UK DEBTBUSTERS PL LTD Anmeldelser 106

TrustScore 5 ud af 5

4,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Witam Bardzo chciałbym podziękować za zajęcie się moją sprawą pani Izabeli. Jeśli myślisz że,nie ma już wyjścia z sytuacji w której się znalazłeś,proszę zadzwoń do biura. Izabela zrozumie sprawę nie o... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Z całego serca polecam usługi pani Izabeli... Pełen profesjonalizm w tym co robi. Szybko i skutecznie podjęła się mojej sprawy. Wytłumaczyła krok po kroku całą moją sytuację i co dalej z tym zrobić.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Witam... Chciałbym bardzo podziękować Pani Izabeli za pomoc... znalazłem sie w trudnej sytuacji finansowej... nieprzespane noce i stres... musze przyznać ze przed wypełnieniem formularza nie wierzyłem... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Z całego serca dziękuję za ogromne wsparcie i pomoc w uzyskaniu potrzebnej pomocy. Zaangażowanie, cierpliwość i życzliwe podejście sprawiły, że cały proces był znacznie łatwiejszy i mniej stresujący... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Hovedkontor

Skrevet af virksomheden

O nas oddluzanieUK to nazwa marketingowa UK DEBTBUSTERS PL LTD. oddluzanieUK jest z Wami od 2016 roku. Od tamtej pory zgłosiło się do nas ponad 8000 zadłużonych Polaków, potrzebujących pomocy. Siedziba naszej firmy znajduje się w Glasgow, w Szkocji, jednakże działamy na terenie całej Wielkiej Brytanii. Wynika to z faktu, że wszystkie Wasze sprawy mogą być prowadzone telefonicznie i mailowo. Kolejną dobrą informacją to jest fakt, że oddluzanieUK nie chce od Was żadnych pieniędzy za wsparcie jakie Wam niesie! Więc nie będziesz miał wobec nas nigdy żadnych zobowiązań finansowych. Misja - oddluzanieUK Dostarczymy wszelkich informacji i pomożemy w sprawnej aplikacji, którą rozstrzygnie Licensed Insolvency Practitioner, lub Szkocki Trustee we współpracy z Debt Counsellor. oddluzanieUK nie udziela indywidualnych porad finansowych. Nasza firma prowadzi działania informacyjne oraz pośredniczące i ułatwia złożenie prawidłowego wniosku. Posiadanie licencji na indywidualne doradzanie finansowe przez oddluzanieUK mijałoby się z misją firmy. oddluzanieUK może pomóc w przekierowaniu kompletnego wniosku i umówieniu rozmowy w celu uzyskania indywidualnej porady finansowej od Senior Debt Counsellor i Senior Insolvency Manager. Wsparcie udzielone przez oddluzanieUK to świetna szansa na uzyskanie prawidłowej i indywidualnej porady finansowej do której możemy Cię przygotować w sposób uczciwy i transparentny. Wspomniana porada może w efekcie doprowadzić do otrzymania pomocy i usunąć długi w UK. Osoby, które się do nas zgłosiły i zaangażowały się, aby ich wnioski zostały kompletnie złożone, otrzymały umowy, które umożliwiły pozbycie się długów w UK. Wyjście z pętli zadłużeń i odzyskania kontroli finansowej z pomocą np. spłaty długów w jednej racie, doprowadziło do poprawy jakości ich życia. Ze względu na nadal dużą dezinformację wśród Polaków w UK w temacie Debt Solutions, oddluzanieUK przyczynia się również do szerzenia wiedzy wśród Polaków w UK w tym zakresie. Możemy zaprezentować Tobie tylko i wyłącznie takie rozwiązania do walki z długiem w UK, które są legalne i sprawdzone. Metody te działają skutecznie od 1985 roku. Za przebieg Waszych spraw ponosimy odpowiedzialność wobec Brytyjskiego prawa. W związku z tym nie możemy pozwolić sobie na świadczenie usług niskiej jakości i wprowadzania Was w jakikolwiek błąd. Prowadząc z Wami rozmowy w j.polskim dokładamy wszelkich starań, aby przekazywane informacje były dla Was zrozumiałe i zgodne z ich zasadami. Niektórzy z Was w wyniku wyrwanych z kontekstu informacji i plotek zachowuje dużą ostrożność wobec reklam i możliwości dotyczących oddłużania w UK. Miewacie wiele obaw na które istnieją odpowiedzi. W wyniku takich wyszukiwań jak np. upadłość konsumencka w UK, długi w UK możecie trafić na wiele sprzecznych informacji, ponieważ rozwiązań do walki z długiem w samej Anglii jest kilka, a Szkocja ma swoje programy do usuwania długów. Najważniejsze to jednak porozmawiać, aby zapoznać się z dostępnymi rozwiązaniami. Poszczególne rozwiązania w niektórych przypadkach nie zawsze są odpowiednie. Dlatego warto mieć świadomość na temat alternatywnych rozwiązań do walki z długiem w Wielkiej Brytanii. 🟧 🟧 🟧🟧🟧🟧🟧🟧 oddluzanieUK to nazwa handlowa UK DEBTBUSTERS PL LTD, spółki zarejestrowanej w Szkocji pod numerem SC704540 🟧 🟧 🟧

