukcesu. Pozdrawiam

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Polecam pani Iza jest bardzo miła i…

Polecam pani Iza jest bardzo miła i profesjonalna osoba która doradzi i pomoże rozwiązać problemy nie wachajcie skorzystać z jej pomocy

16. august 2022

Pozdrawiamy Kasiu i trzymamy kciuki za Ciebie

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Witam jestem bardzo zadowolona z uslug…

Witam jestem bardzo zadowolona z uslug p. Izabeli gdyby nie ona do tej pory bylabym w dlugach tak mam spokoj nawet moj partner bedzie chcial korzystac z uslug jeszcze raz bardzo dziekuje

9. august 2022

😃 dziekuję i pozdrawiam

Podziękowania

Chciałbym raz jeszce podziekować za pomoc… Samemu nie jest łatwo poradzić sobie z długami. Tutaj macie profesjonalną i kompetentną firme. Napewno sie nie zawiedziecie. Szczególne podziekowania dla pani Izy, która zawsze staje na wysokości zadania. Zawsze służy dobrą radą i można na nią liczyć. Dzięki ich pomocy zaczynam życie od nowa. Jeszcze raz dziekuje

Dziekuję Konradzie za tak wiele dobrych słów. Pozdrawaiam serdecznie, Izabela

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wszystko zalatwione szybko I bez…

Wszystko zalatwione szybko I bez problemu. Polecam

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

Ja równiez dziękuje za Twoja pracę, ponieważ bardzo dużo zależy od Was samych. Cenimy konkretnych ludzi którzy są zdeterminowani do działania. Powodzenia

Moja opinia.

Może najpierw podziękuję za pomoc jaką otrzymałem od tej firmy bo naprawdę jestem pełen podziwu i wdzięczności . Kiedy uzyskałem informację o możliwości uzyskania pomocy w spłacie kredytu nie wierzyłem w to. Jednak po krótkiej rozmowie z jednym przedstawicieli tej firmy zgodzilem się aby uczestniczyć w tym programie. Naprawdę jestem zadowolony i wdzięczny bo poczułem w końcu ulgę i konfort z tym związany.Polecam wszystkim z podobnymi problemami do kontaktu z tą firmą.

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

Dziekuję Dariuszu i trzymam mocno kciuki za Ciebie :)

They are wonderful

They are wonderful.
It is the best company that has helped me with my problems.
Now I have no problems with bailiffs, I have no debts. People working there are very helpful, very nice, very kind. I can't imagine how I could function without their help.
I recommend it with all my heart. Don't be afraid because you can really live a wonderful life without debt

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

Wishing you all the wonders

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Firma udziela porad ds. długów nielegalnie!!!

Firma udziela porad nielegalnie bez licencji i zezwolenia
Firma nie posiada wymaganej licencji FCA do prowadzenia działalności i udzielania porad oddłużeniowych. Jakakolwiek porada dotycząca zadłużenia i udzielona przez tą firmę jest nielegalna.

Celowo zachęcają do podpisania umowy IVA/Trust Deed aby uzyskać korzyść majątkową i nieraz powodując jeszcze większe problemy finansowe u klienta. Nie ponosi tym samym żadnej odpowiedzialności bo nie spisuje żadnej umowy bezpośrednio z klientem. Polecam każdemu kto został wprowadzony w błąd i naciągnięty przez tą firmę do sprawdzenia samemu czy podpisali z Tobą bezpośrednio umowę na świadczenie swoich usług lub zarekomendowali cokolwiek na piśmie.

Lista firm posiadających zgodę na udzielanie porad oddłużeniowych jest w rejestrze FCA. Można też napisać bezpośrednio do FCA zapytanie czy ta firma udzielając porady w sprawie długów działa legalnie.

Ostrzegam, zanim będzie za późno!

Firma też bardzo sprytnie ukryła niewygodnie i celne komentarze na facebooku i google wraz z możliwością ich dodawania - wiadomo dlaczego

4. juni 2022

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

Dan, nigdy nie był naszym klientem. Najważniejsze dla nas są prawdziwe doświadczenia i opinie osób które się do nas zgłosiły i otrzymały legalne umowy i legalna pomoc!

Nie będziemy odpowiadać na recenzje Dan, zwracając się do niego bezpośrednio. Zwłaszcza że w tym przypadku mamy do czynienia z zachowaniem pójścia za "potrzebą" gdzie popadnie. Jak w opisie: UK DEBTBUSTERS PL Sp. z oo nie jest opisana doradcą, a doradzamy neutralnie. Przedstawiamy udostępniamy materiały w języku Polskim zadłużoną i omawiamy wszystkie dostępne opcje. Tak więc, przekierowujemy sprawy działające w upadłości. Nigdy razem nie pracowaliśmy z osobą w imieniu Dan. Zostawiamy nasz dokument dot. kogo dan? , nam samym. UK DEBTBUSTERS PL LTD nigdy nie otrzymało od osoby która się do nas zgłosiła skargi. Brak numeru referencyjnego nie powinien być problemem, zwłaszcza że nie ma rzeczy, które mają się do ludzi dla ludzi.

I recommend it

I recommend it, very friendly service, fast, efficient, successful, thank you

13. april 2022

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

Mrs. Oliwia, thank you for so many good and kind words

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I am very glad that I joined this…

I am very glad that I joined this program of distancing, the company helps a lot I recommend. Thank you very much for your help. 💕

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

We're very pleased. More than a year and it's ready :)

Very recommended

Very recommended. Friendly staff.

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

Thank you and best regards. Have a great weekend

Excellent People

Excellent People , friendly staff, excellent communication. I highly recommend this company.
Regards xx

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

Best regards and thank you.

Exelent support xxx

Exelent support xxx
Very friendly,helpful and kind People.

20. januar 2022

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

Cooperate with you was nice and quick, thank you very much.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.