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy…

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panią Isabelą. Z pełnym profesjonalizmem przeprowadziła mnie przez cały proces, dbając o każdy szczegół. Dzięki jej wsparciu czułem się bezpiecznie i pewnie. Zdecydowanie polecam!

I am very satisfied with the support provided by Izabela. Her professionalism and expertise guided me through the entire process, and I always felt well-informed and confident. I would highly recommend.

12. oktober 2025

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

Cieszymy się, że Izabela mogła pomóc i że cały proces przebiegł dla Ciebie komfortowo i profesjonalnie. To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy na najwyższym poziomie.
We’re delighted to hear that Izabela’s support made the whole process smooth and professional. Your kind words mean a lot to our team.

Great job

Went above and beyond when dealing with my case. It was very hard but Iza did great job.

Thank you.
Will recommend UK DEBTBUSTERS PL LTD to anyone how may need help.

4. juli 2025

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

We’re really happy to hear that you felt supported throughout your case and that Iza could help you through such a difficult process.
Your recommendation means a lot to us — it helps others know they don’t have to face debt problems alone.

Wishing you all the best for the future.
— The oddluzanieUK Team
UK DEBTBUSTERS PL LTD

Roman G

Firma godna polecenia. Pani Izabela mistrzostwo w odpowiedziach jak i wytłumaczeniu wszystkiego krok po kroku. Lepiej trafić nie mogłem 11/10

24. juli 2025

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

Panie Romanie, ogromnie dziękujemy za tak ciepłą opinię i za to, że obdarzył nas Pan zaufaniem! 😊
Cały proces nie był najkrótszy, ale dzięki Pana świetnej współpracy wszystko udało się doprowadzić do końca tak, jak trzeba.

Bardzo się cieszymy, że mogliśmy być dla Pana wsparciem krok po kroku — właśnie po to jesteśmy!

Życzymy spokoju i nowych dobrych rozdziałów. Gdyby kiedykolwiek znów potrzebował Pan naszej pomocy — jesteśmy tu dla Pana.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół oddluzanieUK

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Polecam z całego serca. Od samego początku miałem stały kontakt z Panią Izabelą, która odpowiedziała na wszystkie pytania, doradziła i przeprocesowała mój wniosek. Myślałem, że potrwa to kilka tygodni, ale tutaj poraz kolejny dał o sobie znać profesjonalizm Pani Izabeli i mój wniosek był gotowy już po dwóch dniach. Jeśli nadal się zastanawiasz czy to dobre rozwiązanie dla Ciebie to nie czekaj. Naprawdę warto.

30. juni 2025

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

Bardzo dziękujmy, Panie Krzysztofie, za te miłe słowa.
Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i że cały proces przebiegł sprawnie oraz zgodnie z oczekiwaniami. To dla nas ogromna satysfakcja, że udało się wspólnie znaleźć rozwiązanie dostosowane do Pana sytuacji i że mógł Pan poczuć realną ulgę.

Dziękujemy za zaufanie i ciepłe polecenie – takie słowa dodają energii do dalszej pracy.
Życzymy wszystkiego dobrego na dalszej drodze finansowej i osobistej.

Z wyrazami szacunku,
oddluzanieUK

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Chciałabym bardzo podziękować całemu…

Chciałabym bardzo podziękować całemu zespołowi. Pani Izabela przecudowna osoba, miła, uprzejma, życzliwa , po prostu najlepsza. Doskonale wykonuje swoją pracę , nie osądza drugiego człowieka , słucha, doradza we wszystkim . Polecam i jeszcze raz dziękuję

1. marts 2025

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

Dziękujemy Ci z całego serca, Katarzyno, za tak ciepłe i pełne zaufania słowa! 💙

To ogromna satysfakcja wiedzieć, że mogliśmy Ci pomóc przejść przez ten trudny etap – z życzliwością, spokojem i konkretnym wsparciem. Twoje słowa są dla całego zespołu ogromną motywacją do dalszej pracy z pełnym zaangażowaniem.

Gratuluję Ci odwagi, konsekwencji i decyzji, by zadbać o swoją sytuację finansową. Życzymy Ci spokoju, stabilizacji i dużo lekkości na dalszej drodze!

Jeśli kiedykolwiek będziesz czegoś potrzebować – wiesz, gdzie nas znaleźć. 😊

Pozdrawiam serdecznie,
oddluzanieUK

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Chciałbym podziękować za zajęcie się…

Chciałbym podziękować za zajęcie się moją sprawą. Bardzo kompetentna, fachowa i miła obsługa. W szczególności pani Iza- doskonale wykonuje swoją pracę. Słucha, doradza, wspiera. Odpowiada jasno na każde pytanie. Serdecznie polecam. Moja sprawa jest jeszcze w toku, ale z takim zespołem, wierzę że zakończy się sukcesem. Bardzo dziękuję za pomoc.

23. maj 2025

Panie Kamilu,
bardzo dziękujemy za Pana opinię i miłe słowa. Cieszymy się, że czuje się Pan zaopiekowany i że wsparcie, jakie Pan otrzymał – szczególnie od Izabeli – było pomocne i zrozumiałe na każdym etapie.

Rozumiemy, że ostateczny kształt umowy IVA mógł odbiegać od pierwotnych oczekiwań – i rzeczywiście, w Pana sprawie wierzyciele postawili warunki, które wymagały kompromisu. Pomimo to – udało się osiągnąć najważniejszy cel: zatwierdzenie planu oddłużenia, który ochroni Pana przed dalszymi kosztami, działaniami windykacyjnymi i pozwoli odzyskać kontrolę nad finansami.

To była trudna sprawa, ale z takim nastawieniem i współpracą – możliwe było osiągnięcie pozytywnego rezultatu. Doceniamy, że podjął Pan to wyzwanie z pełnym zaangażowaniem.

W razie potrzeby – pozostajemy do dyspozycji na dalszym etapie realizacji planu.
Z wyrazami szacunku,
Zespół oddlużanieUK

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bardzo dziekuje za zajecie sie moja sprawa i klopotami finansowymi.

Bardzo dziekuje za zajecie sie moja sprawa. Bardzo profesionalna, rzetelna i mila pomoc pod kazdym wzgledem. Sposob podejscia do sprawy nie do opisania, pomoc w kazdym przypadku w razie jakichkolwiek problemow, super przedstawione wszystkie informacje, bardzo duzo czasu poswieca Pani Iza za co jestem jej bardzo wdzieczny. Dzieki niej i jej zespolowi cala sprawa zakonczyla sie sukcesem. Polecam kazdemu kto ma jakiekolwiek problemy. Pozdrawiam.

Thank you very much for taking care of my case. Very professional, reliable and nice help in every respect. The way of approaching the case is indescribable, help in every case in case of any problems, all information is presented very well, Mrs. Iza devotes a lot of time for which I am very grateful to her. Thanks to her and her team, the whole case ended in success. I recommend to anyone who has any problems. Best regards.

14. marts 2025

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

Panie Radosławie, serdecznie dziękujemy za tak ciepłe słowa i wspaniałą opinię! 🥰 Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i że nasza współpraca zakończyła się sukcesem. Doceniamy bardzo Twoje uznanie. 💙 Jeśli kiedykolwiek będzie Pan potrzebował wsparcia lub zna kogoś, kto go potrzebuje, jesteśmy tutaj, aby pomóc. Dziękujemy za polecenie i życzymy wszystkiego dobrego! Pozdrawiamy serdecznie. 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Absolutnie fenomenalne podejście do…

Absolutnie fenomenalne podejście do klienta. Jakość usług przerasta moje najśmielsze oczekiwania.
Wszystko byto dopracowane w najdrobniejszych szczegółach, a dbałość o klienta była na najwyższym poziomie.
Dziękuję raz jeszcze Pani Izabelli z całego serca za pomoc i ludzkie wsparcie.

7. marts 2025

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię! 💙 Cieszymy się, że nasze podejście i jakość usług spełniły, a nawet przerosły Pana oczekiwania. To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy! Szczególne podziękowania przekażemy Pani Izabelli. 😊 Jeśli ktoś z Pana bliskich również potrzebuje pomocy, będziemy wdzięczni za polecenie naszych usług. Jesteśmy tu, aby wspierać! 🙌

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dziękuję bardzo za wsparcie.Pani…

Dziękuję bardzo za wsparcie.Pani Izabela bardzo profesionalnie podeszła do mojej sprawy.Szybko i pozytywnie rozpatrzony mój wniosek.Bardzo polecam!!

18. februar 2025

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

Bardzo dziękujęmy za tak miłe słowa i zaufanie! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i że proces przebiegł sprawnie. Jeśli znasz kogoś, kto również potrzebuje wsparcia w podobnej sytuacji, będzie nam miło, jeśli polecisz oddluzanieUK. Życzymy wszystkiego dobrego! 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Very helpful and professional team

Very helpful and professional team. Everything explained in an easy and pleasant way. Thank you Izabela and James for their invaluable help. I highly recommend it!

10. februar 2025

Dear Kinga,

Thank you so much for your kind words and for taking the time to leave us a 5-star review! We're delighted to hear that you found our team helpful and professional. It’s wonderful to know that everything was explained in a clear and pleasant way. Your recommendation means a lot to us!

Podziękowania dla całego zespołu

Podziękowania dla całego zespołu, chciałbym tu wyróżnić Panią Izabelę. Pełen profesjonalizm, wsparcie i pomoc. Firma którą tworzą świetni ludzie godna zaufania i polecenia.

2. januar 2025

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

Dziękujemy za tak miłe słowa i najwyższą ocenę!
Cieszymy się, że nasz zespół, a w szczególności Pani Izabela, mógł sprostać Twoim oczekiwaniom. Takie opinie motywują nas do dalszej pracy na najwyższym poziomie.

Będziemy bardzo wdzięczni, jeśli zechcesz polecić nasze usługi innym, którzy mogą potrzebować wsparcia. Dziękujemy za zaufanie i życzymy wszystkiego najlepszego!

Pozdrawiamy serdecznie, oddluzanieUK

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bardzo dziękuję pani Izabeli za…

Bardzo dziękuję pani Izabeli za wsparcie . Od początku przyjęcia mojej sprawy była bardzo zaangażowana . Wszystko bardzo dobrze przeprowadziła .W razie pytań zawsze mogłam do niej napisać a pani Izabela mi wszystko wytłumaczyła .

18. december 2024

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

Dziękujemy serdecznie za tak miłe słowa i wysoką ocenę!
Pani zadowolenie to dla nas największa nagroda. Cieszymy się, że mogła Pani liczyć na wsparcie i zaangażowanie Pani Izabeli przez cały czas naszej współpracy. Takie opinie motywują nas do dalszego świadczenia usług na najwyższym poziomie.
Mamy nadzieję, że te Święta Bożego Narodzenia będą jeszcze bardziej radosne dzięki uporządkowaniu wszystkich spraw finansowych. Życzymy wszystkiego, co najlepsze! 🎄✨

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Chciał bym bardzo podziekowac całemu…

Chciał bym bardzo podziekowac całemu zespołowi za pomoc,w szczególności pani Izabeli która od przyjęcia mojego zgłoszenia była bardzo pomocna,przeprowadziła mnie przez cały proces bez problemu,dziekuje i pozdrawiam

30. november 2024

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i wysoką ocenę! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i że nasza współpraca przebiegła sprawnie. Pani Izabela z pewnością ucieszy się z wyróżnienia – zawsze dokładamy wszelkich starań, aby każdy etap był dla naszych klientów jak najbardziej komfortow

Życzymy powodzenia na dalszej drodze i jesteśmy tutaj, jeśli kiedykolwiek będziesz potrzebować wsparcia. Pozdrawiamy serdecznie!

Podziękowanie

Chciałabym podziękować całemu zespołowi, a szczególnie Pani Izabeli i również Jamesowi. Przez cały okres Pani Iza była bardzo pomocna, odpowiadała na każde pytanie, służyła poradą. W poniedziałek otrzymałam akceptację wniosku. Kamień spadł mi z serca. Bankowe odsetki mnie zjadały. Niejednokrotnie płakałam i martwiłam się jak poradzić sobie wyjść z tej pętli zadłużenia. Jestem ogromnie wdzięczna za udzieloną mi pomoc i ogromne wsparcie. W końcu będę mogła spokojnie żyć. Jeszcze raz bardzo dziękuję i polecam Panią Izę innym osobom, które znajdą się w sytuacji bez wyjścia podobnej jak moja.
Wspaniała praca całego zespołu. Jeszcze raz dziękuję z całego serca.

28. oktober 2024

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją historią i za tak serdeczną opinię! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i że nasza współpraca pozwoliła poczuć ulgę w trudnej sytuacji. Słowa uznania są dla nas ogromnym wyróżnieniem, a Pani rekomendacja jest dla nas najlepszą nagrodą. Pani Iza i cały zespół z zaangażowaniem wspierają naszych klientów, a wiedza, że nasza praca przynosi realną pomoc, daje nam ogromną satysfakcję. Życzymy Pani wszystkiego dobrego i dziękujemy raz jeszcze za zaufanie oraz polecenie!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Very nice and professional service

Very nice and professional service. I highly recommend, no one will be disappointed. Thank you for your help, especially Mrs. Izabela for the support I received at every stage of the process and everything was explained thoroughly from the very beginning. Of course I would also like to thank James. Thank you and I highly recommend this company.

25. oktober 2024

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

Thank you very much for your kind words and wonderful review! We’re thrilled to hear that our support met your expectations at every stage of the process. It’s truly rewarding to know that our work has made a positive impact. Thank you for your trust and recommendation.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Chciałabym bardzo podziękować całemu…

Chciałabym bardzo podziękować całemu zespołowi szczególnie Pani Izabeli bardzo miła,cudowna kobieta bardzo mi pomogła wspierała w całym tym procesie oddłużeniowym odpowiadała na każde pytanie ,pomogła przejść przez cały proces chociaż było ciężko ale się udało Jestem bardzo wdzięczny za pomoc Z całego serca polecam w 100% i bardzo bardzo dziekuje

24. september 2024

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

Bardzo dziękujemy za te wspaniałe słowa i 5 gwiazdek! 🌟 Cieszymy się, że mogliśmy Ci pomóc i że Pani Izabela mogła Cię wesprzeć w tym ważnym procesie. Przejście przez oddłużenie to niełatwa droga, ale Twoja determinacja i pozytywne podejście zrobiły różnicę. Gratulujemy sukcesu i dziękujemy za zaufanie! Twoje polecenie wiele dla nas znaczy. 😊

Dziękuję

Chciałabym bardzo podziękować całemu zespołowi ale szczególnie Izabeli ,bardzo mi pomogła wspierała w całym procesie odpowiadała na każde pytanie ,pomogła przejść przez cały proces i się udało Jestem naprawde wdzięczna za to spadł mi kamień z serca.Rekomenduje 100%.Dziękuję jeszcze raz .

22. august 2024

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

Dziękujemy za Twoją wspaniałą opinię i przyznane 5 gwiazdek! Jesteśmy ogromnie wdzięczni, że doceniłaś nasz zespół, a szczególnie Izabelę. Cieszymy się, że mogliśmy Ci pomóc i że cały proces zakończył się sukcesem. Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze, a takie słowa to dla nas największa nagroda.

Będziemy bardzo wdzięczni, jeśli polecisz nas swoim znajomym i bliskim, którzy mogą potrzebować wsparcia. Dziękujemy jeszcze raz za zaufanie i ciepłe słowa!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Chcialbym podziekowac Izabeli za…

Chcialbym podziekowac Izabeli za wsparcie w tak trudnej i stresujacej sytuacji.Wszystko przebieglo szybko sprawnie i profesjonalnie.

8. august 2024

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

Dziękujemy za pozostawienie tak pozytywnej recenzji i za przyznanie nam 5 gwiazdek! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tej trudnej i stresującej sytuacji.

Izabela zawsze stara się wspierać naszych klientów w sposób szybki, sprawny i profesjonalny. Twoje uznanie dla jej pracy jest dla nas bardzo ważne i motywuje nas do dalszego działania na najwyższym poziomie.

Dziękujemy za zaufanie i trzymamy kciuki za Ciebie.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na samym początku Chciałbym podziękować…

Na samym początku Chciałbym podziękować całemu zespołowi a w szczególności Pani Izabeli I Jamesowi. Naprawdę kochani jeśli macie problemy finansowe z różnych przyczyn bo życie różne figle nam przynosi wiec nikt was nie bedzie palcami wytykał że jesteście najgorsi...a więc do sedna. Tak Jak wspomniałem wczesniej Iza profesjonalne podejście oraz wsparcie . Jestem juz po zakończonym moim wniosku oczywiście z wynikiem pozytywnym więc teraz można żyć spokojniej. Polecam z całego serca najlepsza i najszybsza pomoc w uk. Pozdrawiam Mirek

24. juli 2024

Besvarelse fra UK DEBTBUSTERS PL LTD

Dziękujemy za Twoją serdeczną recenzję, Mirku!

Cieszymy się, że mogliśmy Ci pomóc i że jesteś zadowolony z naszych usług. Twoje słowa są dla nas ogromnym wsparciem. To wspaniale słyszeć, że dzięki naszej pomocy możesz teraz żyć spokojniej.

Jesteśmy naprawdę zaszczyceni Twoimi miłymi słowami. Jesteśmy dumni, że nasze profesjonalne podejście i wsparcie przyniosły pozytywne efekty.

Życzymy Ci wszystkiego najlepszego na przyszłość. Dziękujemy za polecenie nas innym.

Pozdrawiamy serdecznie,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dziękuję bardzo za wsparcie które…

Dziękuję bardzo za wsparcie które otrzymałam od Izy. Sytuacja dla mnie była bardzo stresująca i Iza wspierała mnie jak tylko mogła. Dziękuję Za to że była zawsze dostępna kiedy potrzebowałam . Dziś już jestem kilka dni po akceptacji wniosku. Jestem lżejsza o stres i szczęśliwa że trafiłam na Izę. Dziękuję jeszcze raz bardzo! Polecam z całego serca !

5. juli 2024

Droga Sabino,

Bardzo dziękujemy za Twoją wspaniałą recenzję! Cieszymy się, że mogliśmy Ci pomóc w tak trudnym dla Ciebie czasie. Iza jest niezwykle oddana swojej pracy i zawsze stara się dawać z siebie wszystko, aby wspierać naszych klientów.

Twoje słowa uznania są dla nas ogromną motywacją. To, że jesteś teraz spokojniejsza i szczęśliwsza, jest dla nas największą nagrodą. 🙂 Gratulujemy Ci akceptacji wniosku i cieszymy się, że udało się osiągnąć ten ważny krok.

Dziękujemy za polecenie naszych usług z całego serca. Życzymy Ci wszystkiego najlepszego i jesteśmy tu, aby wspierać Cię na każdym kroku.

Pozdrawiamy serdecznie.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.